3 χρόνια είναι δύσκολα αγωνιστικά δυστηχως να μείνει η ομάδα εκτός Τούμπας, αλλά παράλληλα ρεαλιστικός χρόνος για τα Ελληνικά (και διεθνή) δεδομένα, λόγο του ότι η κατασκευή θα γίνει εντός αστικού ιστού. Μακάρι να μην βρεθούν ιστορικές κατασκευές/τάφοι γιατί θα πεσει πολύ γραφειοκρατία.
Ποιο το ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 3929 εγγραφές
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:15
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Έχει ρευστότητα όμως. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:47
- Jump to forum
- Jump to topic
[quote="ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4]
Αληθεια φίλε μήπως ξέρεις να μας απαντήσεις σε τρία ερωτήματα, μιας που μιλάς με σιγουριά που δείχνει πως έχεις γνώση τι συμβαίνει από πλευράς Μυστακίδη?
1. Τι σκατα υπέγραψε ο Μυστακίδης με τον Κατσαρή και γιατί δεν μας το παρουσιάζει ο ερασιτέχνης?
2. Γιατί θέλει ο ...
Αληθεια φίλε μήπως ξέρεις να μας απαντήσεις σε τρία ερωτήματα, μιας που μιλάς με σιγουριά που δείχνει πως έχεις γνώση τι συμβαίνει από πλευράς Μυστακίδη?
1. Τι σκατα υπέγραψε ο Μυστακίδης με τον Κατσαρή και γιατί δεν μας το παρουσιάζει ο ερασιτέχνης?
2. Γιατί θέλει ο ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ απλώς μη ρωτάτε παραπάνω πράγματα...ΑΠΛΩΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...
Ο ΑΣ ΔΕΝ πρόκειται να υπογράψει ΤΠΤ όσον αφορά το μνημόνιο με την πλευρά Σαββίδη...την Δευτέρα
Περιμένει και τη πλευρά Μυστακιδη να κάνει την δική της προσφορά ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Σ'ευχαριστώ embuji αυτό ήθελα για επιβεβαίωση.
Εγώ έχω μείνει στο πρώτο νούμερο (λίγο λιγότερο) όχι το δεύτερο που αναφέρεις.
Η αεχ πουλήθηκε 90 χωρίς το γήπεδο , και μάλλον (μέχρι τώρα), δεν έχει προοπτική ο βενγκας να πάρει ποσοστό.
Ενώ πληρώνει και 6μυρια ενοίκιο.
Ο ΠΑΟΚ με προοπτική γηπέδου ...
Εγώ έχω μείνει στο πρώτο νούμερο (λίγο λιγότερο) όχι το δεύτερο που αναφέρεις.
Η αεχ πουλήθηκε 90 χωρίς το γήπεδο , και μάλλον (μέχρι τώρα), δεν έχει προοπτική ο βενγκας να πάρει ποσοστό.
Ενώ πληρώνει και 6μυρια ενοίκιο.
Ο ΠΑΟΚ με προοπτική γηπέδου ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτα που εχω ακουσει εγω αλλα ειναι σπασμενο τηλεφωνο οποτε μη τα δεσετε και κομπο ειναι οτι ο Μυστακιδης εχει δοκιμασει απο το 19 εως σημερα να αγορασει την ΠΑΕ 3 φορες.
Την μια πηρε απαντηση δε πουλαω.
Την δευτερη ειπε ο Μ σου δινω 40 και ο Σαββιδης δεν απαντησε καν
Την τριτη ο Μ ειπε 60 και ο ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτα που εχω ακουσει εγω αλλα ειναι σπασμενο τηλεφωνο οποτε μη τα δεσετε και κομπο ειναι οτι ο Μυστακιδης εχει δοκιμασει απο το 19 εως σημερα να αγορασει την ΠΑΕ 3 φορες.
Την τριτη ο Μ ειπε 60 και ο ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδια μιας και δεν γράφω σχεδόν καθόλου.
Η παε πόσο καιρό έκανε να βγάλει τα σχέδια του γηπέδου και πόσα λεφτά έχει δώσει? Γιατί εγώ θυμάμαι ότι και τα λεφτά είναι πολλά και ο χρόνος ήταν πολύς. Άρα αυτά τα σχέδια δεν μπορεί να είναι προσβάσιμα σε όλους ούτε μπορεί να τα ...
Η παε πόσο καιρό έκανε να βγάλει τα σχέδια του γηπέδου και πόσα λεφτά έχει δώσει? Γιατί εγώ θυμάμαι ότι και τα λεφτά είναι πολλά και ο χρόνος ήταν πολύς. Άρα αυτά τα σχέδια δεν μπορεί να είναι προσβάσιμα σε όλους ούτε μπορεί να τα ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πω κάτι ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ απλώς μη ρωτάτε παραπάνω πράγματα...ΑΠΛΩΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ...
Ο ΑΣ ΔΕΝ πρόκειται να υπογράψει ΤΠΤ όσον αφορά το μνημόνιο με την πλευρά Σαββίδη...την Δευτέρα
Περιμένει και τη πλευρά Μυστακιδη να κάνει την δική της προσφορά ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ παραμυθά πέφτει από πλευράς μυστακιδη η φίλων του και άκρα σιγή του ερασιτέχνη που υπέγραψε είπαν μνημόνιο με τον μυστακιδη χωρίς να λένε τίποτε άλλο παιχνίδια μυστικοπαθειας και δούλεμα στην παε αυτό το ότι είναι σε διακοπές η δικηγόρος ενώ στην ουσία περιμένουν είναι κανονισμένο να κάνει ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Την τριτη ο Μ ειπε 60 και ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρρυ, αλλά με αυτά τα νούμερα, ούτε εγώ θα πούλαγα.
Η αγοραπωλησία της ΑΕΚ, δεν ξέρω αν περιλάμβανε το γήπεδο, αφού όπως λένε πληρώνει και ένα μεγάλο ετήσιο ενοίκιο.
Αλλά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έπεσε Γ εθνική για να ξεχρεώσει, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ουδέποτε έκανε σοβαρή επένδυση, δεν ...
Η αγοραπωλησία της ΑΕΚ, δεν ξέρω αν περιλάμβανε το γήπεδο, αφού όπως λένε πληρώνει και ένα μεγάλο ετήσιο ενοίκιο.
Αλλά μιλάμε για μια ομάδα η οποία έπεσε Γ εθνική για να ξεχρεώσει, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ουδέποτε έκανε σοβαρή επένδυση, δεν ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ισχύουν τα συγκεκριμένα νούμερα, γκράντε "άπλας" ο Θεσσαλονικεύς.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι χαρτινος, ουτε η 3η ομαδα της περιφεριας, μην συγκρινεται ανομία μεγεθη.
Αν ο ΑΣ τρυπηθηκε, το μονο που θα πετυχει ειναι να διωξει τον ΠΑΟΚ απο την Τουμπα και να αναγκαστει η ΠΑΕ να αγωνιζεται Βολο μεχρι να χτισει γηπεδο εκτος αστικου ιστου λογο ελειψης χωρου για γηπεδο εντος πολης.
Αν ο ΑΣ τρυπηθηκε, το μονο που θα πετυχει ειναι να διωξει τον ΠΑΟΚ απο την Τουμπα και να αναγκαστει η ΠΑΕ να αγωνιζεται Βολο μεχρι να χτισει γηπεδο εκτος αστικου ιστου λογο ελειψης χωρου για γηπεδο εντος πολης.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Χουβαρντάς εισαι.
Πούλα την, μην περιμενεις.
Τα 50 προφανώς κανείς black χιούμορ
Οχι απλα νομιζα οτι τα 85 του βενγκα ηταν μαζι με το γηπεδο. Εφοσον δεν ηταν το νεο γηπεδο μεσα στο ντιλ τοτε ναι ο ΠΑΟΚ ειναι στο 90-100 σιγουρα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι στο όσα εκτιμάει και στο όσα θελει, αν θέλει ...