Η αναζήτηση βρήκε 136 εγγραφές
- Δευ 18 Αύγ 2025, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Το να έχεις καταφέρει να ψήσεις ένα πρότζεκτ σαν τον Ζαφειρη στα 22 του να θέλει να έρθει να παίξει είναι από μόνο του τεράστια επιτυχία. Επίσης το να φτάνεις τόσο ψηλά στα νούμερα αγοράς δείχνει επίσης πόσο αποφασισμένος είσαι να τον φέρεις.
Προβλέπω λευκό καπνό ..
Και ο οποίος πριν 3 4 μήνες ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 09:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ ότι ο Μαυροπάνος είναι μια ρεαλιστική περίπτωση για την οποία δίνω πιθανότητες, σίγουρα παραπάνω απ' όσες έδινα για τον Ζαφείρη όταν πρωτοακούστηκε.
Απλά είναι υπόθεση που θα κριθεί (αν πράγματι ενδιαφερόμαστε) στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Και εξηγούμαι.
Η West Ham δεν υπολογίζει ...
Απλά είναι υπόθεση που θα κριθεί (αν πράγματι ενδιαφερόμαστε) στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Και εξηγούμαι.
Η West Ham δεν υπολογίζει ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ομάδα μπορεί να βρει και σε καλό πρωτάθλημα ο Μαυροπάνος.
Αλλά το project του ΠΑΟΚ φέτος είναι καλό, η ομάδα παίζει Ευρώπη σίγουρα, έχει προπονητή εγγύηση και εδώ θα βρει σίγουρο χρόνο και αρκετούς συμπαίκτες από την Εθνική.
Το είπα και το πρωί ότι δίνω πιθανότητες στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όχι ...
Αλλά το project του ΠΑΟΚ φέτος είναι καλό, η ομάδα παίζει Ευρώπη σίγουρα, έχει προπονητή εγγύηση και εδώ θα βρει σίγουρο χρόνο και αρκετούς συμπαίκτες από την Εθνική.
Το είπα και το πρωί ότι δίνω πιθανότητες στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όχι ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε εντάξει, ήδη πήρε τα..φρύδια μας φέτος μια φορά με τον Ζαφ.kz1111 έγραψε: Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:51 Εγω το μονο αρνητικο που βλεπω στο θεμα μαυροπανου ειναι οτι υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να ενδιαφερεται και ο Ολυμπιακος
Μια ακόμα με Μαυροπάνο και γίναμε

- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παρουσία του Λόβρεν δείχνει απλά ότι χρειαζόμαστε έναν στόπερ, με την ευχή όμως αυτός ο ένας να είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες.
Στα χαφ το τέταρτο χαφ είναι απαραίτητο. Θα έλεγα και πέμπτο γιατί ιδανικά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπορείς να ξεκουράζεις και τα δύο χαφ σου ή να μπορείς εύκολα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραλ, Ζιγκο και φορ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραλ, Ζιγκο και φορ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE.
Ούτε καν.
Τα κενά είναι τρανταχτά ακόμη και με τις τρεις παραπάνω προσθήκες
Σιγά ρε,τρόμαξα από την ποιότητα του ΠΟΚ ,τα έχω κάνει στα βρακια μου,ας έρθουν 3 παίχτες καλού επιπέδου και θα σου πω εγώ ποιός θα πάρει το ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Συμφωνώ και με τον bane kαι με τον Μάκη ότι με 3 παικταράδες χτυπάμε ξεκάθαρα το πρωτάθλημα. Το ρόστερ είναι ήδη πολύ καλό και χρειάζεται συγκεκριμένες ενέσεις ποιότητας για να γίνει τοπ.
Ο δικός μου προβληματισμός έγκειται στο ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτές οι κινήσεις θα γίνουν.
Για να ...
Ο δικός μου προβληματισμός έγκειται στο ότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτές οι κινήσεις θα γίνουν.
Για να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
κραλ μοπε και ενα στοπερ καλο τα αγοραζω τα υπογραφω με χερια ποδια στομα βαζω και ενα στυλο στον αγκωνα αμα χρειαστει.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
O Καρέτσας αργεί;
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά μεγαλύτερο μπαμ θα ήταν αν αγόραζες τον Φίτζ Τζιμ. Μιας και για τον χαφ λένε αγορά και όχι δανεισμόmakispaspartou έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 18:51 Αν δεν υπήρχε διάψευση από τον ΠΑΟΚ , όλο αυτόν τον καιρό παίζουν δύο ονόματα.
Μαυροπάνος και Fitz - Jim.
Θα είναι πράγματι μπαμ αν υπήρχε πιθανότητα να κλείσει ο Μαυροπάνος.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Βερνμπλουμ
- Δευ 25 Αύγ 2025, 19:03
- Jump to forum
- Jump to topic
δε χρειάζεται να γίνει ντόρος για τον στόπερ
ας μείνει στο μούχτι η φάση, μέχρι να δούμε ποιος θα κλείσει
ας κρατηθούν και εδώ μέσα χαμηλοί οι τόνοι