Λύθηκε το μυστήριο λοιπόν με το perfect του Ραζβαν.
Μιλούσε με τον Ιβάν και του είπε επειδή αυτοί εδώ δεν κάνουν αναλαμβάνω εγώ το φορ
Και ο Ραζβαν είπε "perfect boss"
Η αναζήτηση βρήκε 68 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αυτά τα περί Γιακουμάκη, Μήτογλου, Γούτα και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων δεν μπορώ να τα αντέξω.
Μάλλον γέρασα.
Γιακουμάκης σε τριαδα φορ χωράει πιστεύω όπως και Γούτας στο ροτεισο ν.Απλα θα κόψουν ευκαιρίες από τους παίχτες των ακαδημιών οπότε όχι ....Μητογλου για τρολ γράφτηκε...
Εγώ ήθελα ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον Ζαΐρη προσωπικά τον συμπαθώ ενώ κι ο Πετρωτός δε θα έλεγα ότι είναι ερειστικός. Το αντίθετο.
Σίγουρα όμως το αφεντικό τους, με μπροστάρηδες Μπούζα, Μπούζο και Γρηγοριάδη κάνουν ξεκάθαρα πόλεμο στο Σαββίδη, με πρόσχημα το καλό του ΠΑΟΚ (δηλ. την έλευση Μυστακίδη) αλλά στο πολύ βάθος τα ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 18:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσπότοφ είναι παίχτης που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει γκολ ή ασίστ ανά 97 λεπτά. 46 σε 4486 λεπτά. Νομίζω πως με πάρα μεγάλη ευκολία λέμε να πουληθεί, ή ότι η απώλεια του δε θα φανεί επειδή θα καλυφθεί από έναν 19χρονο που δεν έχει παίξει λεπτό σε επίσημο αγώνα. Η στελέχωση της θέσης του ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσον αφορά τον ντεσποντοφ, τα νούμερα του είναι το εμφανές θετικό του
Πέρα από αυτό όμως για μένα , ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ακραίος ο οποίος μπορεί να παίξει στο χώρο.
Αν καταφέρουμε φέτος να έχουμε μία αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη αυτής που είχαμε τη χρονιά ...
Πέρα από αυτό όμως για μένα , ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μοναδικός ακραίος ο οποίος μπορεί να παίξει στο χώρο.
Αν καταφέρουμε φέτος να έχουμε μία αγωνιστική συμπεριφορά ανάλογη αυτής που είχαμε τη χρονιά ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τα 3 ονόματα που ακούγονται στα χαφ εγώ έχω διαφορετική άποψη από την επικρατούσα όσον αφορά ποιος ταιριάζει περισσότερο σε επίπεδο χαρακτηριστικών με την προϋπάρχουσα τριάδα και ποιον θα προτιμούσα.
Η δική μου σειρά είναι Μπένες>Μπέρο>Κραλ.
Ναι, καθαρά ποιοτικά ίσως η καλύτερη επιλογή ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνήθως, αν υπάρχει θέληση από όλες τις πλευρές, οι συμφωνίες κλείνουν λίγο κάτω από την ρήτρα. Βέβαια αν ο Ιβανούσετς δείξει ότι μπορεί να είναι περίπτωση Ζίβκοβιτς από τα αριστερά τότε η παραμονή του πρέπει να είναι no brainer. Μην ξεχνάμε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι πολύ πιο πιθανή και η ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια είναι ότι εδώ που έχει φτάσει η φάση και αν θες πραγματικά να καλύψεις με ποιοτικές λύσεις τις 3 θέσεις που πονάς υπάρχει μόνος ένας δρόμος.
Να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τώρα θα είναι με αγορές, θα είναι με δανεισμούς με υψηλή ρήτρα; Αυτό θα φανεί ανά περίπτωση.
Το σίγουρο είναι ...
Να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Τώρα θα είναι με αγορές, θα είναι με δανεισμούς με υψηλή ρήτρα; Αυτό θα φανεί ανά περίπτωση.
Το σίγουρο είναι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο?
Με Αντελίνο τι γίνεται? Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι?
Δε θα έπρεπε να είναι και στην προετοιμασία?
Μόνο καλό θα έκανε η παρουσία του εκεί.
Να ξέρεις ότι δεν λείπει μετά από τα γραφεία !
Ότι μεταγραφή γίνεται περνάει από τα χέρια του και ας μην έχει ανακοινωθεί ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Νορμάλ κινήσεις γίνονται (και λάθη φυσικά) και θα γίνουν και φέτος. Εδώ είμαστε να τα λέμε και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Άλλο αυτό όμως και άλλο χουβαρνταλικια του τύπου δώσε 7-8 εκατομμύρια και φέρε φορ, μας έχετε κουράσει, κλπ. Εύκολο πολύ να είσαι άπλας με τα λεφτά των άλλων ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομερη μεταγραφη!!
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Καταρχήν απάντησε τι εννοείς εσύ όταν λες μας τα χρωστάει και γιατί να ζητάμε.
Πες μας τι πρέπει να κάνουμε αν δεν ζητάμε και μετά εξέφρασε απορίες.
Αυτο που λέω. Ότι δεν μας χρωστάει να βάζει κάθε χρόνο από την τσέπη του εκατομμύρια. Θα βάλει όσα μπορεί και θέλει. Δεν θα πω κάτι άλλο όμως ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη, είπα εγώ σε κανέναν να μην εκφράζει την άποψη του; απλά απαντάω και γίνεται συζήτηση. Αυτό δεν είναι και το νόημα; όσο για τα 100 χιλιάρικα, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν ισχύει. Οι περισσότεροι θέλουν να δουν χρήμα να ξοδευεται. Μόνο αυτό τους φέρνει αίσθημα ικανοποίησης. Ξέρεις γιατί ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μου αρέσει που περιμένετε να βγουν τα payroll να μας πείσουν ότι ο Ντέλιας ήθελε να φύγει ενώ εδώ και 1,5 χρόνο ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει. Χαζοί είμαστε? Γιατί δεν τον ανανέωσαν από πέρσι? Δεν βλέπουμε όλον αυτόν τον καιρό που πάει η δουλειά?
Α αμα ανανεωσεις καποιον δεν μπορεις να τον ...