Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές

Return

από thanasakiss4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν ξέρω τι πληροφορίες σου έδωσαν, τι καταστάσεις ζυγισες, αλλά το είδες εντελώς λάθος αυτό με τον Ντέλια. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής που βγαίνει μια στα πενήντα χρόνια , με την επίδραση που έχει, με τον χαρακτήρα του, να δείχνει ότι θέλει να μείνει, όλα τα πιτσιρίκια και όλος ο κόσμος κανει ...
από wickerman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Δώστου 2,5 χαρτιά για 5 χρόνια και βάλε μία 50άρα ρήτρα. Εξήγησέ του ότι μόνο αν καλυφθεί η ρήτρα φεύγει από εδώ και το κλείνουμε και πάμε παρακάτω. Στα αρχίδια μου αν θα αγοράσεις τον κάθε Ivanusec ή τον κάθε Kral. Ο Ντέλιας πρέπει να μείνει εδώ να γίνει σημαία. :| :| :| :|
από Iznogoud4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για την οργάνωση της ΠΑΕ εσείς που μιλάτε για επικοινωνιακό κόλπο.

Είτε συμφώνησαν με Στουτγάρδη χωρίς να το ξέρει ο Ιβάν κ μετά έριξε ο Ιβάν άκυρο (το αισιόδοξο σενάριο) είτε χέστηκαν πάνω τους από τις αντιδράσεις και έφευγαν συνέχεια τηλέφωνα από ΠΑΕ (Βιεϊρίνια;) προς Ιβάν ...
από Woodman73
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Μην τρελένεστε ρε παιδια...δεν ξερουμε τι ΑΚΡΙΒΩΣ εχει συμβεί....μην φερνετε την καταστροφή...
ΠΟΛΥ ασχημο νέο, αν όντως πουληθεί...ειδικα (και επικοινωνιακά ) στα 100 χρόνια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας...
Αλλα, οπως ειπα δεν ξερουμε τι εχει συμβεί..
Στο κάτω, κάτω, Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας , είναι ΠΑΝΩ Απο όλους....
Θα ...
από Iznogoud4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για την οργάνωση της ΠΑΕ εσείς που μιλάτε για επικοινωνιακό κόλπο.

Είτε συμφώνησαν με Στουτγάρδη χωρίς να το ξέρει ο Ιβάν κ μετά έριξε ο Ιβάν άκυρο (το αισιόδοξο σενάριο) είτε χέστηκαν πάνω τους από τις αντιδράσεις και έφευγαν συνέχεια τηλέφωνα από ΠΑΕ (Βιεϊρίνια;) προς ...
από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα

Υγ πάντως άμα ...
από aivas19
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

https://www.paokfc.gr/nea/20250721-anakoinosi-pae-paok/

https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2025/07/%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CC%81%CE%BD%CE%B7%CF%82-2025-07-21-5.50.30-%CE%BC%CE%BC-1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CC%81%CE%B3 ...
από aivas19
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Με τα έως τώρα δεδομένα και ότι γνωρίζουμε πραγματικά δεν υπάρχει καμία λογική αλληλουχία κινήσεων. Είναι λες και παίρνονται ραντομ αποφάσεις βασισμένες στο κορώνα ή γράμματα.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πού θα κάτσει τελικά η μπίλια και τι θα επικοινωνήσουν επίσημα από την ομάδα

Υγ πάντως άμα ...
από renegade
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Υγ πάντως άμα ...
από Grigorios_PAOK
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

εγώ τώρα θα πω κάτι προφητικό που μου χει κολλήσει στο μυαλό, αλλά εύχομαι να βγω λάθος

δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα με αυτήν τη διοίκηση

πιστεύω ότι δεν αργεί η οριστική ρήξη της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είμαι πεπεισμένος ότι όταν γίνει αυτό, θα δυσκολευτούμε πολύ να απαλλαγούμε

Αν είναι ...
από aivas19
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Υγ πάντως ...
από Parolos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

PAOK_Antarctica έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:43 Όχι.
Οι σαύρες όμως χαίρονται.
Χρειαζόταν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ώστε να φανερωθούν οι δήθεν καμουφλαρισμένες σαύρες. Έστω κι έτσι.

Ελληνικό ρεπορτάζ στην περίπτωση δεν υπήρχε από κανέναν. Το έγραψα και πριν στο τοπικ των μεταγραφών.
από Equalizer
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Μαλακίες κάνουν

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη και καμία εξήγηση δεν τιμά τον ΠΑΟΚ. Ούτε η μια ανάγνωση ούτε η άλλη
από Hayate
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Δλδ βγαίνει ότι δεν πουλάμε και πάλι κράζουμε αληθεια??Χωρίς να ξέρουμε καν τι έχει γίνει εντωμεταξυ...

Εγώ να βγω και να πω τώρα καλό μπούκωμα στους υπερασπιστές του κάθε τυχοδιώκτη Τελη...???
από paokkerkir
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

https://www.kicker.de/irre-wendung-droht-der-konstantelias-transfer-jetzt-ploetzlich-doch-zu-platzen-1133906/artikel

Crazy turn of events: Is the Konstantelias transfer now suddenly in danger of collapsing?

If that isn't a crazy turn of events, then. Giannis Konstantelias was expected in ...