Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές

Return

από tenten4GT
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Όχι.
Οι σαύρες όμως χαίρονται.

Χρειαζόταν να γίνει ένα ξεκαθάρισμα ώστε να φανερωθούν οι δήθεν καμουφλαρισμένες σαύρες. Έστω κι έτσι.

Ελληνικό ρεπορτάζ στην περίπτωση δεν υπήρχε από κανέναν. Το έγραψα και πριν στο τοπικ των μεταγραφών.

Όλο αυτό ήταν ένα κόλπο του Σαββίδη να δει ποιοί ...
από gika
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Τι γράφετε ρε, ποιες σαύρες και ποια κόλπα;

Βλέπω τα άρθρα σε sdna, ethnos και τους υπόλοιπους του payroll και θέλω να ξεράσω.

Να αποφασίσει ο Ιβαν πότε μας είπε ψέμματα: όταν είπε ότι δεν υπάρχει μέρα που να μην ειναι πάνω από την ομάδα, ή τώρα που βγαίνει μπροστά και βάζει στοπ;

Υπάρχει 1 ...
από boogeyman77
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά έχω ξενερώσει αφάνταστα με όλα αυτά που γίνονται εδώ και καιρό. Δέχομαι τα πάντα αλλά τσινάω άσχημα όταν βλέπω ότι κάποιος με θεωρεί χαπατο. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Μία το ffp που επηρεάζει και τρομάζει μόνο την ομάδα μας,μια ο πόλεμος που την μόνη επένδυση που αποτρέπει είναι αυτή που ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Και να φανταστει κανεις οτι εγω δεν ειμαι καν αντιθετος στη πωληση Ντελια ,οπως νομιζω κατα βαθος ισχυει για πολλους,αρκει βεβαια να πιστευαμε οτι πχ την ιδια στιγμη θα ειχαμε και 3-4 αγορες παικτων με προοπτικη να γινουν ο επομενος Κουλιερακης, Ντελιας...
από tad
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω από θεωρίες …

Έχω μάθει πλέον στην ζωή μου να κρίνω μόνο από πράξεις …

Ο λόγος που στηρίζω Σαββιδη είναι πολύ απλά γιατί έχει μιλήσει πολλές φορές με πράξεις …

Δυστυχώς πολλά από τα γεγονότα τα τελευταία χρόνια κρατάνε την ομάδα στην μιζέρια … και αυτό που έγινε σήμερα είναι ρεζιλίκι ...
από Bono.
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Το να πάρω μέρος στην συζήτηση ότι τελικά δεν έγινε τπτ κ ότι όλα τα βγάλαν απ το μυαλό τους οι αρδ, Γερμανοί ή εγχώριοι, υποτιμά σαφώς την νοημοσύνη μου.
Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα μ αυτό, μπορεί να συνεχίσει να πιστεύει ότι τον βολεύει.
Πχ ο Ιβάν τον πούλησε αλλά ο Σαββίδης προταξε τα στηθια ...
από Nikodiai
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Παντως συμφωνουμε,διαφωνουμε στα καθημερινα θεματα, σημερα χαρηκα που φανηκε οτι η πλειοψηφια του λαου εχει το καλο του ΠΑΟΚ πανω απο ολα.Στην πραξη.Και απο οτι φαινεται μπορει να καθορισει καταστασεις.
από flash4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 23:31
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει ξεκάθαρα θέμα ρευστότητας. Παρ'όλα αυτά το ότι δε δόθηκε καινούριο συμβόλαιο τόσο καιρό που να αντανακλά την αξία του παίκτη και φτάσαμε στα όσα τραγελαφικά συνέβησαν σήμερα δείχνει ότι ο μεγαλομέτοχος έχει χάσει τελείως την επαφή με το σφυγμό του συλλόγου. Τα επικοινωνιακά τρικ δεν μπορούν ...
από beyes4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 04:27
Jump to forum
Jump to topic

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα

Ή αλλάζεις ΑΜΕΣΑ οικονομική πολιτική ενεργώντας ανάλογα με την οικονομική σου επιφάνεια και όχι ως μεγαλομπακαλης διαχειριστής που παζαρευει φραγκοδιφραγκα και ξεπουλαει μισοτιμης,ή πουλάς την παε και αποχωρείς με τιμές και με ψηλά το κεφάλι πριν επέλθει η ολική φθορά.Πριν ...
από loukas karadimos
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:05
Jump to forum
Jump to topic

Την αναγούλα που μου προκάλεσες χθες, τελευταία φορά την ένιωσα όταν ο 28/2 βγήκε από την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος

Δεν ξέρω αν σου λέει κάτι αυτό αλλά μια και είσαι λάτρης της ιστορίας σε καλώ να δεις τι τύχη είχε ο προη-Γούμενος που μας έκανε να νιώσουμε με αυτόν τον τρόπο

Δεν μπορούσα να ...
από john4serres
Παρ 25 Ιούλ 2025, 07:08
Jump to forum
Jump to topic

Όπως είπε και ένα παλικάρι χθες πάνω στο χαμό, φανταστείτε τι ακούνε οι ξένοι από τους δικούς μας και τρώμε το ένα άκυρο μετά το άλλο.

Ιβάν, έφερες Τσίκνα και Σέρα. Ωραίος, καλες προσθήκες.
Έβαλες τον Αντρέ, ωραιότατα.

Παραμένουμε όμως σε ένα μοντέλο χωριατοβαλκανιοσοβιετικης ομάδας. Δεν προχωράμε ...
από joshua
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Μην αγχωνεστε θα παρουμε συντομα τις απαντησεις σχετικα με το τι εγινε. Ο Ιβαν στη τελευταια του δηλωση ηταν ξεκαθαρος.

'' Ποτέ μου δεν έριξα νερό στον μύλο του διχασμού.Η σύμπνοια και η ξεκάθαρη σχέση με τον κόσμο, που ζει και αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο οδηγός μου στην ...
από Mitsospaoki4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, πρέπει να πω ότι απογοητευτικά.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι που η ομάδα μπαίνει στα 100 της χρόνια και που θα έπρεπε ως τώρα να είναι όλοι ενωμένοι και να ετοιμαζόμαστε για αυτή την ιστορική χρόνια, κάνεις το ένα φάουλ μετά το άλλο.

Ξεκινήσαμε αρχικά με την κόντρα με ...
από gk.box16
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Στην αρχή της προηγούμενης χρονιάς είπε ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ πράγμα που εξόργισε τον Λουτσεσκου και έφτασε σε σημείο να παραιτηθεί για να γίνουν κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ τον Γενάρη.

Σε συνάντηση του την άνοιξη με αντιπροσωπεία των συνδέσμων άκουσε για πρώτη φορά αλήθειες.
Άκουσε ότι η ...
από Psagmenos4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Απο που βγαινει οτι ο Μυστακιδης θα μιλησει την Κυριακη;

Φανταζομουν οτι κατι θα κανει εαν ενδιαφερεται ακομα πριν την Δευτερα που ειναι και το ΔΣ αλλα επειδη ειδα να αναφερεστε συγκεκριμενα που βγηκε για κυριακη;

Έχει αρχίσει να κυκλοφορεί δειλά δειλά. Κανείς δεν ξέρει αν είναι συνέντευξη ...