Συμφωνώ, υπάρχει όμως και 'άλλα'....Η σχέση σου με την ομάδα και η δίκη του. Γιατί για τον πρόεδρο είναι και μια εκ των εταιριών του και όταν μιλάμε για εταιρίες τότε χάνεται το συναίσθημα....renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:42Μα δεν είναι θέμα ταύτισης. Φυσικά και ένας απλός άνθρωπος δεν έχει τα ίδια προβλήματα, την ίδια καθημερινότητα και τις ίδιες ανάγκες με έναν δισεκατομμυριούχοfidel έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:36Μπορούμε να το αναλύσουμε γιατί κάνεις απο εμάς δεν μπορεί να ταυτιστεί με έναν δισεκατομμυριούχος και το αντίστροφο...και μιλάω για οποιοδήποτε μην παρεξηγώ...Υπάρχουν όμως και τα ανθρώπινα συναισθήματα που δεν είναι θέμα ταύτισης ...renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:23 Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
the eyes chico they never lie
Εδώ όμως δεν μιλάμε για ταύτιση αυτόν τον πραγμάτων.
Εδώ μιλάμε για ταύτιση κοινού συναισθήματος, κοινής καψούρας.
Ξέρω ότι όπως πονάω εγώ τον ΠΑΟΚ των πονάει και αυτός.
Ξέρω πώς όπως εγώ θέλω να δω επιτυχίες αυτής της ομάδας έτσι θέλει και αυτός.
Και στο τέλος αυτό είναι που μετράει
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η Ομάδα έχει πρόεδρο τον Μεγάλο Ιβάν !!! 

- These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 3):
- Unpsofable78, vasgias, GEOL
-
Αυτό που είχες πει πέρυσι, το "πάμε να σηκώσουμε το παιδί" και το έκανες! και σήμερα αυτά τα συγκινημένα μάτια μέσα στην Τούμπα μετά από έξι και πλέον χρόνια... εγώ αυτά κρατάω!!!!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
- These users thanked the author Centenario for the post (total 6):
- ikthe, paok apo epilogi, iremidynami 4+, GEOL, Apil44, PAOKevolution
Όχι ακριβώςpsykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:44 Το γαματο ειναι οτι αν στραβωσουν τα πραγματα αγωνιστικα(Μακρυα απο μας)...θα τους βριζουν και τους δυο...και τον Λου αλλα και τον Ιβαν που τον κρατησε...τοτε τα συναισθηματικα και οι ανατριχιλες θα παν περιπατο...
Ενα χρονο κρατει η μνημη σου;; Προπερσι εκανες delete;Nikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:48Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.
- Unpsofable78
Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
Γιατί; Γιατί το μυαλο μου δεν μπορεί να χωνέψει αυτή την αδικία
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι υπάρχουν έστω και λίγοι ΠΑΟΚτσηδες που στηρίζουν αυτή την ανήθικη προσπάθεια εις βάρος αυτού του ανθρώπου.
Ότι δεν του παρειχαμε την απαραίτητη στήριξη όταν αυτός μας χρειαζόταν (διασυρμός και αποδόμηση της προσωπικότητας του μετά το κλεμμένο για μία φώτο, στημένη πολυιδιοκτησια).
Πόσο θα ήθελα να τον αγκαλιάσω και να του ζητήσω συγνώμη
ΙΒΆΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Δεν μπορεί να χωνέψει ότι υπάρχουν έστω και λίγοι ΠΑΟΚτσηδες που στηρίζουν αυτή την ανήθικη προσπάθεια εις βάρος αυτού του ανθρώπου.
Ότι δεν του παρειχαμε την απαραίτητη στήριξη όταν αυτός μας χρειαζόταν (διασυρμός και αποδόμηση της προσωπικότητας του μετά το κλεμμένο για μία φώτο, στημένη πολυιδιοκτησια).
ΙΒΆΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 10):
- Taseos, ikthe, Azrael, paok apo epilogi, pagotatzis, thanos-xanthi, GEOL, abc_o_ karpouzas, PAOKevolution, Andrew R
Μαλλον δεν μιλαω Ελληνικα.Γενικα οποιος δεν εχει παθει παρακρουση χαρας εχει μπει λιγο στο στοχαστρο.
Ολα φανταστικα και υπεροχα χαρη στον τιτανοτεραστιο Ιβαν.Ευχαριστω που εμφανιστηκες μετα απο 6 χρονια στο γηπεδο.Παμε να τα σηκωσουμε.Καλα το κανω;

- These users thanked the author Psaras for the post (total 2):
- Kabamaru11, pagotatzis
Κρίμα που δεν αφήσαμε μια κούραδα πρόπερσι στα θεμέλια του μνημείου Τάισον Μπράντον στο Κλεάνθης Τριαρίδης φεύγοντας με την κούπα. Τωρα θα μιλούσαμε αλλιώς
Σε πολλούς για 34 χρόνια δεν είχε πρόβλημα η μνήμη τους να ξεχνάει ότι δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά ξαφνικά επιβλήθηκε να είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς) έχουμε φτάσει και στα όρια του αφανισμού/αφάνειας.
Τώρα αν κάποιοι έπιασαν εφηβια το 17/18 και μάθανε με τον ΠΑΟΚ κυπελλούχος/πρωταθλητή γιατι αλλιώς θα ήταν άλλη ομάδα, πάω πάσο.
Από το καλό υπάρχει το βέλτιστο, αλλά η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει επίσης δείξει ότι από τα καλά (με πληρωμένες πένες και αχάριστους οπαδούς) έχουμε φτάσει και στα όρια του αφανισμού/αφάνειας.
Τώρα αν κάποιοι έπιασαν εφηβια το 17/18 και μάθανε με τον ΠΑΟΚ κυπελλούχος/πρωταθλητή γιατι αλλιώς θα ήταν άλλη ομάδα, πάω πάσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Мир for the post (total 11):
- Unpsofable78, astral, Azrael, navigator11, nunies4, Dimpatra, iremidynami 4+, GEOL, ASTNORD2, Apil44 and one more user
- Unpsofable78
Φτανει ρε ειρωνα. Δεν νομίζεις ότι άρχισες να το παρακάνεις; ΚουρασεςNikodiai έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08Μαλλον δεν μιλαω Ελληνικα.Γενικα οποιος δεν εχει παθει παρακρουση χαρας εχει μπει λιγο στο στοχαστρο.
Ολα φανταστικα και υπεροχα χαρη στον τιτανοτεραστιο Ιβαν.Ευχαριστω που εμφανιστηκες μετα απο 6 χρονια στο γηπεδο.Παμε να τα σηκωσουμε.Καλα το κανω;
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 4):
- ikthe, vasgias, GEOL, Apil44
- Montrealiotis
Εμένα αυτό που με χαροποιεί, είναι ότι με όποιον Παοκτση γνωστό μου μίλησα, είναι 100% με τον Ιβαν ασυζητητί. Τώρα το τι λένε μερικά τρολακια στο ίντερνετ δεν έχει και τόσο σημασία. Και δεν μιλάω για τους σοβαρούς συμφορουμιτες μας.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- Unpsofable78, nunies4, GEOL
Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:08 Είμαι 47 χρόνων μ@λ@κ@ς ΠΑΟΚτσης της μακρινής επαρχίας και συγκινήθηκα με την στήριξη που δείχνει ο κόσμος κάτω από την δημοσίευση της ΠΑΕ. Έτρεξαν δάκρυα βλέποντας την εικόνα της αγκαλιάς Ιβάν Λουτσεσκου.
ΙΒΆΝ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ![]()
+1926
Επιτρεπεται η αλλη αποψη σε αυτο το φορουμ;Πραγματικα το εχετε κανει ορισμο του echo chamber απο χθες.Δεν χαρακτηρισα κανεναν και ακουω για τρολ,ειρωνες,πληρωμενοι κλπ.
Μεινετε μονοι σας να βαρατε παλαμακια ρε αδελφουληδες.Αμα το προτιματε,δεκτον.Τα λεμε.
Μεινετε μονοι σας να βαρατε παλαμακια ρε αδελφουληδες.Αμα το προτιματε,δεκτον.Τα λεμε.
Καλή τύχη
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- Unpsofable78, vasgias, Dimpatra, Apil44, PAOKevolution