Σπάστηκε ο ΑΣ…
Σε λίγο θα διαβάζουμε τα της ομάδας στο σούπερ Κατερίνα
Παιδιά μην το ζαλίζετε, κάποιοι κασερωθηκαν για να βάλουν τον Μυστακίδη απ το παράθυρο
Όσο πιο συντομα συναντήσετε τη πραγματικότητα για αυτό όπως και για το γεγονός ότι ο Ιβαν πλέον δεν βλέπει και δεν ακούει κανέναν μας ...
Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 08:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Όσοι σκούζουν, σκούζουν γιατί φοβούνται ότι ο Ιβάν δε θα παρουσιάσει της εγγυήσεις.
Όλα τα άλλα είναι τζάμπα μελάνι.
Δείχνεις τα λεφτά και τέλος.
Όλα τα άλλα είναι τζάμπα μελάνι.
Δείχνεις τα λεφτά και τέλος.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Αν κανει συνεντευξη τυπου ο Ιβαν μετα απο τοσο καιρο και με ολα αυτα που διαδραματιζονται, ξεχαστε τις μεταγραφες.
Θα μιλαει μεχρι τον Σεπτεμβριο σιγουρα, οποτε ουτε πρασινα φωτα ουτε τιποτα δεν θα εχει.
Θα μιλαει μεχρι τον Σεπτεμβριο σιγουρα, οποτε ουτε πρασινα φωτα ουτε τιποτα δεν θα εχει.
- Παρ 27 Ιουν 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 27 Ιουν 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Φίλε μου από την αντίδραση σου φαινεται να έχεις καλή πρόθεση. Ωστόσο το έχει μυαλό λευκού ή τα εγκεφαλικά χαφ ηταν καυσκάσιοι δημιουργει εντυπωσεις. Δεν ειναι πιο έξυπνοι οι καυκάσιοι ή πιο χαζοί οι αφρικανοί. Το να εχουν αναπτυχθει περισσοτερο οι ευρωπαιοι επειδή δίνουμε πιο πολύ βάση στο τακτικο ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:20
- Jump to forum
- Jump to topic
σε καποια στιγμη ειχε ακουστει οτι μιλαμε με "Αφρικανό φορ απο Γαλλία".
Πλεον ειμαι πεπεισμενος ότι προκειται για τον Boadu της Μονακο. Φαίνεται να εχει προταθει σε εμας και την ΑΕΚ (ως δανεικος??) απο ατζεντηδες
https://www.transfermarkt.com/myron-boadu/profil/spieler/412932
Καλή περίπτωση. Λήγει ...
Πλεον ειμαι πεπεισμενος ότι προκειται για τον Boadu της Μονακο. Φαίνεται να εχει προταθει σε εμας και την ΑΕΚ (ως δανεικος??) απο ατζεντηδες
https://www.transfermarkt.com/myron-boadu/profil/spieler/412932
Καλή περίπτωση. Λήγει ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν γινει αυτο φυγαμε 20 Μαιου Κωνσταντινουπολη τελικο Γιουροπαmakispaspartou έγραψε: Δευ 30 Ιουν 2025, 14:27 Boadu - Chotard - Drkusic
Και φύγαμε για προετοιμασία
Lovren - Brandon - Pena ευχαριστήριες ανακοινώσεις.
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέτοιον παίχτη θέλει ο ΠΑΟΚ, Samuel Eto να είναι.
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως στο μυαλό μου των ΠΑΟΚ των 100 χρόνων κάπως έτσι τον φαντάζομαι
Κοτάρσκι Παβλένκα Μοναστηρλής Τσιφτσής
Όττο Κέννυ
Μπάμπα Τέιλορ
Ζίμα Κετζιόρα
Μιχαηλίδης Μπαταούλας Κωττάς
Μέιτε Τόπιτς Θυμιάνης
Καμαρά Σοτάρντ
Ζίβκοβιτς Ντεσπόντοφ Χατσίδης
Γκουβέια Τάισον Μπαλντέ
Κωνσταντέλιας Πέλκας ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 11:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Ματέους Σαλντανια είναι ακριβώς το είδος του παίκτη που θέλουμε. Πολύεργαλείο στην επίθεση. Απ' όσα ονόματα έχουν ακουστεί είναι αυτός που προτιμώ.
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρις να εχω πληροφοριες νομιζω η μαντεψια σου ειναι ακριβης. Shomurodov πιστευωmakispaspartou έγραψε: Τετ 02 Ιούλ 2025, 16:03 Πάντως βάσει των λεγόμενων του Τζορμπατζογλου που λέει ότι ο φορ θέλει 2 ακατέβατα, έχει ομάδα και δεν έχει γραφτεί θα πόνταρα σε δύο ονόματα που ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσεσκου. Poulsen και Shomurodov.
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Για μένα ο ιδανικός είναι ο Saldanha. Όχι βέβαια στα 6εκ που ακούστηκε ότι ζητάνε οι Ούγγροι αλλά με 4εκ νομίζω ότι θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή. Στοιχεία, ηλικία, κίνητρο, μεταπωλητική αξία. Αν θέλεις φορ να κάνει διαφορά τα σκας.
Τα ίδια ισχύουν και για τον μέσο και τον κεντρικό αμυντικό ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
γκελ θα κανει να φερεις ουναι η σοταρντ τιποτα λιγοτερο
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βγαίνουν πάντως οι δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη ΠΑΕ και να μιλανε για κίνηση all in,για κίνηση υψηλής επένδυσης με μεγάλο συμβολαιο για τη περίπτωση Σεντιρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ...