Εμένα μου είχαν κάνει εντύπωση και τα παρακάτω.
Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει.
Αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ με υπερβολικό συναισθηματισμό. Δεν βρήκα τον ΠΑΟΚ στη ζωή μου, βρήκα τον εαυτό μου μέσα από ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 2401 εγγραφές
- Τρί 10 Φεβ 2026, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο καράβι. Ευτυχώς δεν άλλαξε μεγαλομέτοχο και δς. Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ ως εταιρία ως ομάδα ως ακαδημίες και τα γύρω γύρω είναι τεράστιο οικοδόμημα στο οποίο πέφτουν πολλά εκατομμύρια κάθε χρόνο για να συντηρηθεί και ένα μεγαλώσει. Αυτά τα πράγματα θέλουν δς στιβαρό και ...
- Παρ 13 Φεβ 2026, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ελεύθερο χρόνο που είχα έβλεπα κάτι στιγμιότυπα από αγώνες, καθώς και τα γκολ μας από τη χρονιά του αήττητου. Προφανώς και είχαμε ομαδάρα και το πήραμε αήττητοι αλλά συγκρίνοντας την ομάδα τότε με την τωρινή βλέπω τεράστιες διάφορες, σε όλους τους τομείς. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ομάδα μας ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νίκος Σαββίδης
Με σταθερά βήματα όλα αυτά τα χρόνια και την αυξανόμενη ενασχόληση με τα κοινά της ομάδας μας, ο Νίκος Σαββίδης εξελίσσεται πλέον σε μια ισχυρή διοικητική σταθερά για τον ΠΑΟΚ.
Οι εμφανίσεις του εντός και εκτός γηπέδου πληθαίνουν, αποδεικνύοντας ότι η επόμενη γενιά της ιδιοκτησίας είναι εδώ και ...
Οι εμφανίσεις του εντός και εκτός γηπέδου πληθαίνουν, αποδεικνύοντας ότι η επόμενη γενιά της ιδιοκτησίας είναι εδώ και ...
- Δευ 09 Μαρ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ειναι αληθεια οτι ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΤΟ ΟΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΓΚΟΤΖΑΡΕΒΑ ? ΜΕΓΑΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΡΩΤΗΣΕς ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΡΑ....
- Δευ 16 Μαρ 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Στις 15/3 καταχωρίστηκε στο γεμη η λήξη της προθεσμίας για όποιον είχε ένσταση ( από το μετοχολόγιο πάντα) για την υπογραφή σύμβασης μεταξύ ας ΠΑΟΚ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φωλιά του δικέφαλου αετού.
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Στις 11/03/2026 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης
(Κ.Α.Κ.) 5986547, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 101 του ν. 4548/2018, η από 23/01/2026
Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΦΩΛΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ
ΑΕΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ...
(Κ.Α.Κ.) 5986547, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 101 του ν. 4548/2018, η από 23/01/2026
Ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΦΩΛΙΑ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ
ΑΕΤΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ...
- Τρί 07 Απρ 2026, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
"Heavy is the head that wears the crown".
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
Σε ολα τα καλα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Σε ολα τα κακα που εχουμε δει το Α και το Ω εχει ονομα. Ιβαν Σαββιδης.
Θα πω ξανα, ας περιμενουμε να τελειωσει το πρωταθλημα και θα κανουμε την σουμα μας τοτε.
- Τρί 07 Απρ 2026, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχικά να πω πως γίνεται πολύ ωραία συζήτηση και μπράβο σε όλους για τη διαύγεια σκέψης στα σχόλια. Χαίρεσαι να τα διαβάζεις, ειλικρινά.
Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση του recency bias. Κοινώς, μη βλέπουμε απλά πως η ΑΕΚ είναι πρώτη και ...
Εγώ το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι να προσπαθήσουμε να έχουμε επίγνωση του recency bias. Κοινώς, μη βλέπουμε απλά πως η ΑΕΚ είναι πρώτη και ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 07:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος τολμήσει και γράψει κάτι κατά του προέδρου εδώ μέσα ή έρχεται απ το Χ (καινούρια μαλακια αυτο) η ειναι μυστακιδικος. Το να βλέπουμε οτι η ομάδα ειναι παρατημένη δεν παίζει σαν πιθανότητα. Μόνο στημένοι είμαστε.
Αφού μλκιες γράφετε χωρίς επιχειρήματα.
Τεκμηριωμένη άποψη έχεις για το αν ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 07:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Όποιος τολμήσει και γράψει κάτι κατά του προέδρου εδώ μέσα ή έρχεται απ το Χ (καινούρια μαλακια αυτο) η ειναι μυστακιδικος. Το να βλέπουμε οτι η ομάδα ειναι παρατημένη δεν παίζει σαν πιθανότητα. Μόνο στημένοι είμαστε.
Παρατημένος προκρίθηκες τελικο κυπελλου φίλε και διεκδικούσες πρωταθλημα. Κι ...
- Δευ 20 Απρ 2026, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Βλεπω παντου τα μουτρα του απλυτου του τραγουδιαρη και δεν μπορω να το χωνεψω ρε πουστη οτι θα το παρει αυτο το λεσι
- Τρί 21 Απρ 2026, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
κάποιοι κράζουν που δεν ήρθε στην γιορτή, άλλοι γιατί δεν είπε αν θα έρθει στον τελικό....
το ότι αποφεύγει εδώ και κάποια χρόνια να εμφανιστεί σε μέρη με πολύ κόσμο δεν το έχετε καταλάβει;
το ότι αποφεύγει εδώ και κάποια χρόνια να εμφανιστεί σε μέρη με πολύ κόσμο δεν το έχετε καταλάβει;
- Τετ 22 Απρ 2026, 10:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κόσμος νομίζει ότι η πραγματική ζωή είναι reels στο κινητό.
Όπως θέλει κάθε 10 δευτερόλεπτα να παίρνει "δόση" από το κινητό, έτσι θέλει και κάθε βδομάδα να παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.
Πάνω σε αυτό είναι και το "δε θέλω το κυπελλακι" που πριν 24 χρόνια είχαμε ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ που ...
Όπως θέλει κάθε 10 δευτερόλεπτα να παίρνει "δόση" από το κινητό, έτσι θέλει και κάθε βδομάδα να παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.
Πάνω σε αυτό είναι και το "δε θέλω το κυπελλακι" που πριν 24 χρόνια είχαμε ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ που ...
- Τετ 22 Απρ 2026, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σιχαματα του Χ ο θάνατος είναι για όλους για όλους λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, τρέξατε να βγάλετε όλη την σκατοψυχια σας ελεεινοι τύποι....να ζήσετε Ιβάν να τον θυμάστε:(:(