Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εσύ για αρχή να καθίσεις εκεί που κάθεσαι και μην τυχόν και φύγεις. Άσε τα τρολ στην διάθεση των μοντς. Κι εγώ κάνω τιτάνια υπομονή να μην απαντήσω. Αναφορές και μπλοκ. Άιντε Τόλη, δεν περισσεύει κανείς.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
Εντάξει ρε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ενισχυση ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλήθεια λέγεται με απλά λόγια και είναι μπροστά μας
Πλέον οι ενδείξεις υποψίες παραφιλολογία είναι γεγονότα συνεχόμενα.
Όποιος θέλει τα βλέπει όποιος θέλει δεν τα βλέπει.
Ο ΠΑΟΚ μας είναι πολύ μεγάλο καράβι ακόμα και για σένα.
Σε ευχαριστούμε για όλα αλλά ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις.
Ο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμάς τους οπαδούς και τη νεοπλουτια μας, συμφωνώ απολύτως με Τόλη χωρίς όμως να θέλω ένα τόσο ισχυρό και καταστροφικό σοκ όσο το να φύγει ο Ιβάν.
Ο Ιβάν θα φύγει φίλε μου....
Ο οργανισμός ΠΑΟΚ δεν...σηκώνει προέδρους...
Διάβασε μια τυχαία σελίδα εδώ μέσα....καμία γνώμη δεν κάθεται σε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
σε πιο σημειο σταματαει η αχαριστια? τι πρεπει να αποδεχτεις για να δειξεις την ευγνωμοσυνη σου και να μην εισαι αχαριστος?
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι ακομη και στις καλες ημερες δεν καταφερε να εχει η ομαδα ενα επιπεδο οργανωσης.
αφηνουμε στην ακρη το γεγονος οτι καθε χρονο την ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο το δεν νιωθει οτι μας χρωσταει εξηγησεις που διαβαζω δεν το καταλαβαινω. Εννοεις επικοινωνιακα; 'Η οτι θα πρεπει να μας ρωτησει ποιον θα αγορασει και ποιον θα πουλησει;
Επικοινωνιακα 100% ειναι μαυρο χαλι η ομαδα. Κανεις δεν ξερει γιατι γινεται το παραμικρο και τις περισσοτερες φορες δεν ...
Επικοινωνιακα 100% ειναι μαυρο χαλι η ομαδα. Κανεις δεν ξερει γιατι γινεται το παραμικρο και τις περισσοτερες φορες δεν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Άμα είσαι ο ΑΣ και κρίνεις αν θα συμφωνήσεις για το γήπεδο με βάση το αν πουλήθηκε ή όχι και με ποιον τρόπο ένας παίκτης, τότε είναι ένας ακόμα λόγος να θεωρείσαι ανεπαρκής για τη θέση και τον ρόλο σου
Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος
Και ...
Αν δε, αυτό συνδυαστεί και με τα άλλα εγκλήματα που έκανες, τότε είσαι δέκα φορές χειροτερος
Και ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε
Τι επιχείρημα είναι αυτό;
Ποιος εκλεγμένος στον ΑΣ νομιμοποιείται να έχει το θράσος να χρησιμοποιήσει ένα τόσο γελοίο επιχείρημα για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση;
Τι επιχείρημα είναι αυτό;
Ποιος εκλεγμένος στον ΑΣ νομιμοποιείται να έχει το θράσος να χρησιμοποιήσει ένα τόσο γελοίο επιχείρημα για να πάρει οποιαδήποτε απόφαση;
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι. Και για άλλους δείχνει ότι κάποιοι πιάνονται απ' ότι ευκαιρία βρουν για να δυσχεράνουν τη θέση Σαββίδη στο γηπεδικο προς εξυπηρέτηση συμφερόντων
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού διακινήθηκε επί πόσες μέρες ότι η ΠΑΕ χρωστάει... Ένα εκατομμύριο στον ΑΣ από καθυστερημένες πληρωμές, μετά διαψεύστηκε πανηγυρικά και δεν είχαμε τι να πούμε
Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη
Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
Τώρα η αφερεγγυοτητα προκύπτει επειδή άλλαξε γνώμη για την πώληση ενός παίκτη
Μεθαύριο θα κοιτάμε τι χρώμα κορδόνια έβαλε στα παπούτσια ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να την ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού, θέλω να κάνω μια ειλικρινεστατη ερώτηση σ'αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα (εγώ δεν γνωρίζω, το παραδέχομαι). Σε περίπτωση αποχώρησης Σαββίδη, γνωρίζετε αν υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα από άλλους ισχυρούς επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να ...