Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές

Return

από john4serres
Παρ 08 Αύγ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ πάντως και με έναν Chotard αγορά, θα ήμουν ευχαριστημένος. Αν και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε 2 χαφ. Έναν παιχταρα και ένα σκυλί του πολέμου για συμπλήρωμα του Μειτε

Αν πάντως πουληθεί ο κώνος που έχουμε για επιθετικό και πάρουμε και άλλον πλην Γιακουμακη.....

Chotard??? Μόνο ευχαριστημένος ...
από renegade
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Αφαίρεσε τώρα αυτά που είχε στην πρώην ομάδα του και θα βρεις τα σωστά νούμερα :mrgreen:

Εγώ πάντως θέλω να ξαναδώ τον δεσποτος αριστερά όπως τον είδα στο τελευταίο φιλικό.
Μου φαίνεται ότι με ανάποδο πόδι μπορούσε να γίνει λίγο πιο λειτουργικός στο συνδυαστικό παιχνίδι άσχετα αν χάνει στην σέντρα
από zaffodb
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Πώληση Despodov θα είναι τεράστιο λάθος. Δεν έχουμε άλλο καλό πόδι για στημένα μετά και την απενεργοποίηση του Murg και τη φυγή Schwab. Zivkovic και Taison έχουν μέτρια στημένα, ίσως ο Ivanusec να προσθέσει κάτι εδώ. Επίσης, ο Zivkovic κάθε χρόνο βγάζει και από τουλάχιστον ένα τραυματισμό και λείπει ...
από Developer4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Αφαίρεσε τώρα αυτά που είχε στην πρώην ομάδα του και θα βρεις τα σωστά νούμερα :mrgreen:

Εγώ πάντως θέλω να ξαναδώ τον δεσποτος αριστερά όπως τον είδα στο τελευταίο φιλικό.
Μου φαίνεται ότι με ανάποδο πόδι μπορούσε να γίνει λίγο πιο λειτουργικός στο συνδυαστικό παιχνίδι άσχετα αν χάνει στην ...
από blackzone44
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 19:28 ο black κατι (δε θυμαμαι ας με συυχωρεσει το παιδι) που ειπε οτι ειναι κλεισμενος ο Ζαφ που εξαφανιστηκε να μας πει καμια εξελιξη??
Δεν υπάρχει άλλη εξελίξει έχει κλείσει η μεταγραφή και περιμένουμε την Σλαβια να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη που έχει ήδη βρεθεί.
από sourmenetes
Τρί 12 Αύγ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Κοίτα εντελώς τυχαία αυτοί που γκρίνιαζαν γιατί δεν τα σκαμε για να πάρουμε παίκτες και ότι μόνο κοιτάμε να πουλήσουμε, οι ίδιοι θα ξινισουν για τα οικονομικά δεδομένα του Ζαφείρη.

Ας μείνουν στη γκρίνια τους...

Φτανει τους βαρεθήκαμε!

Είναι το λιγότερο ύποπτο για να μην πω στημενο να γράφει ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

καλημσερα Μακη

ειμαι πολυ νεος για να παω με εγκεφαλικο

μην βαζετε Ουναι και ΠΑΟΚ στην ιδια προταση και ειναι το πουλεν μου

:opaokara:
από DamoN
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 18:45
Jump to forum