Αναζήτηση για περισσότερες από 4552 εγγραφές

Return

από ΚΩΣΤΑΣ2019
Δευ 22 Δεκ 2025, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ρε παιδιά μην ψάχνουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Θέλαμε επιθετικο και το καλοκαίρι,ψαχνομασταν τελευταίες μέρες,υποτίθεται είχαμε και έτοιμο παίκτη από τότε. Το να φτάνεις ασθμαινοντας Γεναρη με τους παίκτες να σκάει ο ένας μετά τον αλλο,παρόλα αυτά να είσαι ψηλά και μέσα σε όλους τους στόχους ...
από Sera4
Δευ 22 Δεκ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Οι ομάδες είναι σύνολα. Ελπίζω να ληφθεί υπόψιν η ηρεμία του συνόλου, γιατί εύκολα οι πρωταγωνιστές του πρώτου γύρου, γίνονται αποδιοπομπαίοι τράγοι, αν δυσαρεστηθούν. Εξάλλου έχουμε ξαναβιώσει παρόμοιες καταστάσεις ως ομάδα.

Στοχευμένες κινήσεις, ξεκάθαροι ρόλοι και ισορροπημένο αριθμητικά ρόστερ ...
από Tolaros
Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα

Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
από pavlos06
Δευ 22 Δεκ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά τα να μη κοψουμε το δρομο του μυθου τα ακουμε σημερα μετα από νικη. την προηγουμενη αγωνιστική ακούγαμε πως είμαστε με ένα φορ - γιακουμάκη , αντε 1.5 , και θέλαμε βαρβατο φορ μπροστα από γιακουμάκη :D
από gpap5
Δευ 22 Δεκ 2025, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

embuji έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 21:25 ....

ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ.

....
Το ''ξεφτίλα'' πάει στον Πρόεδρο και στην διαχείριση που επιλέγει;;

Φίλε, ξέρεις που πέφτει η Τούμπα;
από Darkm4n
Δευ 22 Δεκ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

embuji, Φίλε συγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις από Ποδόσφαιρο στο λέω με καλή διάθεση χρονιάρες μέρες
από chrisg4
Δευ 22 Δεκ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Το κομμένος της ζελας από μόνο του δεν λέει κάτι . Μιλάμε για μια από τις πιο αμπαλες ΠΑΕ ever. Χρυσάφι πιάνουν , σκατ@ γίνετε . Δηλαδή έκοψαν τον Γερεμεγιεφ που τους έχει δώσει ένα σκασμό βαθμούς για τον Σβιντερφσκι και τον Πάντοβιτς.

Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ ...
από eorptol1
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο ένας λέει ξεφτίλα ο άλλος ξερναμε έχετε χάσει την μπάλα εύκολες κρίσεις με την απαξίωση έτοιμη πρώτα απ'όλα στον σύλλογο......εγώ πλέον γελάω με αυτά γιατί η ιστορία δεν μας δίδαξε τίποτε ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΎΚΟΛΕΣ ΚΡΊΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ...και να μήν ξερναμε εύκολα......
από Dio-4
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παλίκαρε φαγώθηκες. Κι εμείς δεν τρελάθηκαμε με την κίνηση, αλλά έχεις Γιακουμάκη, το καινάρι τον μικρό και ο Γερεμεγεφ θα έχει άντε λίγο μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που είχε στον ζέλο. Αν πάρεις ένα δυνατό εξτρέμ έναν στόπερ @@δάτο βασικό και ότι άλλο μπορέσεις στα πλάγια μπακ, συν ζαφειρη ...
από tolis14
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
από navigator11
Δευ 22 Δεκ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ

Θεωρώ ότι θα προστεθούν και τα "Λαμπάδα στον άγιο Κατσαρή ...
από trouman
Δευ 22 Δεκ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..

Θες λέει ...
από tolis14
Δευ 22 Δεκ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Θα σας πω κάτι και κλείνω εδώ για να μην είμαστε off topic. Όσο και να μην έρχονται οι παίκτες που θέλετε και σας άρεσαν από το FM, όσο και να μην ξοδεύονται τα λεφτά που ξοδεύουν με τη σέσουλα οι λεφτάδες των αθηνων, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα με σταθερότητα, ποδοσφαιρική λογική, οργάνωση και ...
από GEOL
Δευ 22 Δεκ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή :mrgreen: Σόρυ για το οφ τόπικ!
από sourmenetes
Τρί 23 Δεκ 2025, 01:23
Jump to forum
Jump to topic

Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με τους ...