Η αναζήτηση βρήκε 366 εγγραφές

Return

από FreeWatcher
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Η ΠΑΕ λεει οτι δεν γινεται γιατι μιλαει για εγγυητικη επιστολη. Ο ΑΣ δεν ζητησε κατι τετοιο.

Αυτό είναι δική σου υπόθεση. Το πρωί άλλο αναλύαμε. Το αν μπορεί να βγει εγγυητική χωρίς άδεια. Που δεν μπορεί.
Θα δημιουργήσει ο ΑΣ δηλαδή ολόκληρη επιτροπή έργου για να ζητήσει proof of funds ...
από Mitsospaoki4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Ένα χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι κάθε φορά θέλει να βάζει τον εαυτό του σε ένα "στρατόπεδο" και γουστάρει τον διχασμό.
Δεξιός ή Αριστερός
Εμβολιαστής ή Αντιεμβολιαστης
Σαββίδης ή Μυστακίδης στην περίπτωση μας.

Απέχω να πάρω θέση όλο αυτό το διάστημα διότι πραγματικά με νοιάζει το συμφέρον ...
από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι δυστυχως μια κατασταση που πολωνεται απο μονη της.
Ειναι τρομερα δυσκολο να κρατησεις ουδετερη σταση. Ακομα και σταση αναμονης. Σε αυτο συμβαλλουν 2 πραγματα.
1. Το τεραστιο συναισθηματικο φορτιο που κουβαλα το ονομα Ιβαν Σαββιδης για τον ΠΑΟΚτση
2. Η μη διαφανεια απο πλευρας ΑΣ ολο τον ...
από embuji
Παρ 01 Αύγ 2025, 12:27
Jump to forum
Jump to topic

theo111 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:25 Συνέντευξη τύπου του ΑΣ μετατίθεται για την Παρασκευή
Νταξει, πραγματικα παιζουν με τα νευρα μας.
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Παρ 01 Αύγ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Η συνέντευξη μάλλον πάει για τη μεθεπόμενη Δευτέρα.
Τι δεν καταλαβαίνετε;
Αυτοί τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας.
Το περίμενε έληξε. Το να δούμε επίσης.
Ο Κατσαρης που συμφώνησε παραιτήθηκε.
Τώρα παραίτηση του ΔΣ. Προσωρινή διοίκηση κοινής αποδοχής
και εκλογές από νέα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, των ...
από nunies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
από embuji
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Εχω διαβασει την ανακοινωση 5 φορες. τις 3 με νευρα. τις αλλες 2 οταν χαλαρωσα λιγο.

Ο ΑΣ ειναι η πρωτη φορα που δεν εχει παθητικη σταση στα δρομενα, εννοωντας μεσω ανακοινωσεων και οποιασδηποτε φανερης συνθηκης. Δεν εχουμε ιδεα τι υπαρχει πισω απο κλειστη πορτα.
ΠΑΕ αλλα και ΚΑΕ ηταν αρκετα πιο ...
από paok apo epilogi
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Η ιστορία δε θα γράψει τίποτα. Εδώ και τώρα καταχωρίζει τους εφιάλτες στα πιο μαύρα κατάστιχα. Στην ίδια λίστα με τον Κομίνη, τον Αυγενάκη και τον Κατσαρή, για τη λαμπρή τους προσφορά στο μεγαλείο του Συλλόγου. Και φυσικά οι θεματοφύλακες της πάρτης τους (έστω, της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης ...
από eorptol1
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

το οτι υπαρχουν ατομα που δικαιολογουν ολη αυτην την μυστικοπαθεια του ΑΣ με το μνημονιο με μυστακιδη μου φαινετε απιστευτο
από PAOKpanta
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:00
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικα μπραβο ρε φιλε που σκεφτηκες και μπηκες στη διαδικασια να εκμαιευσεις την απάντηση απο τη νεα αυτην εταιρια!

Αναφορικα με την απαντηση: δάκρυσα απο συγκίνηση που υπάρχουν τη σημερον ημερα τετοιοι μεγαλοι ευεργετες που φέρνουν τετοια δωρα (χωρις "κρυφες προθεσεις" και "κανενα ενδιαφερον ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Στο δια ταυτα του κειμενου, το οποιο θα μπορουσε ανετα να ειναι
δηλωση του Τελη. Μπραβο, χαιρομαστε, τους πιστευουμε, εχουν τα λεφτα,
δε θελουν την ΠΑΕ, κλπ.

Αρα συμφωνουν οτι οι ανταγωνιστες ξεφευγουν και πρεπει να εχουμε ενα
καινουριο γηπεδο. Συνεπως δε θα πληρωνουμε ενοικιο
για να κανουμε τις ...
από Equalizer
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Η κοροϊδία συνεχίζεται αλλά είπαμε τουλάχιστον ο Μυστακίδης είναι ένας τρίτος εκτός συλλόγου με τα δικά του συμφέροντα, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ δε μπορούμε να του προσαψουμε κάτι τρομερό πέρα από τις ενδείξεις εξαγοράς "ψήφων" και τις φήμες περί στελεχών που μετακινήθηκαν κρυφά κλπ. Λεω για την ώρα καθώς ΑΝ ...
από Andrew R
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
από panta
Δευ 04 Αύγ 2025, 15:19
Jump to forum
Jump to topic

Ας γράψω και εγώ 5 σκέψεις και προβληματισμούς που έχω.

Όταν έσκασε η Ανακοίνωση της μαμάς η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν πέτυχε το take over του ΟΛΘ και χρησιμοποιούν τον ΠΑΟΚ. Οσο για την εμπλοκή της κυβέρνησης εγώ προσωπικά έχω πειστεί 99.99 % πως είναι υπαρκτή. Η όλη φάση μου θύμισε την ανιψιά ...
από jibbie
Δευ 04 Αύγ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Μπορείτε να με βοηθήσετε που ακριβώς εντοπίζεται το άστοχο / τρύπημα / προδοσία του ΑΣ;

Η ιστορία πάει κάπως έτσι

ΠΑΕ / ΑΣ κάνουν κινήσεις για το γήπεδο (2018) -> ΠΔ / Ρυμοτομικό Σχεδιο κτλ. (2022) -> Νεκρη περίοδος πέρα από κάτι γενικά σχέδια τυπου 3D (2022-06/2025). Πίεση από ΠΑΕ στον ΑΣ για ...