Α και που στε
Αν αυτήν σας την επιθετικότητα,αυτήν την επαναστατική μαγκιά την δειχνατε και στους εξωτερικούς εχθρούς της ομάδας θα ήμασταν δύο λεβελ πιο πανω
Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ να κάνω μια πολύ απλή ερώτηση ;
Γιατί να θέλει να τον πουλήσει; Ποιος ο λόγος και να έχει κολλήσει τόσο πολύ ώστε να το κάνει . Άσχετος τι λένε οι υπόλοιποι .
Πολύ πολύ περίεργη απόφαση.
Δεν σκέφτηκε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚτσης θα γύριζε τον κόσμο ανάποδα για τον Ντελια ;
Κάτι άλλο έχει συμβεί. Μακάρι ...
Γιατί να θέλει να τον πουλήσει; Ποιος ο λόγος και να έχει κολλήσει τόσο πολύ ώστε να το κάνει . Άσχετος τι λένε οι υπόλοιποι .
Πολύ πολύ περίεργη απόφαση.
Δεν σκέφτηκε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚτσης θα γύριζε τον κόσμο ανάποδα για τον Ντελια ;
Κάτι άλλο έχει συμβεί. Μακάρι ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν πρωτο βγήκε η είδηση με έπιασε το στομάχι μου και ανέβασα παλμους. Κανα 2ωρο αφου ειχε τελειωσει η φάση παλι δεν μπορούσα να ηρεμήσω. Είσαι ο άνθρωπος που άλλαξε τα πάντα, όσο μισος και να βγάζουν κάποιοι αυτο δεν αλλάζει.
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
Από εκει και έπειτα το σημερινό απο την αρχή μεχρι το τέλος ήταν ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
ενταξη τον βγαλαμε και τρελο τον Ιβαν εμεις που δεν μπορουμε τα του οικου μας να φερουμε βολτα .....
καποιοι εχετε χασει τελειως την μπαλα ειπαμε μιρλα γκρινια τοξικοτητα χαρακτηριστικο καποιων ,αλλα εχουν πλεον ξεφυγει τελειως .....

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εικόνα του ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο είναι τραγική πάντως. Πρώτα το μπάχαλο με τον Λουτσεσκου , μετά το μπάχαλο με τον ΑΣ τώρα ο Κωνσταντελιας . Αν διοικεί τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του με τον τρόπο που διοικεί τον ΠΑΟΚ σε κάνει να απορείς πως έγινε δισεκατομμυριούχος.
στο μπαχαλο με τον ΑΣ ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζει να μη βγάζει πολύ νόημα η όλη ιστορία και η πληροφόρηση που έχουμε είναι σίγουρα λειψή.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν δεν ήξερε τι αντιδράσεις θα προκύψουν, άσχετα με το τι μπορεί να του είπε ο περίγυρος. Είχε μάλιστα μόλις ορίσει τον Βιερίνια για σύμβουλο του....
Από εκεί και πέρα ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά...η στάση σου απέναντι στον Ιβάν τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο ( βασικά είναι περισσότερο) είναι ανάλογη με αυτήν που έχω εγώ απέναντι στον λουτσέσκου 

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@snoufel Αν δέχεσαι ότι μπορεί όντως να του μεταφέρθηκαν άλλα πράγματα, αναιρεί αυτό που είπες ότι όλοι ήταν αντίθετοι με αυτήν την κίνηση.
Συμφωνουμε όμως 100% ότι δουλειά έτσι δεν γίνεται
Συμφωνουμε όμως 100% ότι δουλειά έτσι δεν γίνεται
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το σημερινό ξεκίνησε από άρθρο του κικερ....
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:53
- Jump to forum
- Jump to topic
sn0ufel4......
επειδή ισχύει η τελευταία σου πρόταση μου έκανε εντύπωση και το πόστ που ...ξεκίνησα..την κουβέντα μαζί σου οπου και εκεί καταλαβαίνω αυτο που γράφεις στην πρωτη σου πρόταση...Γνωρίζουμε ότι ακριβώς γράφτηκε και εδώ μέσα και σε άλλα σοσιαλ.......
η διαφωνία μου είναι οτι το τι ...
επειδή ισχύει η τελευταία σου πρόταση μου έκανε εντύπωση και το πόστ που ...ξεκίνησα..την κουβέντα μαζί σου οπου και εκεί καταλαβαίνω αυτο που γράφεις στην πρωτη σου πρόταση...Γνωρίζουμε ότι ακριβώς γράφτηκε και εδώ μέσα και σε άλλα σοσιαλ.......
η διαφωνία μου είναι οτι το τι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες όλο το σημερινό να είναι επειδή είδαμε κάτι κάπου γραμμένο?
αν ..ξέρετε...τοτε συγνώμη...
αλλα τι ακριβώς δύναμη εχει το...φορουμ.. οταν δεν λες τι ξέρεις??
κατανοητοί οι λόγοι ....αλλα μην παίρνετε θέση με ...εξω εξω...κουβέντες γιατι εδω μεσα υπάρχουν και ...μετροκοληδες...
και είναι ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:32
- Jump to forum
- Jump to topic
καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί,
Σκέφτομαι πιο είναι το χειρότερο που έκανε ο Σαββίδης.
Η πουστια στον Misic ή το σημερινό;
Νομίζω το πρώτο..γιατί εκεί μπαίνει και το θέμα υγείας.
Oχι ρε ουτε καν,το σημερινο εδειξε οτι απλα σε γραφει στο ριπαπα του και οτι δεν νιωθει τον σφυγμο του απλου ΠΑΟΚτση ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Kαλημέρα παρακολούθησα όλα τα σχόλια στο διαδίκτυο σε σοσιαλ και εδω και πραγματικά ευχομαι να ηρεμησει η κατασταση προτου οδηγηθουμε σε εμφυλιες διαμαχες στα 100 χρονια της ιστοριας μας δηλαδη να μη μεταφερθει ολη αυτη η τοξικοτητα στο γηπεδο.
Στο προκειμενο πραγματικά αηδιασα με τα σχολια που ...
Στο προκειμενο πραγματικά αηδιασα με τα σχολια που ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
καλα ρε λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε πολλοι που πηγατε και βριζατε ΠΑΕ Σαββιδη στην σελιδα του γαβρου σινανογλου η καπως ετσι και σας ειρωνευοταν ο ιδιος και οι γαυροι ? Πλακωσαν οι -ιδης ειπε εχει γελιο η υποθεση και χαχανιζε μαζι με τους αλλους τους γαυρους ,αντε παντε και στον τσουκαλα να κανετε ...