Η αναζήτηση βρήκε 314 εγγραφές
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όταν η πιο ακριβή σου μεταγραφή είναι του Ινγκανσον από την Ρωσία ( και υπάρχει λόγος που το αναφέρω) κάπου στα 3 - 3,5 εκατομμύρια δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση.
Όσο για τα νούμερα των συμβολαίων και των μεταγραφών έχω κάθε λόγο να τα αμφισβητώ όταν ο τερματας από τις Σέρρες στην αρχή ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μιχος με τον Διαμαντοπουλο χτες ειπαν οτι καταθεσαμε πολυ καλη προταση σε παικτη που ΠΕΡΣΙ επαιζε στο γαλλικο πρωταθλημα και δεν ηταν ο Μοχαμεντ. Αρα μηπως οντως ειναι ο Μποαντου;
O Boadu την σεζόν που τελείωσε αγωνιζόταν δανεικός στην Μποχουμ.
Μάλλον εννοούσαν τον Neal Maupay που μας ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 23:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με το transfermarkt όχι ακόμη. Όταν ανακοινωνεται συμφωνία κατευθείαν την ανεβάζει
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κουτσιας Ελβετία παίζει. Εδώ λέει για κάποιον που πήγε μακρινό ταξίδι και μετάνιωσε
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
@Unpsofable78 Δηλαδή εσύ γιατί πιστεύεις οτι ο ΑΣ μίλησε και μιλάει με τον Μυστακίδη; Γιατί άραγε ξαφνικά σταματήσανε να μιλάνε με τον Ιβάν; Το γράφω όσο προσεκτικά μπορώ.
Το γράφω επίσης γιατί για δεκαετίες τώρα αυτοί εδώ ήταν οι θεματοφύλακες του γηπέδου, οι ίδιοι που δεχτήκαν (με την ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε πες μας λοιπόν την ξεκάθαρη εικόνα. Εγώ τουλάχιστον μιλάω με δεδομένα.
Ποια δεδομένα; Ότι ο Μυστακιδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα.Δεν κινήθηκε έντιμα. Πώς το λένε;
Όταν κάποιος επιχειρηματίας αυτής της οικονομικής επιφάνειας κινείται έτσι, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθεί ανάλογα και ...
Ποια δεδομένα; Ότι ο Μυστακιδης πήγε να μπει από την πίσω πόρτα.Δεν κινήθηκε έντιμα. Πώς το λένε;
Όταν κάποιος επιχειρηματίας αυτής της οικονομικής επιφάνειας κινείται έτσι, ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα κινηθεί ανάλογα και ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι διαφορετικό πράγμα μια ομάδα να είναι χρεωμένη μέχρι τον λαιμό, να αναζητά ιδιοκτήτη που θα την βγάλει από το τέλμα όπως ήταν ο ΠΑΟΚ όταν ήρθε ο Ιβάν.
Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία. Ισάξιος διεκδικητής τίτλων με τις ομάδες του ΠΑΟΚ.
Διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες και δεν χρωστάει ...
Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι μαγαζί γωνία. Ισάξιος διεκδικητής τίτλων με τις ομάδες του ΠΑΟΚ.
Διαθέτει τις καλύτερες ακαδημίες και δεν χρωστάει ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
10 μύρια μόνο στο δημόσιο. Όχι σε τρίτους.
Κατά τα άλλα επειδή για λόγους παρασκηνιακους πάγωσε το θέμα του γηπέδου για 3 χρόνια , να επιτρέψουμε στον χ υποψήφιο επενδυτή να παίξει τέτοιο παιχνίδι στον Ιβάν.
Οκ. Ο καθένας έχει την άποψη του σύμφωνα με το τι ορίζει ο ίδιος ως ηθικό ή ανήθικο ...
Κατά τα άλλα επειδή για λόγους παρασκηνιακους πάγωσε το θέμα του γηπέδου για 3 χρόνια , να επιτρέψουμε στον χ υποψήφιο επενδυτή να παίξει τέτοιο παιχνίδι στον Ιβάν.
Οκ. Ο καθένας έχει την άποψη του σύμφωνα με το τι ορίζει ο ίδιος ως ηθικό ή ανήθικο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Α για παρασκηνιακους λογους παγωσε,πχ η ωριμανση των μελετων...Οκ οπως ειπες καλη συνεχεια...
Το καλή συνέχεια το είπα γιατί εξισωνεις τον ΠΑΟΚ του τότε και τις συνθήκες που ανέλαβε ο Ιβάν, με τον ΠΑΟΚ του τώρα, που ο Μυστακιδης θέλει πρώτα το γήπεδο.
Υποτίθεται ότι στον Ιβάν αρνήθηκε τότε ο ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια σκακιέρα ρε συ αδερφέ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ το μόνο που απαιτεί είναι διαφάνεια όσον αφορά τις όποιες ενέργειες και από την πλευρά του εκάστοτε Μυστακιδη και από την πλευρά του ΑΣ.Υπηρξε διαφάνεια; Όχι. Και να υπάρξει από εδώ και στο εξής το έχασαν το παιχνίδι.
Έχασαν και οι δύο την εμπιστοσύνη ...
Έχασαν και οι δύο την εμπιστοσύνη ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα η επιμονή με την ίδια καραμέλα να παίρνουμε ίσες αποστάσεις κτλπ τι είναι; Η προσπάθεια να πείσουν ότι δεν παίχτηκε τίποτα ύπουλο πίσω από την πλάτη του Ιβάν τι είναι;
Τα γράφω όλα παραπάνω. Μην επαναλαμβανομαι. Αν θεωρείς ότι κάτι από αυτά που λέω είναι λάθος. Οκ δικαίωμα σου.
Εγώ κάνω ...
Τα γράφω όλα παραπάνω. Μην επαναλαμβανομαι. Αν θεωρείς ότι κάτι από αυτά που λέω είναι λάθος. Οκ δικαίωμα σου.
Εγώ κάνω ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Psykoman
Τώρα τι ακριβώς είναι αυτά που γράφεις;
Σε ρώτησα τι δεν ισχύει από αυτά που έγραψα παραπάνω. Απάντησες σε κάτι από αυτά; Η ερώτηση ποια είναι; Που ήμουν τρία χρόνια;
Σοβαρά τώρα;
Τώρα τι ακριβώς είναι αυτά που γράφεις;
Σε ρώτησα τι δεν ισχύει από αυτά που έγραψα παραπάνω. Απάντησες σε κάτι από αυτά; Η ερώτηση ποια είναι; Που ήμουν τρία χρόνια;
Σοβαρά τώρα;
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Psykoman
Τραγελαφικό είναι για σένα οι αντιδράσεις του κόσμου που στηρίζουν τον Ιβάν και αποδοκιμαζουν τις δίχως διαφάνεια ενέργειες Μυστακιδη και ΑΣ;
Όχι οι ενέργειες αυτές των παραπάνω, που έφεραν την διχόνοια χωρίς λόγο. Και εξηγούμαι. Αν όλα είχαν γίνει με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση του ...
Τραγελαφικό είναι για σένα οι αντιδράσεις του κόσμου που στηρίζουν τον Ιβάν και αποδοκιμαζουν τις δίχως διαφάνεια ενέργειες Μυστακιδη και ΑΣ;
Όχι οι ενέργειες αυτές των παραπάνω, που έφεραν την διχόνοια χωρίς λόγο. Και εξηγούμαι. Αν όλα είχαν γίνει με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση του ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Psykoman οκ δεν παίρνεις θέση εναντίον του όταν λες τι έκανε τρία χρόνια.
Λες ότι η προσφορά του ήταν τεράστια κτλπ
Και ρωτάω εγώ; Δε σε ενοχλεί ο τρόπος που κινήθηκαν ΑΣ και Μυστακιδης;
Έτσι φαντάζεσαι και θες τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ;Δεν θα ήθελες να ήταν κύριος και να απευθυνθεί στον Ιβάν ...
Λες ότι η προσφορά του ήταν τεράστια κτλπ
Και ρωτάω εγώ; Δε σε ενοχλεί ο τρόπος που κινήθηκαν ΑΣ και Μυστακιδης;
Έτσι φαντάζεσαι και θες τον επόμενο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ;Δεν θα ήθελες να ήταν κύριος και να απευθυνθεί στον Ιβάν ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Α σε πείραξε μόνο ο τρόπος που κινήθηκε ο ΑΣ.
Ο Μυστακιδης είναι κύριος.
Οκ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας.
Ο Μυστακιδης είναι κύριος.
Οκ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας.