Αναζήτηση για περισσότερες από 2401 εγγραφές

Return

από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σύμφωνα με αυτά που διέρρευσαν τις προηγούμενες μέρες,
και συνοψίζοντας και τις σημερινές κλειστές διαρροές,
η ΠΑΕ δίνει 2 εκατομυρια ετησίως στον ΑΣ αντί 2,5 που ζητάει
μεχρι να χτιστεί το γήπεδο, 3 εκατομυρια μετά ετησίως αντί 4,5
που είχε ζητήσει ο ερασιτέχνης, αφού χτιστεί το γήπεδο, πόσο
το ...
από loukas karadimos
Παρ 21 Νοέμ 2025, 06:11
Jump to forum
Jump to topic

Είμαι μέσα στο αεροπλάνο, διαβάζω την είδηση, δακρύζω, ακραία συναισθηματική φόρτιση, τέτοια που και λόγω κούρασης με πήρε ο ύπνος, ξύπνησα στον προορισμό μου με μια χαρά απερίγραπτη

Αναπάντεχη χαρά

Τόσο μεγάλη που δεν έχω καμία διάθεση να δώσω μια γραμμή παραπάνω από αυτήν σε όλους αυτούς που ...
από Montrealiotis
Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Εχει διαφορά όμως ο ανταγωνισμός με το πραξικόπημα, ναι;
από Paul_the_surfer
Παρ 21 Νοέμ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Ένα μικρό δώρο από μένα για όλους σας :pano:
από george188
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καταλαβαινω τα νευρα, εχω ξενερωσει κ γω με την μεταγραφη (αν ειναι μονο αυτος). Το ξεσκιμα στη πρωτη ευκαιρια 16 Δεκεμβρη δεν κατλααβαινω, προχωραμε
από george188
Τρί 16 Δεκ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

16 Δεκέμβρη με ζαφειρη και βλέπουμε. Συνεχίστε
από Dimitrisou
Σάβ 27 Δεκ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

λογικα ερωτηματα γραφει το βοθροπολις ,ποιο ερωτημα ειναι αστοχο ,οτι παε και ας συμφωνησαν 20 νοεμβρη σε ενα μνημονιο με 15-0(ασχετα που δεν ηταν ετσι) και απο τοτε απο καμια πλευρα δεν εχει γινει η παραμικρη κινηση για ενημερωση του κοσμου και για το τι θα αναφερει εχουμε μαθει καποια σκορπια ...
από navigator11
Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Η σταθερή κατακλείδα "ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ" (δεν ξέρω αν περιορίζεται μόνο στις δημοσιεύσεις στο εδώ νήμα) εν τω μεταξύ συνιστά αποχρώσα τουλάχιστον ένδειξη περί τίνος πρόκειται. Πιθανώς δε χρειάζεται περαιτέρω ενασχόληση ;)
από trouman
Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο υπόγειος (και όχι μόνο) πόλεμος προς τον Σαββίδη, συνεχίζεται αμείωτος και εντείνεται τελευταία...

Μη μασάτε τη συντονισμένη προπαγάνδα.

Είναι η απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσουν αυτό που έρχεται...

Την απογείωση του ΠΑΟΚ σε ύψη που δεν έχει πάει ποτέ, σε ύψη που δε θα φτάνουν να δουν τα ...
από leomatos88
Παρ 16 Ιαν 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Τα περαστικά μου σε όσους κίνησαν γη και ουρανό για να μετατρέψουν το όνειρο σε εφιάλτη.

Πρωτάθλημα και κύπελλο και γήπεδο και προπονητικό, όλα στον Πύργο το Λευκό. Και στην Ευρώπη όσο πάει... Πολλά δε μαζεύτηκαν για κάποιον που δεν έχει μαντήλι να κλάψει; Που έκλεισε ο κύκλος του;

Σπείρα είναι ...
από Taseos
Παρ 16 Ιαν 2026, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Εδώ να πούμε μια μικρή λεπτομέρεια. Το γήπεδο του ΠΑΟΚ το σχεδιάσει η τοπ εταιρία σχεδιασμού γηπέδων populous, το προπονητικό κέντρο το σχεδιάζει η τοπ εταιρία του χώρου KSS. Οι κορυφαίοι σχεδιάζουν για τον κορυφαίο και τον κορυφαίο πρόεδρο του! ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ :pano: :pano:
από juvepaok4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Έγραψα ενα σεντονι και το έσβησα γτ γλύψιμο και σπατουλαρισμα δεν χρειάζεσαι,οποιος νιώθει καταλαβαίνει τι εχεις προσφέρει παντού...μόνο ενα συγνώμη για το τρύπημα που σου κάνανε αυτοι που δεν σου την είπαν ποτέ και ακομα εχουν τα μούτρα να ειναι εκει και να σου ζητάνε και συμφωνίες ...Τεράστιε ...
από Equalizer
Δευ 26 Ιαν 2026, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Ε όχι και απλώς ένα καλοκαίρι

Εκπτωσεις δεν κάνουμε δραχμας δεν δίνουμε
από Cylon-4
Παρ 06 Φεβ 2026, 14:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Κανενα επαγγελμα δεν ειναι ντροπη
από eorptol1
Σάβ 07 Φεβ 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρία Γκοντζάρεβα

η αληθεια ειναι ο παπαρας ο γεωργιαδης ενηργησε αμεσα , σωστα ειπαμε ευχαριστω ασχετα που αυτος φυσικα το εκανε για την προβολη του....και ειναι ο χειροτερος πολιτικος που εχουμε στην πολιτικη σκηνη αναμεσα σε πολλους αθλιους.....