Η αναζήτηση βρήκε 152 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Δευ 30 Ιουν 2025, 15:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 80. Δημήτρης Πέλκας

να γραψω εδω απλα για οσους εχουν εμπαθεια προς το προσωπο του οτι αυτο το παιδι το οποιο καποιοι συνοπαδοι μας το απηλεισαν οτι θα το σκοτωσουν για ενα χαμενο πεναλτυ χαρισε μια εβδομαδα αδειας και γυρισε στις προπονησεις απο σημερα γιατι τιμαει το περιβραχιονιο οσο κανεις

να γραψω επισης οτι το ...
από loukas karadimos
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

καλημερα καλο μηνα με τον ΠΑΟΚ να γ*** την Αθηνα

ο Κουλιανος εκτος απ τη χυτρα με τον πατσα σε τι αλλο εχει πεσει μεσα τα τελευταια 20 χρονια που ειναι στον κλαδο?
από loukas karadimos
Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

αν δε μιλησει ο πριστ δεν ακουω τπτ

βασικα εχει 2-3 παιδια εδω μεσα που πραγματικα τους κατουρανε ολους αυτους τους ΑΡΔ

το γεγονος οτι δεν μιλανε πολυ φετος σημαινει οτι δουλευει μεγαλα πραγματα η ΠΑΕ, αν η εμπειρια λεει κατι

για να δουμε
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 10:14
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι πολύ αλλά μας υποσχέθηκε στο live με τους συνδέσμους ότι δε θα πουληθεί ο Ντελιας. Ελπίζω να μην κάνει το λάθος γιατί πρώτον θα ναι ανακολουθος και δεύτερον αν το τολμήσει θα γίνει επανάσταση Ξέρει ότι έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία εδώ και χρόνια. Θα είναι η αντίστροφη μέτρηση για ...
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:39
Jump to forum
Jump to topic

2 Ιουλιου του 2025

Μετα απο καυγα Ιβαν - Ραζβαν και τρυπημα ΑΣ στον Ιβαν και τεραστια αναμπουμπουλα επι ενα μηνα η ομαδα εχει

- καλυψει τα κενα στα πλαγια μπακ με τις πρωτες τις επιλογες
- καλυψει την θεση κατω απο τα γκολποστ, με τις πρωτες τησ επιλογες
- κρατησει τον βασικο Χαφ για την ...
από loukas karadimos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:51
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:40 Ποιος χρησιμοποιεί την λέξη Πανθεσσαλονικειος;;;
Εγώ πρώτη φορά την ακούω από Παοκτση. Χρησιμοποιείται τώρα τελευταία;
ειναι για να πεισει οτι δεν ειναι τρολ
από loukas karadimos
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

μην το κουραζουμε παιδια

αν ο Ιβαν δεν θελει να φυγει ο Ντελιας, τον φωναζει του λεει ελα εδω πασακα μου, τσολια μου, καμαρι μου ποσα θες? Οσα και ο Ζιλε? Παρτα, τελειωσαμε.

και ακου να δεις, ερχεται γηπεδο, προπονητικο και τιτλοι. εισαι το Α και το Ω και ολα θα χτιστουνε πανω σου. σε σενα και ...
από loukas karadimos
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

υπαρχει τροπος

αν δωσεις τον χψ ντελια 25 μυρια, τον παιχτη δηλαδη που ειναι ΟΛΗ η ενεργεια της ομαδας στο τωρινο τροπο παιχνιδιου σου μπορεις μερος αυτων των χρηματων να τα δωσεις σε εναν φτασμενο επιτελικο μεσο απο το πολυ πανω ραφι και να δωσεις ενα τεραστιο συμβολαιο για δυο χρονια

αυτο ...
από loukas karadimos
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Tolaros έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 22:38 Θα προσθέτουμε μια φουρνιά στον ΠΑΟΚ Β 20 άτομα κάθε χρόνο μέχρι να δώσει κάποιος λεφτά για τον Τσαούση και το Λύρατζη και τον Γκούμα, θα έχουμε 80 άτομα ρόστερ σε 4 χρόνια και θα πληρώνουμε και 80 συμβόλαια για να λέμε ότι δε χάσαμε τζάμπα παίκτες που δε θέλουμε.
Teknologia
από loukas karadimos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 08:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μετά και το τελευταίο εμετικό άρθρο από το βοθροπολις απαιτούμε την αποπομπή τους από τα πέριξ της τούμπας

Είναι προφανές ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία

Τελείωσε τους
από loukas karadimos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τα σχόλια πάντως στην ανάρτηση στο Facebook είναι επικά

Πριονοκορδέλα τους περνάει ο κόσμος
από loukas karadimos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

το γραφω πεντε χρονια καθε χρονο και θα το γραψω ξανα μιας και φαινεται η ευχη μου να γινεται πραγματικοτητα, που δεν θα το πιστεψω δηλαδη αν δε το δω με τα ιδια μου τα ματια αλλα τελοσπαντων

η μεγαλυτερη μεταγραφη που μπορουμε να κανουμε ειναι η επιστροφη του Ιβαν ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

η αγκαλια του μπαμπα ...
από loukas karadimos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

πολλες φορες καποιοι λειτουργουν αυτοκλητα

δεν σημαινει απαραιτητα οτι ο Μυστακιδης εχει βαλει το Μετροκωλις να κανει τη δουλεια, αλλα πιο πιθανο ειναι αυτα τα σκουπιδια να μεινανε στην απεξω και να ψαχνουν να πιαστουν απο καπου

κανενας δεν λεει ΟΧΙ στον Μυστακιδη και στον καθε Μυστακιδη. ο ΠΑΟΚ ...
από loukas karadimos
Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:03
Jump to forum
Jump to topic

1) Αποκλείεται τα νούμερα που ειπώθηκαν ως αποδοχές του μέχρι τώρα να έχουν τέτοια χαοτική απόσταση με αυτά που προσφέρουμε. Ούτε μία στο εκατομμύριο.

2)Μπήκα στην διαδικασία να δω αρκετά highlights από τα ματς του με την Φροζινονε και πραγματικά μου άρεσε πολύ.
Οκ πέρσι ήταν πολύ κακή χρονιά ...