Η αναζήτηση βρήκε 382 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Θα πρότεινα να ξεκολλήσετε λίγο. Έχει ξαναπιάσει καραφουτανάρα ζέστη, μην επιβαρύνεστε περισσότερο και δη αχρείαστα. Ηρεμία. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα υπάρξουν επίσημα νέα. Δε νομίζω πως γίνεται να αργήσει. Η δική μου αίσθηση είναι ότι επί της ουσίας έχει τελειώσει το θέμα αλλά στο πλαίσιο ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μαγκες. Ο ΠΑΟΚ τα εσκασε, ο παικτης πιεζει θελει να φυγει, Η σλαβια εχει βγει στην αγορα για χαφ. Ε, τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια;
Χρονο θελουν να κλεισουν τον επομενο και να το περασουν χαλαρα. Και εγω πιστευω οτι εκλεισε ο παικτης 99,9%.
Χρονο θελουν να κλεισουν τον επομενο και να το περασουν χαλαρα. Και εγω πιστευω οτι εκλεισε ο παικτης 99,9%.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η παε δνε ειπε οτι χαλασε, η παε ειπε οτι δεν εκλεισε ακομα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ μιλάμε για μαυροπανο λογικά μιλάμε για δανεισμό....σαν πολλοί δανεικοί δε μαζεύονται;
Δύο σκέψεις
1) Πάλι ομάδα μιας χρήσης θα κάνουμε;
2) μήπως ο Σαββίδης ξέρει ότι ο Ραζβαν θα φύγει και δε θέλει να φορτώσει συμβόλαια που ίσως να μη θέλει ο επόμενος;
Ξέρω το πάω πολύ μακριά αλλά είναι ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω οτι τη φετινή χρονιά υπήρχε μία καθοριστική στιγμή που φαίνεται να αλλάζει τον σχεδιασμό ΠΑΟΚ.
Έγινε την περασμένη Πέμπτη όταν το γήπεδο αποθέωσε τον Ιβάν και φώναξε το όνομά του. Πιστεύω οτι αυτή η εικόνα με τον Ιβάν να φέρνει το χέρι στην καρδιά, καί αυτό το συγκινημένο βλέμμα που έβγαλε ...
Έγινε την περασμένη Πέμπτη όταν το γήπεδο αποθέωσε τον Ιβάν και φώναξε το όνομά του. Πιστεύω οτι αυτή η εικόνα με τον Ιβάν να φέρνει το χέρι στην καρδιά, καί αυτό το συγκινημένο βλέμμα που έβγαλε ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 18:36
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδή ακούγεται ότι ξεφεύγει πολύ ψηλά το ποσό για ζαφείρη..
θα πρέπει να με πειράζει αυτό?
θα πρέπει να σκέφτομαι ότι είναι πολύ βαρύς για το πορτοφόλι μας?
δικό μου είναι ρε το πορτοφόλι?
οπαδός δεν είμαι? πότε έγινα λογιστής?
η ομάδα μου να μεγαλώνει, παιχταράδες να βλέπω στο γήπεδο.
αυτό ...
θα πρέπει να με πειράζει αυτό?
θα πρέπει να σκέφτομαι ότι είναι πολύ βαρύς για το πορτοφόλι μας?
δικό μου είναι ρε το πορτοφόλι?
οπαδός δεν είμαι? πότε έγινα λογιστής?
η ομάδα μου να μεγαλώνει, παιχταράδες να βλέπω στο γήπεδο.
αυτό ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 07:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τον συμμερίζομαι πλήρως τον εκνευρισμό και αν θέλετε δέχομαι και τον χαρακτηρισμό γιατί ξέρω ότι και εγώ θα είχα εκνευριστει αναλόγως και θα είχαν γίνει τα νεύρα μου κροσια αν κάποιος με ένα nickname έβγαινε σε ένα φόρουμ και έλεγε με σιγουριά πράγματα.
Ειμαι 100% βεβαίως από την άλλη ότι όσοι ...
Ειμαι 100% βεβαίως από την άλλη ότι όσοι ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα, ο άνθρωπος που με είχε πει ότι ο Ζαφείρης έχει κλείσει. Συνεχίζει να μου το λέει, απλά οι λεπτοί χειρισμοί που λένε και ξανά λένε είναι να περιμένουν την Σλαβια να δημιουργήσει το κλίμα και τον αντικατάστατη ώστε να το περάσει στον κόσμο της.
Και αυτός κάνει λόγο για επικοινωνία με τον πατέρα ...
Και αυτός κάνει λόγο για επικοινωνία με τον πατέρα ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 08:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα αυτό που μπορεί να με κάνει κανονικό τρελό είναι ότι ο Ρασβαν κατηγορηθηκε στην περίπτωση του Τζιμα , γενικά έγινε το έλα να δεις ότι δεν γουστάρει μικρούς που εννοείται πως δεν ισχύει απλά δεν γουστάρει ανέτοιμους ή μέτριους (σοκ)
Ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που φυσικά δεν ισχύει ότι ο ...
Ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που φυσικά δεν ισχύει ότι ο ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 08:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο για το χθεσινό done deal της sport24 ,όλοι καταλαβαμε τι εξυπηρετεί. Στραβωμα των Τσεχων και εμπλοκή του αλφζ με 6 μύρια +τσεριν(χαχαχαχαχα). Γι αυτό και η τόσο άμεση,διάψευση από την ΠΑΕ ώστε να μην χαλάσει το κλίμα στις διαπραγματεύσεις.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Η λίστα δεν είναι πρόβλημα καθώς υπάρχει δυνατότητα εγγραφών μέχρι την προηγούμενη μέρα του πρώτου αγώνα.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:25
- Jump to forum
- Jump to topic
A ναι μεχρι 2 αλλαγες δεν ειναι; Τοτε μεχρι δευτερα-τριτη πιστευω.marsantos έγραψε: Τετ 13 Αύγ 2025, 10:22 Η λίστα δεν είναι πρόβλημα καθώς υπάρχει δυνατότητα εγγραφών μέχρι την προηγούμενη μέρα του πρώτου αγώνα.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάγκες η ομάδα έχει παιχνίδι αύριο, ας επικεντρωθούμε εκεί και όλα τα άλλα από Παρασκευή
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ανακοινώνεται ο Ζαφειρης Μάγκες μου ότι να ναι γράφουν στην Τσεχία έχετε τον λόγο μου.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε τι να κάνουμε ρε αδερφέ, να βαράμε το τύμπανο στο σαλονι και να κάνουμε χέρια; Άσε μας να μαλώσουμε λίγο για το γούρι.SotR4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:41 Παίζει η ομάδα κρίσιμο ματς σε 10 λεπτά και εσείς τσακώνεστε για τον Ζαφείρη και τον κάθε Ζαφείρη. Να τελειώσει το ματς και μετά.