+1926abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..
η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...
«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»
και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....
εγω προσωπικα αυτο το....συμβολαιο...δεν το σπαω με τιποτα και οταν θα ερθει η ωρα να σπασει να σπασει με τον τροπο που θα ειμαστε ολοι υπεριφανοι...
1000 χρονια να μην γινει το γηπεδο να ειναι να μην εχω...ψυχη...
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author nikvasil for the post (total 2):
- vasgias, Unpsofable78
Με φυσικα. Ούτε φαντ θέλω ούτε χρηματιστές. Θέλω αυτόν που με έβαλε στο χάρτη και έκανε τον ΠΑΟΚ φόβο και τρόμο!abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:22τον ...τελευταιο...καιρο αδερφε μου πρεπει να περναει ...μεγαλο..λουκι..
η ομαδα ...τελικα...ειναι το ...λιμανι του και οπως ειπε ο ιδιος...
«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και η ψυχή μου δεν πωλείται»
και καποιοι προσπαθουν να ...κουρεψουν το αυγο....
εγω προσωπικα αυτο το....συμβολαιο...δεν το σπαω με τιποτα και οταν θα ερθει η ωρα να σπασει να σπασει με τον τροπο που θα ειμαστε ολοι υπεριφανοι...
1000 χρονια να μην γινει το γηπεδο εαν ειναι να μην εχω...ψυχη...
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Unpsofable78, ASTNORD2, Apil44
Αααα και για κάποιους περίεργους , ο μεγαλομέτοχος παρά το όλο θέμα με τον μυστακίδη συνεχίζει να μην έχει δημόσια παρουσία
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Unpsofable78, thanos-xanthi, PAOKevolution
13 χρόνια δεν έχεις δει πράξεις; Έχεις δει πράξεις από άλλον;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- Unpsofable78, dragon, Apil44, Andrew R
-
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες......
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Unpsofable78
- paok_athens_g4
Κάνεις δεν είπε ότι ο Ιβάν δεν είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ...ο πρόεδρος που ούτε καν τολμούσαμε να ονειρευτουμε.
Το μόνο που ζηταμε είναι φυσική παρουσία κ ενημέρωση...βαρεθήκαμε τους Κυριάκους, τους δουκες κ τους λοιπούς ..να μην πω...με μια τέτοια φώτο σαν τη σημερινή, μίλησε όπως δε μίλησε κανένας εδω κ 4 χρόνια! Να σε έχει γερό ο Θεός ρε Ιβάν κ να σε βλέπουμε πιο συχνά, εδώ είναι το σπίτι σου,μην το ξεχνας ποτε
Το μόνο που ζηταμε είναι φυσική παρουσία κ ενημέρωση...βαρεθήκαμε τους Κυριάκους, τους δουκες κ τους λοιπούς ..να μην πω...με μια τέτοια φώτο σαν τη σημερινή, μίλησε όπως δε μίλησε κανένας εδω κ 4 χρόνια! Να σε έχει γερό ο Θεός ρε Ιβάν κ να σε βλέπουμε πιο συχνά, εδώ είναι το σπίτι σου,μην το ξεχνας ποτε
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 2):
- Ιάσονας, Andrew R
Κουλτουριάρης ... α ρε Μισέλrenegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:23 Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
the eyes chico they never lie
Χαρα στο κουραγιο σας μερικοι που απαντατε κιολας.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- Unpsofable78, dragon, Apil44
- paok_athens_g4
Κ κάτι άλλο, όσο έχεις αυτό το λαό διπλα σου ,γράψε στα @@ σου κ κουληδες, κ ντρειφους κ αμερικες κ ολα...το ξέρεις ότι όλοι φοβούνται αυτή την ασπίδα που έχεις, ξέρουν ότι άμα την χάσεις θα μείνεις αοπλος
- These users thanked the author paok_athens_g4 for the post:
- Unpsofable78
Μπορούμε να το αναλύσουμε γιατί κάνεις απο εμάς δεν μπορεί να ταυτιστεί με έναν δισεκατομμυριούχος και το αντίστροφο...και μιλάω για οποιοδήποτε μην παρεξηγώ...Υπάρχουν όμως και τα ανθρώπινα συναισθήματα που δεν είναι θέμα ταύτισης ...renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:23 Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
Πολύ δυνατή εικόνα.
Επόμενο βήμα να κάνει μία συνέντευξη τύπου και να βγει να μιλήσει ξεκάθαρα για όλα όσα συνέβησαν και για όλα όσα συμβαίνουν.
Τελευταίο βήμα να είναι εκεί κάθε Κυριακή.
Τα συναισθήματα που ένιωσε ο Ιβάν σήμερα, τα συναισθήματα που ένιωθε ότι μπούκαρε στο γήπεδο για να πάρει την ομάδα και να φύγει, τα συναισθήματα που ένιωθε όταν δεν κατέβασε την ομάδα στον επαναληπτικό στο κύπελλο, είναι αυτά που τον έκαναν να αγαπήσει τον ΠΑΟΚ και εμάς αυτόν.
Με σκάιπ και ζουμ δεν έχει συναισθήματα.
Τον θέλουμε εδώ, παρών.
Πολύ όμορφη εικόνα η σημερινή.
Επόμενο βήμα να κάνει μία συνέντευξη τύπου και να βγει να μιλήσει ξεκάθαρα για όλα όσα συνέβησαν και για όλα όσα συμβαίνουν.
Τα συναισθήματα που ένιωσε ο Ιβάν σήμερα, τα συναισθήματα που ένιωθε ότι μπούκαρε στο γήπεδο για να πάρει την ομάδα και να φύγει, τα συναισθήματα που ένιωθε όταν δεν κατέβασε την ομάδα στον επαναληπτικό στο κύπελλο, είναι αυτά που τον έκαναν να αγαπήσει τον ΠΑΟΚ και εμάς αυτόν.
Τον θέλουμε εδώ, παρών.
Μα δεν είναι θέμα ταύτισης. Φυσικά και ένας απλός άνθρωπος δεν έχει τα ίδια προβλήματα, την ίδια καθημερινότητα και τις ίδιες ανάγκες με έναν δισεκατομμυριούχοfidel έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:36Μπορούμε να το αναλύσουμε γιατί κάνεις απο εμάς δεν μπορεί να ταυτιστεί με έναν δισεκατομμυριούχος και το αντίστροφο...και μιλάω για οποιοδήποτε μην παρεξηγώ...Υπάρχουν όμως και τα ανθρώπινα συναισθήματα που δεν είναι θέμα ταύτισης ...renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:23 Μα είναι απλά ένας δισεκατομμυριούχος, δεν είναι ένας από μας.
Εδώ όμως δεν μιλάμε για ταύτιση αυτόν τον πραγμάτων.
Εδώ μιλάμε για ταύτιση κοινού συναισθήματος, κοινής καψούρας.
Ξέρω ότι όπως πονάω εγώ τον ΠΑΟΚ των πονάει και αυτός.
Ξέρω πώς όπως εγώ θέλω να δω επιτυχίες αυτής της ομάδας έτσι θέλει και αυτός.
Και στο τέλος αυτό είναι που μετράει
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Montrealiotis, Unpsofable78, PAOKevolution
Το γαματο ειναι οτι αν στραβωσουν τα πραγματα αγωνιστικα(Μακρυα απο μας)...θα τους βριζουν και τους δυο...και τον Λου αλλα και τον Ιβαν που τον κρατησε...τοτε τα συναισθηματικα και οι ανατριχιλες θα παν περιπατο...
Φετος με ενδιαφερει τι θα δω,για τα παλια δεν μπορει να πει κανεις τιποτα.Απλα και περυσι βγαζαμε φωτο με χαμογελα και ειδαμε που κατεληξε.
- abc_o_ karpouzas
gika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:39 Πολύ δυνατή εικόνα.
........................
Τα συναισθήματα που ένιωσε ο Ιβάν σήμερα, ..................
Τον θέλουμε εδώ, παρών.
αδικος εισαι ...gika...
το τι περναει και τι αγωνα κανει για να κρατησει ...τα στεγανα...απο αυτα που κραταει στα χερια του κανεις απο ολους μας οπαδους του ΠΑΟΚ και εξωτερικους σχολιαστες δεν μπορει να το καταλαβει...
δεν εχει λογικη ...εγω κοιταω εδω και δεν με νοιαζουν τα αλλα...
ο ΠΑΟΚ ειναι στα χερια του βανια οπως και 20000 κοσμος εκτος ΠΑΟΚ που ...ζουνε..απο αυτα τα χερια... ολα ειναι μια αλυσιδα...
δεν μπορουμε να βλεπουμε καποια πραγματα...οριζοντια...η να το πω με ποιο απλα λογια ...οπως μας βολευει..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- Unpsofable78, Apil44