Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές

Return

από Equalizer
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ωραία όλα αυτά που λες @Psagmenos4

Πρέπει να ομολογήσουμε οτι κανείς δεν περίμενε να έχει μιλήσει ο Μυστακίδης με... άτομα από το συνδεσμιακό. Σοκ. (Προφανώς η ειρωνία δεν πάει σε εσένα, που μεταφέρεις κάτι που έμαθες. Πάει στη γελοιότητα της κατάστασης).

Το σημαντικότερο είναι οτι η εξέλιξη αυτή ...
από aivas19
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Τα 100 χρόνια θα συνδυαστούν με εμφύλιο δυστυχώς..

Κανένα εμφύλιο φίλε.
Ο κόσμος θα πρέπει να κοιτάξει το καλό του ΠΑΟΚ, από ΠΑΕ μέχρι και το τελευταίο τμήμα του ΑΣ, και μέσα στο γενικότερο καλό είναι και μια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ λύση για το γηπεδο.
Και εγώ θα πω και για τη χρηματοδότηση της ομάδας ...
από eorptol1
Παρ 25 Ιούλ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

το κρυφτουλι ΑΣ συνεχιζετε πολυ υπουλος ο ρολος τους γενικη συνελευση τωρα για να αναγκαστουν να μιλησουν επιτελους
από lkosmid
Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Έτσι πως έχει γίνει η κατάσταση, είναι lose-lose, δεν υπάρχει το δίλημμα "Ή ο ένας Ή ο άλλος", "ας αναλάβει όποιος μπορεί να κάνει γήπεδο ΚΑΙ τη χρηματοδότηση της ομάδας". ΚΑΝΕΝΑΣ απο τους 2 δεν μπορεί να έχει και την πίτα γεμάτη και τον σκύλο χορτάτο. Όσες ομάδες έφτιαξαν γήπεδο (με δικά τους ...
από Jean Valjean
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 06:29
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αυτό που λέει ο Κουβεντιδης σχετικά με τη ρήτρα στο μνημονιο;

"Αν δεν τηρηθούν οι όροι του μνημονίου, συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των χρονοδιαγραμμάτων, τότε προβλέπεται αποζημίωση ίση με τη ζημία, που έχει υποστεί το μέρος που δεν ευθύνεται"

Ποια είναι η ζημιά ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Για ποια παράταση χρόνου μιλάμε; Παράταση χρόνου σημαίνει καθυστέρηση.

Υπάρχει μήπως κάποιος μαγικός τρόπος να έχει κάποιος -οποιοσδήποτε- στα χέρια του οικοδομική άδεια σε λιγότερο από 8-10 μήνες για παράδειγμα (πόσο δε για ένα τόσο περίπλοκο χτίσμα);
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:19
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι έχουμε μπερδέψει τη Βούρτσα με τον Βρούτση για να το πω σεμνά.
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας ότι του κατέβει λέει

Μη συσχετίζετε άσχετα πράγματα με το ζόρι επειδή "είμαστε οπαδοί και δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε"

Μη βαφτίζετε πράγματα χωρίς να ξέρετε λεπτομέρειες

Ξαναθετω το ερώτημα επειδή δεν γνωρίζω

Σε έργα τέτοιου μεγέθους, οι μελέτες, τα σχέδια και όλα όσα δούλεψε η ΠΑΕ τα ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:38
Jump to forum
Jump to topic

**Στις οποίες, αν συνυπολογίσουμε τους μεσημεριανούς, και φαντάζομαι και βραδινούς, ύπνους του προέδρου, κατά δήλωσή του μάλιστα προ 20ετίας (άρα επιστημονικώς δικαιολογούμαστε να βάλουμε και μια προσάυξηση 15% επιπλεον ύπνου λόγω γήρατος), καταλήγουμε να μιλάμε για 36 καθαρές ώρες στις οποίες ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Και το παρουσίασαν σε μια υποπαράγραφο ημερήσιας διάταξης, επειδή δέχονταν πολλές πιέσεις από τον κόσμο να δράσουν οι άνθρωποι.
από Equalizer
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

Οχι, περιμένει εσένα να τον βάλεις στον ισιο δρόμο

Ρε αιντε, κουρασε αυτή η ηλιθιότητα κάθε μέρα

Εγγυητική ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ θα εμφανιστεί όταν εμφανίζονται σε κάθε έργο οι εγγυητικές. Οχι όταν την παραγγέλνουν οι "καλοπροαίρετοι κριτές" στο ιντερνετ και στα ραδια
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το ...
από Parolos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Ρε κακώς του απαντάτε.

Εδώ δεν είναι τουίτερ να σου γράφει ο Sera επεξηγηματικά κι εσύ να κάνεις ερωτήσεις προβοκατόρικες.

Ξεκίνα να απαντάς πρώτα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί 1,5 μήνα και μετά θα δικαιούσαι να το παίξεις το παιχνίδι.

Πού είναι τα σχέδια, τί υπογράφτηκε με κατσαρή, ποιοι είναι ...