Επί σειρά εβδομάδων, άνω του μήνα πλέον, παρακάλεσα, μίλησα, προειδοποίησα άπαντες να γράφουν λογικά καλοπροαίρετα και σωστά
Από κάποιους είδα συμφωνία και ισορροπία, από κάποιους είδα αδιαφορία και έξτρα πρόκληση και ύφακι. Τώρα βλέπω και ειρωνίες.
Είχα ενημερώσει εδώ και μέρες ότι πλέον θα ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3864 εγγραφές
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ αναρωτιέμαι, ο Κυριάκος μετά από όλα αυτά δεν φαίνεται αναξιόπιστος και ψεύτης με αυτά που είπε στην συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο; Γιατί δεν τον διώχνουν ή γιατί δεν παραιτείται για λόγους ευθιξίας;
Αν υποθέσουμε ότι η ερώτηση σου είναι καλοπροαίρετη
Η απάντηση είναι απλούστατη : ΑΝ ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολλά που θα μπορούσαν να έχουν γίνει, όπως Καυτατζογριο που έχει χωρητηκοτητα 8χιλιαδων θεατών με την σημερινή στατικοτατητα, υπογειωποιηση Κλεανθους αλλά λογικά καθυστερούν διαχρονικά γιατί πολύ απλά γιατί αποτελούν μερικά τα "κρυφά χαρτιά" της πολιτικής ηγεσίας ώστε να πλοκαρει το έργο σε ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον έχουμε βγάλει απ το βρακι μας γιατί έχουμε πάθει πριαπισμό
Σε 16 μήνες από σήμερα το μέγιστο το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ξεκινάει και εσείς λέτε ότι θέλετε
Μεγάλη, τεράστια ημέρα για τον σύλλογο
Όσο για όσους ΑΣΧΕΤΟΥΣ μιλάνε για τις εγγυήσεις τι ακριβώς να εγγυηθεί ο επενδυτής όταν δεν έχει ...
Σε 16 μήνες από σήμερα το μέγιστο το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ξεκινάει και εσείς λέτε ότι θέλετε
Μεγάλη, τεράστια ημέρα για τον σύλλογο
Όσο για όσους ΑΣΧΕΤΟΥΣ μιλάνε για τις εγγυήσεις τι ακριβώς να εγγυηθεί ο επενδυτής όταν δεν έχει ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρεμπιπτόντως, πολύ σωστά γίνεται η επισήμανση ότι θα πρέπει όλα αυτά να τεθούν ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. Στην ανακοίνωση του ερασιτέχνη,αν και την είδα πολύ βιαστικά,γινεται λόγος μονάχα για επεξεργασία της πρότασης της ΠΑΕ από το Δ.Σ.
Σωστά, στον ΑΣ αποφεύγουν όσο ο διάολος το ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
1. Όταν κάποιος κάνει μελέτες και σχέδια που κοστίζουν εκατομμύρια με εταιρείες εγνωσμένου παγκοσμίου κύρους για έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων, πόσο πιθανό είναι αυτές οι μελέτες να είναι πλήρως διαθέσιμες δημόσια, για άλλους ενδιαφερόμενους;
2. Όταν και αν γίνει το γήπεδο, από οποιονδήποτε, πόσο ...
2. Όταν και αν γίνει το γήπεδο, από οποιονδήποτε, πόσο ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δυσκολο ερωτημα θα φανουν οι προθεσεις πολλων....
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικα ελπίζω να μην εγκληματίσεις σε βάρος του ιδιου σου του εαυτου, δεν γινεται να υπάρχει αυτη η περιρεουσα ατμόσφαιρα και να δωσεις το οκ για πώληση ντελια. χιλιες φορες να τον εδινες περυσι
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβαν, βγες και ακυρωσε τη μεταγραφη. Θα ειναι η πρωτη φορα που θα τα ακουσεις αγρια.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχυει θα ειναι ντροπη προεδρε, και πιο βλακες θα φαινομαστε εμεις που σε στηριξαμε σε αυτη τη μινι κριση με τον Μυστακιδη. Οχι οτι προτιμω εναν αγνωστο, αλλα αυτη τη στιγμη και οι 2 τα ιδια λεφτα βαζετε για μεταγραφες
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Πας να βάλεις το μεγαλύτερο αυτογκολ της ζωής σου.Σκεψου το καλά.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα ανανέωσα το διαρκείας μου, δίνοντας 405 ευρώ.
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
Σκέφτομαι να το βάλω, μαζί με τα 4 κατοστάρικα, στον πάτο μου, αν φυσικά ισχύσει αυτό που μόλις έσκασε.
Καλά τα ελικόπτερα, καλές και οι αγκαλιές, αλλά το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να κάνεις με το που πάτησες έπειτα από τόσα χρόνια στη ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Άμπαλος είσαι (δεν είναι κακό και εγώ είμαι και πολύ άλλοι είναι, δεν τρέχει κάτι...) άνιωθος όμως δεν πιστεύω ότι είσαι!
Το θέμα δεν είναι αγωνιστικό, είναι από όλες τις απόψεις εξω-αγωνιστικό!
Από όταν έσωσες την ομάδα και μετά όλα έγιναν με πολύ κόπο!
Μην τα τινάζεις στον αέρα!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ...
Το θέμα δεν είναι αγωνιστικό, είναι από όλες τις απόψεις εξω-αγωνιστικό!
Από όταν έσωσες την ομάδα και μετά όλα έγιναν με πολύ κόπο!
Μην τα τινάζεις στον αέρα!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο παίκτης δείχνει εδώ και χρόνια πως όχι μόνο δεν βιάζεται να φύγει, αλλά παίζει και να ψηνόταν να μείνει για αρκετά χρόνια.
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
Εδώ και έναν χρόνο ακούμε για αναπροσαρμογή και ποτέ δεν έγινε τίποτα.
Το κεφάλαιο Κωνσταντέλιας είναι κολοσσιαίο για τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει μα και μου, ούτε ημίμετρα εδώ ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουτε ο μεγαλυτερος εχθρος σου δεν θα εκανε τετοια κινηση.Κριμα ρε Ιβαν.