Η αναζήτηση βρήκε 367 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 04:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ξανά λέω όπως είχα πει και λίγες μέρες πρίν.
Η ΠΑΕ πίεζε τον ΑΣ εδώ και καιρό να βρει πόρους για το γήπεδο και διαφαινόταν ότι ο Σαββίδης δεν πρόκειται να κάνει γήπεδο χωρίς δημόσια συμμετοχή.
Ο ΚΚ το ανέφερε δημοσίως Με πλάγιο τρόπο και ο ΑΣ θεώρησε ότι πλέον πρέπει να γίνει κίνηση σε άλλον ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχουν κουραστεί από τα λάθη και την πολιτική αυτάρκειας του Σαββίδη. Δεν απευθύνομαι στους στημένους κόπυ-πέιστ και τους εξομμωτες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
Δεν ξέρω πόσο χρονών είστε, εγώ είμαι 46 χρονών, στο πρωτάθλημα ήμουν 6 χρονών. Σέβομαι τους συνδέσμους και την ...
- Τετ 06 Αύγ 2025, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε αλλη μια φορα με πιο πολλες λεπτομεριες μπας και γινω κατανοητος καποια στιγμη...
1)ΑΣ...τεραστια στιαπου τρυπημα και οποιον αλλον επιθετικο προσδιορισμο θελετε χρησιμοποιειστε...
2)Μου ειναι παντελως αδιαφορος...πως αλλωστε θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον ενα ''φαντασμα''...μια ανακοινωση 5 ...
1)ΑΣ...τεραστια στιαπου τρυπημα και οποιον αλλον επιθετικο προσδιορισμο θελετε χρησιμοποιειστε...
2)Μου ειναι παντελως αδιαφορος...πως αλλωστε θα μπορουσε να εχει ενδιαφερον ενα ''φαντασμα''...μια ανακοινωση 5 ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο εδω και περα, το γηπεδο προχωραει με Ιβαν.
Το Καυτατζογλειο, η παραιτηση του ΔΣ και η
αποδοχη του μνημονιου της ΠΑΕ απο μια αντιπροσωπευτικη
μεγαλη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του λαου του ΠΑΟΚ, με οτι
αλλο θα ζητησει μια Γενικη Συνελευση,
θα ειναι τα επομενα βηματα, παραλληλα με τις μελετες
και τα τυπικα ...
Το Καυτατζογλειο, η παραιτηση του ΔΣ και η
αποδοχη του μνημονιου της ΠΑΕ απο μια αντιπροσωπευτικη
μεγαλη ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του λαου του ΠΑΟΚ, με οτι
αλλο θα ζητησει μια Γενικη Συνελευση,
θα ειναι τα επομενα βηματα, παραλληλα με τις μελετες
και τα τυπικα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πήρες από κοντά την στήριξη που σου αξίζει.
Είδες από κοντά τα χάλια μας και τις ελλείψεις μας και τις αδυναμίες μας.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Είδες από κοντά τα χάλια μας και τις ελλείψεις μας και τις αδυναμίες μας.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα
περιμενουμε καθηλωμενοι ολοι τη συνεντευξη της ΜΑΝΑΣ να μαθουμε τι υπεγραψε ο Κατσαρης εκεινο το μεσημερι που χτυπησε το κινητο του και δεν το ειχε στο αθορυβο
περασανε και δυο μηνες αλλωστε, λογικα βρηκανε χρονο οι τωρινοι να το διαβασουνε, αφου πρωτα το υπογραψανε....
τι εννοεις δεν θα ...
περιμενουμε καθηλωμενοι ολοι τη συνεντευξη της ΜΑΝΑΣ να μαθουμε τι υπεγραψε ο Κατσαρης εκεινο το μεσημερι που χτυπησε το κινητο του και δεν το ειχε στο αθορυβο
περασανε και δυο μηνες αλλωστε, λογικα βρηκανε χρονο οι τωρινοι να το διαβασουνε, αφου πρωτα το υπογραψανε....
τι εννοεις δεν θα ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη άλλα 'ηλιθιοι :είναι όσοι ακόμη και τώρα υποστηρίζουν αυτόν τον τραγελαφικό ΔΣ του ΑΣ...Mitsospaoki4 έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 11:15 Δυτικοί και Ανατολικοί
Και ο ηλίθιος διαχωρισμός συνεχίζεται.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να μην εκφραστω άλλο για το ζήτημα μέχρις ότου ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" ποιοι σκατα ήταν οι λόγοι και οι δικαιολογίες τους
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
Όπως έχω πει πολλάκις για μένα το θέμα δεν είναι ποιος επιχειρηματίας θα κερδίσει αλλά το εγκλημα εις βάρος του κόσμου.
Όποιος παριστάνει τον τόσο ηλίθιο ώστε ...
- Παρ 08 Αύγ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παναγία μου θα σκοτωθούμεМир έγραψε: Παρ 08 Αύγ 2025, 19:18
Μόνο με αυτήν για επικοινωνιολόγο έχει τύχη ο κ.Τελης, ας μίλησει με τους Ουκρανούς της Σαχτάρ να προσθέσει κι'αλλα άτομα στο team γιατί με τον μπεκροπαραγωγο δεν το βλέπω καλά.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά το χθεσινό δημοψήφισμα στο γήπεδο και οχι στα ραδια και τα φόρουμ που μπαίνει ο κάθε τυχάρπαστος, έχουμε αποτέλεσμα.
Καλά τα πήρανε τα 50ρικα μερικοί και κόντεψαν να μας βαφτίσουν το ψάρι κρέας αλλά η πλειοψηφία ούτε ξεχνάει ποιος έσωσε τον ΠΑΟΚ απο τον Άδη ούτε είναι ποιος έχει την ομάδα ...
Καλά τα πήρανε τα 50ρικα μερικοί και κόντεψαν να μας βαφτίσουν το ψάρι κρέας αλλά η πλειοψηφία ούτε ξεχνάει ποιος έσωσε τον ΠΑΟΚ απο τον Άδη ούτε είναι ποιος έχει την ομάδα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποσο να δινει αραγε στο στοιχημα η αναβολη του αυριανου. Δεν ξερω κατι, απλα με ενδιαφερει στοιχηματικα. 

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιβαν αν μας ακους ασε πρωτα τη συνεντευξη του ΑΣ...μα ακουσουμε οτι θελουν διαβεβαιωσεις απο σενα..κ μολις τελειωσουν σκασε ανακοινωση του Ζαφειρη..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες θα τα ξερουμε ολα το απογευμα. Μην τραβατε ολα τα φυλα σας. Περιμενετε μεχρι το βραδυ που θα ξερουμε τι σκατα εγινε τι συμφωνηθηκε κλπ.
Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη μου οριστικά και αμετάκλητα με τις κρυφές συμφωνίες ΠΟΥ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΤΑ ΆΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΙΣΟΥΝ 2 ΜΗΝΕΣ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
δεν θα υποταχθουμε λεει .....
- Δευ 11 Αύγ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν ξεκινανε λεγοντας ξανα το μεγα ψεμα οτι μεσα σε 3-4 μερες βρηκαν τον Μυστακιδη, νομιζω δεν χρειαζεται να ακουσουμε κατι παραπανω.