Αναζήτηση για περισσότερες από 4552 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Τρί 23 Δεκ 2025, 08:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Άρα λοιπόν, δεν έχεις προβλημα με τον παικτη. Το γράφεις.
Ούτε ξέρεις ακόμη, όπως όλοι μας, αν θα βγει η δεν θα βγει η μεταγραφή. Κι αυτό το γράφεις.

Γιατί κράζεις λοιπον;
Έχεις προβλημα με τη διοίκηση και θέλεις να την κράξεις έτσι κι αλλιώς, ευκαιρία ψάχνεις.
Δεν το γράφεις έτσι (γράφεις ότι ...
από Sera4
Τρί 23 Δεκ 2025, 08:28
Jump to forum
Jump to topic

5o φορ στον βάζελο, αν και ο βάζελος 5 φορ δεν έχει. It makes perfect sense :geek:
από Jean Valjean
Τρί 23 Δεκ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Χαίρομαι που το παραδέχεσαι.
Κάποιοι έχουν την ανάγκη να κράζουν, βρέξει χιονίσει. Έχουν αλλεργία στο να πουν μια καλή κουβέντα, ή να μην κάνουν καμιά κρίση και να περιμενουν. Τους δίνει φαίνεται μια εσωτερική ισορροπία.
Το γνώθι σεαυτόν είναι προτέρημα, οφείλω να το παραδεχτω.
Εφόσον λοιπόν το ...
από Jean Valjean
Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
Jump to forum
Jump to topic

Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...
από Jean Valjean
Τρί 23 Δεκ 2025, 09:47
Jump to forum
Jump to topic

Κραζω την διοικηση ...........

Μια 5ετια πουλαμε οτι καλο εχουμε και μια επενδυση πλην του Ζαφειρη δεν εγινε. Οποτε ναι, θα κραζω, ναι θα εχω απαιτησεις και δε ξεχναω το εγκλημα που πηγε να γινει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καλοκαιρι με τον Ντελια που σταματησαμε ΕΜΕΙΣ.

Αυτό με τον Ντέλια θα είναι το μότο της ...
από Maklaz
Τρί 23 Δεκ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Από την μια να μην κόψουμε την καριέρα του Μύθου.
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.

Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.

Χαρείτε ρε την ομάδα, θα ...
από geobila
Τρί 23 Δεκ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και πριν λίγες μέρες ήμουν στο σινεμά με live ορχήστρα lord of the rings, παρεπιπτόντως αν το πετύχετε σκάστε τα να το δείτε τα αξίζει, η φάση στο φόρουμ μου θυμίζει “where was Gondor”.

Είμαι λίγο nerd με άρχοντα 😬
από Panostas1995
Τρί 23 Δεκ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Ανεξαρτήτως επιστροφής Γιαννούλη η δεξιά πλευρά είναι λειψή. ΧρειΕται άμεσα μια προσθήκη.

Ο Σαστρε όσο φιλότιμος κι αν είναι αδυνατεί να καλύψει πλέον επάξια και θα αργήσει πολύ ακόμα να μπει στις εντάσεις.

Ενδεχομένως η προσθήκη Σέρβου/σλοβενου στα στόπερ να μετατοπίσει τον Βολιακο δεξιά και ...
από Dimitris_L4
Τετ 24 Δεκ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τζορμπα μπορει να τ λεει αυτο επειδη πρεπει να το πει...ειναι περιεργες οι εποχες..
από Panostas1995
Τετ 24 Δεκ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εμείς ενδιαφερομασταν πριν 2 χρόνια για τον Σλοβενο. Δεν δώσαμε τοτε τα λεφτά που ήθελε η ομαδα του, πεταξαμε 2 και βάλε μυρια για Κολει,Βιετεσκα,αφού ούτε τα 2 για Χατζηδιάκο διναμε και τωρα επιστρέφουμε να αναγνωρίσουμε το λάθος μας;

Αντίστοιχα μπορώ να πω για τον Μειτε που δεν πήραμε ...
από Xlapatsas4
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Φιλε με τετοια λογικη θα καταληξουμε σαν τον αλαφουζιακο. Αν παρουμε τον γιαννουλη που εχει χρηματιστηριακη αξια 3 μυρια, θα βγεις να κραξεις παλι;
από Hayate
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Σοφή η μ@λ@κι@ σου που έλεγε και ο Γεωργίου...
από boogeyman77
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:39
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
από boogeyman77
Παρ 26 Δεκ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Ράφι επιπέδου συμπολίτη είναι ο Αντράντε. Άλλο εδώ πλέον διαβάζουμε μέχρι και για Σίμο Μήτογλου θα μου πεις.

Το τι ράφι είναι ο καθένας φαίνεται στο χόρτο!
Είδαμε και κάποιες χρηματιστηριακές αξίες των 8 - 10 και 11 εκατομμυρίων ( Marcos Antonio Chalov Jonny) αλλά και κάποιες που παρέπεμπαν σε ...