Θυμισε Σαββιδη του 19 η ολη φαση. Αυτη η ΚΑΥΛΑ μου ειχε λειψει πολυ ρε γαμωτο.Azrael έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:50 Εγω παντως απολαμβανω ολο αυτο που ζουμε απο εχθες ασχετα με το τι καταληξη θα εχει![]()
ΦΕΡΤΗΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΡΕ ΙΒΑΝ
Θυμισε Σαββιδη του 19 η ολη φαση. Αυτη η ΚΑΥΛΑ μου ειχε λειψει πολυ ρε γαμωτο.Azrael έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:50 Εγω παντως απολαμβανω ολο αυτο που ζουμε απο εχθες ασχετα με το τι καταληξη θα εχει![]()
Ναι, λες και δεν περίμενε ο Σαββίδης τι θα γινόταν σήμερα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
οι τυποι ειναι εντελως σαν τους ξεπεσμενους αριστοκρατες στις ελληνικες ταινιες.. καρικατουρεςicue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:17 Ρε οι βαζελοι πιστευουν οτι θα πουλησουν τον Μαξιμοβιτς δεκα εκατομμυρια. Μην τους παιρνετε στα σοβαρα.
"ΑΣε με μάνα, σηκώνω μοϊκάνα"DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:12 Αμα ξανακούσω μάνα θα αρχίσω την δικιά μου να την φωνάζω με το όνομα της για να μην κάνω εμετό κάθε φορά που σκέφτομαι τις φάτσες στο πανελ