Η αναζήτηση βρήκε 376 εγγραφές
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εχουμε λιωσει στα refresh εδω και 2 μερες..μιλάω με τη κοπελα μου σκέφτομαι ποτε θα ανακοινωθεί ο ζαφείρης, μου μιλάνε φιλοι τους λεω μισο να τσεκαρω κατι στο κινητο μπας και δω οτι εκλεισε. Εχουμε παλαβωσει, κάντε το γαμω τη τρελα μου να παρει φωτια η τούμπα
- Δευ 11 Αύγ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πιστεύω ότι 13:00-14:00 θα ανακοινωθεί και θα βαρανε τα κινητά μέσα στην αίθουσα τύπου του PAOK sports arena

- Δευ 11 Αύγ 2025, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι, λες και δεν περίμενε ο Σαββίδης τι θα γινόταν σήμερα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
οι τυποι ειναι εντελως σαν τους ξεπεσμενους αριστοκρατες στις ελληνικες ταινιες.. καρικατουρεςicue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 15:17 Ρε οι βαζελοι πιστευουν οτι θα πουλησουν τον Μαξιμοβιτς δεκα εκατομμυρια. Μην τους παιρνετε στα σοβαρα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε οι βαζελοι πιστευουν οτι θα πουλησουν τον Μαξιμοβιτς δεκα εκατομμυρια. Μην τους παιρνετε στα σοβαρα.
οι τυποι ειναι εντελως σαν τους ξεπεσμενους αριστοκρατες στις ελληνικες ταινιες.. καρικατουρες
Αυτοί νομίζουν ότι η αγορά τους αντιμετωπίζει σαν φιναλίστ του πρωταθλητριών 55 χρόνια μετά ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Εχετε υπογραψει καποιο μνημονιο συνεργασιας;; Εδωσες εγγυητικη οτι εχεις λεφτα για το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μ παίρνει μπρο. Εχω πουλήσει ότι θα παντρευτούμε στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ και σε λίγους μήνες έρχονται
Με την πλάτη στον τοίχο είμαι
(Κάψαμε και το όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα με τον Ιβαν που μπλέξαμε)
Πες της:
Βρήκα άλλη, πιο πλούσια και βέρα Σαλονικιά.
Αλλά εσύ έχεις το ηθικό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα ξανακούσω μάνα θα αρχίσω την δικιά μου να την φωνάζω με το όνομα της για να μην κάνω εμετό κάθε φορά που σκέφτομαι τις φάτσες στο πανελ
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
"ΑΣε με μάνα, σηκώνω μοϊκάνα"DamoN έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 23:12 Αμα ξανακούσω μάνα θα αρχίσω την δικιά μου να την φωνάζω με το όνομα της για να μην κάνω εμετό κάθε φορά που σκέφτομαι τις φάτσες στο πανελ
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενα σαιτ Αθλος δεν ξερω τι ειναι να πω την αληθεια και αυτοι γραφουν οτι ειπε το ναι η Σλαβια.
Χθες το βραδυ σκεφτομουν οτι δυο φορες μεσα στο ιδιο καλοκαιρι πριν κοιμηθω ελεγα μα τι παμε να κανουμε; Μια με τον Ντελια που ηταν να φυγει και μια χθες με τον Ζαφειρη που ειναι να ερθει. Απο την ...
Χθες το βραδυ σκεφτομουν οτι δυο φορες μεσα στο ιδιο καλοκαιρι πριν κοιμηθω ελεγα μα τι παμε να κανουμε; Μια με τον Ντελια που ηταν να φυγει και μια χθες με τον Ζαφειρη που ειναι να ερθει. Απο την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγήκε ένα άρθρο εδώ:
https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/465014/paok-poslal-treti-nabidku-za-zafeirise-slavia-reckemu-zaloznikovi-prihazuje-miliony.html
που υποννοεί οτι θα είναι πολύ δύσκολο η Σλάβια να κρατήσει τον Ζάφ.
Δεν μπορώ να το δώ ολόκληρο το άρθρο αλλά μάλλον θα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν νομίζω να εκτεθεί έτσι ένα τόσο μεγάλο σαιτ.
Μάλλον είναι οριστικό και από λεπτό σε λεπτό θα σκάσει παντού!
Μάλλον είναι οριστικό και από λεπτό σε λεπτό θα σκάσει παντού!
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτη η κακη ΠΑΕ και ο στυγνος επιχειρηματιας Ιβαν δεν αφηνουν επιχειρηματα στα τρολ που εμφανιστηκαν απο τις 16 ιουνιου και μετα ,ε κατι αλλο θα βρουν

- Τρί 12 Αύγ 2025, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν ισχύει
Θα ήθελα να ακούσω την άποψη του δενυπαρχεισαλιο4 του
Σαββιδημπουλο4 του παναθαεχεισξεφυγει και των υπολοίπων
@Aye4 για πες μας την άποψη σου για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ
Ναι αδερφε περιμενε εσυ σημερα να εμφανιστουν...Απο Πεμπτη ανναποκλειστουμε παλι ..σαν ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι δηλαδή μια συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα μπορει να φέρει τέτοιο "πανικό" στο topic των μεταγραφών δεν το περίμενα η αλήθεια είναι....
μπα εγω τον μονο πανικο που βλεπω ειναι στα τρολ του τελη που μας εχουν ζαλισει απο τις 16 ιουνιου αλλα εχουν χασει πλεον το αφηγημα τους,ψαχνουν καινουριο ...