Η αναζήτηση βρήκε 366 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο στεργιαδης στο ραδιο ειπε οτι υπαρχει ρητρα εμπιστευτικοτητας. Μαλλον γιαυτο ο ΑΣ δεν εχει πει ανοιχτα τι εχει συμφωνηθει με τον Μυστακιδη.
Πανεξυπνο απο πλευρας Μυστακιδη, ηλιθιο απο πλευρας ΑΣ.
Αν ισχύει το παραπάνω, ωραία ξεκινάει ο υποψήφιος επενδυτής να δείξει στον κόσμο ποιός είναι και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.
Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.
Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.
Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το sdna ανεβασε για πιθανη συνεντευξη τυπου Ιβαν.
Ευκαιρία επιτέλους για αντίδραση!
Μια αντίδραση στα τρυπήματα όχι μόνο του Ιβάν, αλλά κ του ΠΑΟΚ.
Στους υποβιβασμούς, στο κυνήγι Λούτσε κ παιχτών, στις επιχειρήσεις του, σε όλα.
Στον αθέμιτο ανταγωνισμό με δωρεά γηπέδων στους Αθηνέζους.
Ελπίζω ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το μνημόνιο που διέρρευσε η ΠΑΕ μόλις, σίγουρα δεν υπογράφεται ελαφρά τη καρδία.
Για παράδειγμα οι ρήτρες είναι παντελώς ασαφείς.
Πολλές οι δημιουργικές ασάφειες.
Ξέρω τώρα η απάντηση θα είναι ''να δούμε και του Τέλη''.
Μάλλον μας δουλεύεις, η ΠΑΕ ζήτησε να ενημερώσουν αν έχουν κάποιες ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψιλοάσχετο, μόνο εγώ αναρωτήθηκα για ποιόν ακριβώς λόγο οι του ΑΣ ζήτησαν χθες από την ΠΑΕ, όπως μεταφέρεται από πλευράς της τελευταίας, να μη φαίνεται πόσα τετραγωνικά μέτρα από το όλο πρότζεκτ θα τους αναλογούν;
ρε οι ανθρωποι λαμογια ειναι....
αθανατοι σαν την ...δοε...μονο η παραίτηση ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι φανταζόμαστε.Ο ΑΣ πήρε στα χέρια του επίσημα την πρόταση της ΠΑΕ. Με όλες της μελέτες και τα σχέδια.
Η πρόταση αφού μελετηθεί από το ΔΣ και γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις,εγκρίνεται και υπογράφετε προσύμφωνο,που έχει ρήτρα ότι με την έκδοση της οικοδομικής ...
Η πρόταση αφού μελετηθεί από το ΔΣ και γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις,εγκρίνεται και υπογράφετε προσύμφωνο,που έχει ρήτρα ότι με την έκδοση της οικοδομικής ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
καμμια λυση μυστακιδη δεν βρεθηκε κυβερνητικο τρυπημα ειναι σε συνεργασια κατσαρη και αβουλων μελων του ΔΣ ....
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε ΝΔ δεν μπορεί να ορίσει κάτι τόσο άμεσα
Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.
Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
Σίγουρα όμως ξέρω πως κανένας άνθρωπος που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι "εντόπιος θεσσαλονικευς" δεν προκαλεί ούτε αδιαφορεί για τέτοιου είδους καταπτυστες ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ και καταστάσεις.
Και ένα τρις να βάλει στον ΠΑΟΚ, πάλι ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
Δυστυχώς στο φόρουμ έχει ποτίσει η τοξικότητα όπως στα ράδια και στα fb. 5-6 λογαριασμοί που μιλάνε μεταξύ τους σε όλα τα νήματα τα έχουν κάνει κώλο.
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
Αντε να ξεκινήσει η σεζόν να αλλάξει λίγο το κλίμα. Ένα καιρό η μεταγραφική περίοδος ήταν πανηγύρι. Τέτοιο πράμα σαν το φετινό δεν έχω ξαναδεί.
Στα ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβγαλε ανακοινωση η ΠΑΕ...αληθεια ρε παιδια ποσο πιο ξεκαθαρα μπορει να γινει σ αυτα τα ερωτηματα που εχουμε ολοι μας??!?!?!?!?!!!
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
ΔΕΝ ψηνόμαστε να διαλέξουμε στρατόπεδο,
ΔΕΝ ψηνόμαστε να πιστέψουμε ...
Συγνώμη που θα χαλάσω τη ζαχαρένια ορισμένων, αλλά δυστυχώς για αυτούς, υπάρχουμε και εμείς που:
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι να γινει το θαυμα και να μιλησουν καθαρα και για την επιλογη τους και για ολα. Συνεντευξη τυπου σαν τις ανακοινωσεις τους ευχαριστω δεν τρωω
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κατάφεραν τελικά ρε μλκες να σας βάλουν και οι μεν και οι δε σε στρατόπεδα. Συγχαρητήρια. Πρέπει να νιώθετε πολύ περήφανοι.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά απορώ, πως είναι τόσο δύσκολο να δει κάποιος ότι υπάρχει κόσμος που τόσα χρόνια ασκεί κριτική στα της ΠΑΕ και στον ιβαν, ωστόσο δεν δέχεται σε καμία περίπτωση το στησιμο που τρώει τώρα.
Προσωπικά μιλώντας , προσπαθώ να σκεφτώ πότε είναι η στιγμή για κριτική και πότε η στιγμή για ...