Άρα λοιπόν, δεν έχεις προβλημα με τον παικτη. Το γράφεις.
Ούτε ξέρεις ακόμη, όπως όλοι μας, αν θα βγει η δεν θα βγει η μεταγραφή. Κι αυτό το γράφεις.
Γιατί κράζεις λοιπον;
Έχεις προβλημα με τη διοίκηση και θέλεις να την κράξεις έτσι κι αλλιώς, ευκαιρία ψάχνεις.
Δεν το γράφεις έτσι (γράφεις ότι ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 4552 εγγραφές
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
5o φορ στον βάζελο, αν και ο βάζελος 5 φορ δεν έχει. It makes perfect sense 
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαίρομαι που το παραδέχεσαι.
Κάποιοι έχουν την ανάγκη να κράζουν, βρέξει χιονίσει. Έχουν αλλεργία στο να πουν μια καλή κουβέντα, ή να μην κάνουν καμιά κρίση και να περιμενουν. Τους δίνει φαίνεται μια εσωτερική ισορροπία.
Το γνώθι σεαυτόν είναι προτέρημα, οφείλω να το παραδεχτω.
Εφόσον λοιπόν το ...
Κάποιοι έχουν την ανάγκη να κράζουν, βρέξει χιονίσει. Έχουν αλλεργία στο να πουν μια καλή κουβέντα, ή να μην κάνουν καμιά κρίση και να περιμενουν. Τους δίνει φαίνεται μια εσωτερική ισορροπία.
Το γνώθι σεαυτόν είναι προτέρημα, οφείλω να το παραδεχτω.
Εφόσον λοιπόν το ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραζω την διοικηση ...........
Μια 5ετια πουλαμε οτι καλο εχουμε και μια επενδυση πλην του Ζαφειρη δεν εγινε. Οποτε ναι, θα κραζω, ναι θα εχω απαιτησεις και δε ξεχναω το εγκλημα που πηγε να γινει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καλοκαιρι με τον Ντελια που σταματησαμε ΕΜΕΙΣ.
Αυτό με τον Ντέλια θα είναι το μότο της ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την μια να μην κόψουμε την καριέρα του Μύθου.
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.
Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.
Χαρείτε ρε την ομάδα, θα ...
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.
Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.
Χαρείτε ρε την ομάδα, θα ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 10:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και πριν λίγες μέρες ήμουν στο σινεμά με live ορχήστρα lord of the rings, παρεπιπτόντως αν το πετύχετε σκάστε τα να το δείτε τα αξίζει, η φάση στο φόρουμ μου θυμίζει “where was Gondor”.
Είμαι λίγο nerd με άρχοντα
Είμαι λίγο nerd με άρχοντα
- Τρί 23 Δεκ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανεξαρτήτως επιστροφής Γιαννούλη η δεξιά πλευρά είναι λειψή. ΧρειΕται άμεσα μια προσθήκη.
Ο Σαστρε όσο φιλότιμος κι αν είναι αδυνατεί να καλύψει πλέον επάξια και θα αργήσει πολύ ακόμα να μπει στις εντάσεις.
Ενδεχομένως η προσθήκη Σέρβου/σλοβενου στα στόπερ να μετατοπίσει τον Βολιακο δεξιά και ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 24 Δεκ 2025, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τζορμπα μπορει να τ λεει αυτο επειδη πρεπει να το πει...ειναι περιεργες οι εποχες..
- Τετ 24 Δεκ 2025, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εμείς ενδιαφερομασταν πριν 2 χρόνια για τον Σλοβενο. Δεν δώσαμε τοτε τα λεφτά που ήθελε η ομαδα του, πεταξαμε 2 και βάλε μυρια για Κολει,Βιετεσκα,αφού ούτε τα 2 για Χατζηδιάκο διναμε και τωρα επιστρέφουμε να αναγνωρίσουμε το λάθος μας;
Αντίστοιχα μπορώ να πω για τον Μειτε που δεν πήραμε ...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε με τετοια λογικη θα καταληξουμε σαν τον αλαφουζιακο. Αν παρουμε τον γιαννουλη που εχει χρηματιστηριακη αξια 3 μυρια, θα βγεις να κραξεις παλι;miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοφή η μ@λ@κι@ σου που έλεγε και ο Γεωργίου...miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Η συνέχεια γνωστή
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ράφι επιπέδου συμπολίτη είναι ο Αντράντε. Άλλο εδώ πλέον διαβάζουμε μέχρι και για Σίμο Μήτογλου θα μου πεις.
Το τι ράφι είναι ο καθένας φαίνεται στο χόρτο!
Είδαμε και κάποιες χρηματιστηριακές αξίες των 8 - 10 και 11 εκατομμυρίων ( Marcos Antonio Chalov Jonny) αλλά και κάποιες που παρέπεμπαν σε ...