Εις το επανιδειν και κάντε ότι κοιμάστεNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:17 Επιτρεπεται η αλλη αποψη σε αυτο το φορουμ;Πραγματικα το εχετε κανει ορισμο του echo chamber απο χθες.Δεν χαρακτηρισα κανεναν και ακουω για τρολ,ειρωνες,πληρωμενοι κλπ.
Μεινετε μονοι σας να βαρατε παλαμακια ρε αδελφουληδες.Αμα το προτιματε,δεκτον.Τα λεμε.
Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε σεις μην κατασπαράζετε τον άλλον, επειδή δεν βλέπει με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπετε εσείς
τι πράγμα είναι αυτό
Απλά να υπομένουμε τις ειρωνείες και τους χλευασμους του ρε Dani?
Ξέρετε πόση υπομονή κάνουμε κάποιοι. Υπάρχει οργή. Δεν μπορείτε να το νιώσετε ρε αδερφέ.;Είναι αδικία. Πώς το ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
«Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι».
«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Την τιμή την καθορίζει πάντοτε ο πωλητής.
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.
Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
Όταν λοιπόν ανέλαβε ο Ιβάν, η ομάδα ήταν χρεωκοπημενη με σχεδόν 11 μύρια εφορία, άλλα πόσα σε τρίτους, με Brand name στην Ευρωπαϊκή αγορά αστείο, με συνθήκες για πρωταθλητισμο αστείες και την παράγκα του ΠΟΚ να βασιλεύει.
Κατάφερε όμως μετά από αγώνα ετών ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Άτυπο γραφείο τύπου ποιου;
Δηλαδή γίνεται έμμεσος εκβιασμός ενώ όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες λόγω πολέμου και όχι μόνο;
Αυτό το λές εσύ. Αυτή είναι η διαδικασία. Δεν είναι κάν εγγυητική, είναι τα κεφάλαια προς μελλοντική δέσμευση που πρέπει να βάλει ο κάθε επενδυτής. Θα γίνουν εγγυητική μετά ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ είναι ολοφάνερο ότι το τρύπημα το είχε οργανώσει πολύ πριν την απάντηση του ΚΚ.
Πραγματικά δηλαδή νιώθω ότι κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας, οταν υπονοούν ότι μέσα σε μερικές μέρες έγιναν οι επαφές και κατέληξαν σε συμφωνία με τον Μυστακιδη.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω ειλικρινά.
Προσπαθώ να ...
Πραγματικά δηλαδή νιώθω ότι κάποιοι υποτιμούν την νοημοσύνη μας, οταν υπονοούν ότι μέσα σε μερικές μέρες έγιναν οι επαφές και κατέληξαν σε συμφωνία με τον Μυστακιδη.
Προσπαθώ να ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ είναι ολοφάνερο ότι το τρύπημα το είχε οργανώσει πολύ πριν την απάντηση του ΚΚ.
Προσπαθώ ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΑΣ θα έπρεπε να ενεργεί ως σύμμαχος της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου.
Αντιθέτως λειτούργησε με πολύ ύπουλο τρόπο.
Πιο απλά δεν γίνεται να το εξηγήσει κανείς.
Και ο τρόπος που κινήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής δεν δείχνει σε καμία περίπτωση εντιμότητα.
Και μην αρχίσετε πάλι τα έτσι είναι οι ...
Αντιθέτως λειτούργησε με πολύ ύπουλο τρόπο.
Πιο απλά δεν γίνεται να το εξηγήσει κανείς.
Και ο τρόπος που κινήθηκε ο υποψήφιος επενδυτής δεν δείχνει σε καμία περίπτωση εντιμότητα.
Και μην αρχίσετε πάλι τα έτσι είναι οι ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Φιλαράκι καθόλου μπακαλιστικα δεν είναι.
. Ακούμε για την επένδυση στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη αλλά πρέπει να πούμε και τι πήρε από τον ΠΑΟΚ, έργα λιμάνια κλπ έσοδα από μεταγραφές... γιατί ενόχλησε δεν κατάλαβα. Λεφτά σε μεταγραφές δεν έδωσε λέμε...
Τι είναι αυτά που λες ρε φίλε;
Τα λιμάνια τα πήρε ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Επειδή τα λογυδρια που αραδιαζεις έχουν και τα όρια τους.
13 χρόνια πράξεις μιλάνε που ούτε στο όνειρο σου δεν τα είχες φανταστεί. Υπάρχουν ήδη οι πράξεις κατάλαβες?
Και μιλάς για ΘΑ και αερολογιες.
Και που σαι επειδή μιλάς για 300... Ε βγάλε ένα μηδενικό και είσαι πολύ κοντά στην υποτιθέμενη ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Καταρχήν μιλάτε χωρίς να έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.12 Ιούλη έχουμε.
Έχει επικοινωνηθει ότι Αντρέ, Τσικνας και κυρίως Ραζβαν έχουν πλέον λόγο στις μεταγραφές.
Ρωτάω λοιπόν, μέχρι τώρα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος σε σχέση με άλλες χρονιές;
Παρέμειναν με βάση την επιθυμία ...
Έχει επικοινωνηθει ότι Αντρέ, Τσικνας και κυρίως Ραζβαν έχουν πλέον λόγο στις μεταγραφές.
Ρωτάω λοιπόν, μέχρι τώρα είναι η πιο στοχευμενη μεταγραφική περίοδος σε σχέση με άλλες χρονιές;
Παρέμειναν με βάση την επιθυμία ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Έχεις κάποιο θέμα και τον κοροϊδεύεις για το "ανοίκω"; Εσύ δηλαδή τα γράφεις άψογα τα ελληνικά;
Δεν είναι ένα λάθος τυπογραφικό, να πεις ότι πήγε λάθος το χέρι, δεν ήξερε πώς γράφεται.
Ε και; Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει πιο άσχημος τρόπος να επιτεθείς σε κάποιον.
Καρπουζα μην ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:48
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που όποιον έχει διαφορετική άποψη τον βγάζετε βαλτό να το κοιτάξετε. Όχι τίποτα άλλο, μη σας πάρει κανείς στα σοβαρά
Επειδη το έχω ξανά ρωτήσει.
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι την εποχή που ζούμε δεν εξαγοράζονται συνειδήσεις;
Όποιος θέλει μπορεί να ψαχτεί λίγο στα sm και θα διαπιστώσει ...