Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;
Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.
Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;
Υπάρχει 1 ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μάγκες σκατα ελληνικά μιλάω μου φαίνεται.
Είδατε ελληνικό ρεπορτάζ να λέει ότι υπάρχει διάψευση Ή επιβεβαίωση από μεριά της ομάδας?
Εγώ δεν είδα.
Είδατε ελληνικό ρεπορτάζ να λέει ότι υπάρχει διάψευση Ή επιβεβαίωση από μεριά της ομάδας?
Εγώ δεν είδα.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
ως συνηθως βιαζεστε καποιοι πολυ μες στο αγχος να βρειτε παντα κατι να προσαψετε στον Ιβαν....
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ το ρεπορτάζ του Μπούζου και το άρθρο του Μπούζα περιμένω για να μάθω την αλήθεια.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:21
- Jump to forum
- Jump to topic
τελειωσε ? αμφιβαλω ....σε πολλους η τοξικοτητα-γκρινια ειναι δευτερη φυση....Taseos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17 Τελείωσε το πάρτι βρισιματος καταρών κλπ κλπ; Απορώ με μερικούς , τα ντουβάρια σπίτι τους, τους αντέχουν ;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Αποκλέιεται να τελείωσε. Είπαμε υπομονή για όλους. Το ζητούμενο είναι ομάδα να βγάλει τη χρονιά με επιτυχία γιατί αυτό της αξίζειTaseos έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:17 Τελείωσε το πάρτι βρισιματος καταρών κλπ κλπ; Απορώ με μερικούς , τα ντουβάρια σπίτι τους, τους αντέχουν ;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
αστα να πανε μαυρα χαλια ,τα προτιμω απο τον αορατο μυστακιδη ,τον αορατο καλαφατη και τον οπαδο φαντασμα της θυρας4,με μπροσταρη τον κατσαρη.....εχει δοκιμαστει γκουερινο εχει αντεξει τις φουστιες τον κατω δεν θα αντεξει και τον εσωτερικο πολεμο ? και ολα αυτα με τιτλους τιτλους γκουερινο που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι βολεύει τον καθένα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά με νοιάζει που έμεινε. Ακόμα και αυτό που λέει ο Τζόσουα να έγινε υπονοεί ότι ο Ιβάν δεν υπολόγισε την κατακραυγή, πράγμα που δεν το πιστεύω. Οπότε ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Λουτσέσκου) αυτό που έγινε είναι μεταξύ του "ο Ντέλιας πείστηκε από τη Στουτγάρδη και είχε ψηθεί να φύγει αλλά δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Aivas εσυ τι πιστευεις οτι συνεβη σημερα δηλαδη
Τι περιμένεις να ακούσεις;;;στο είπε παραπάνω…
Ολα έγιναν εν αγνοία του Ιβαν..
Αλλοι πήγαν να τον πουλήσουν και ο Ιβαν τελευταία στιγμή το απέτρεψε..
Ο Ντελιας πίεζε να φύγει και δεν πήγε στη προπόνηση επίτηδες σαν αντίδραση…
Όλα καλά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι περιμένεις να ακούσεις;;;στο είπε παραπάνω…
Ολα έγιναν εν αγνοία του Ιβαν..
Αλλοι πήγαν να τον πουλήσουν και ο Ιβαν τελευταία στιγμή το απέτρεψε..
Ο Ντελιας πίεζε να φύγει και δεν πήγε στη προπόνηση επίτηδες σαν αντίδραση…
Όλα καλά συνεχίζουμε..παρεξήγησης
Μάθε να διαβάζεις μπρο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά με νοιάζει που έμεινε. Ακόμα και αυτό που λέει ο Τζόσουα να έγινε υπονοεί ότι ο Ιβάν δεν υπολόγισε την κατακραυγή, πράγμα που δεν το πιστεύω. Οπότε ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Λουτσέσκου) αυτό που έγινε είναι μεταξύ του "ο Ντέλιας πείστηκε από τη Στουτγάρδη και είχε ψηθεί να φύγει αλλά δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο Ιβαν ήταν αντίθετος, αλλά πείσθηκε από τους συμβούλους του ότι δεν θα ανοίξει μύτη, μετά από όλο αυτό, το οποίο είναι lose-lose για τον Ιβαν, δεν πρέπει να απολύσει κόσμο;
Αν καταλάβατε καλά, κόσμος που ήταν δίπλα στον Ιβαν στην κόντρα με τον ΑΣ κλπ, έπαψε να στέκεται στο πλευρό του ...
Αν καταλάβατε καλά, κόσμος που ήταν δίπλα στον Ιβαν στην κόντρα με τον ΑΣ κλπ, έπαψε να στέκεται στο πλευρό του ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas19
Κάνεις τεράστιο λάθος . Αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι τι έγινε σήμερα γιατί το να μείνει ένας παίχτης από μόνο του δεν λέει τίποτα . Παίχτες έρχονται , φεύγουν δεν έχει σημασία . Σημασία έχει πως διαχειρίζεσαι μια κατάσταση .
Οκ διαφωνώ. Όταν και αν μάθουμε τι έγινε θα ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
They wanted to respect the wishes of the German (Εννοεί Greek) international, who had clearly positioned himself in favor of Stuttgart, albeit with great reluctance .
Παρότι με μεγάλη απροθυμία. Δηλαδή δεν ήθελε να πάει στην γερμανική ομάδα; Τότε ποιος τον πίεσε να πάει; Η Μαρία;
Πρέπει να βγει ...