Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές

Return

από Psagmenos4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Επικοινωνίακη νίκη Σαββίδη θα υπάρξει αν μέχρι το Σάββατο έχει κλείσει χαφ και φορ. Κραλ και μοχαμεντ αντίστοιχα.
Με τον ντελια πήγε να κάνει έγκλημα κι απλά τελευταία στιγμή δεν πάτησε την σκανδάλη
από niknikos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.

Ούτε ο Φώσκολος.

τα εχεις 100 κιλα ρε φιλε, ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ...
από niknikos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Πουλήστε τον Ντελια και πάτε να γαμηθειτε ολοι εκεί μέσα σε αυτό το μπουρδελο.

Βάλτε και τις μακέτες στον κωλο σας ξεφτιλισμένοι.

Ντροπή και αίσχος και αηδία το ξεπούλημα που γίνεται και πάει να συνεχιστεί.

Ντροπή Ιβαν, ντροπή.

Καμία ανάγκη για μπαν, φεύγω μόνος.

Αντε καλή συνέχεια.

ετσι ...
από NikLiverpool
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Γεια χαρά παιδιά , πρώτη φορά στέλνω , ελπίζω εν τελεί όλα τα σημερινά να τα θυμόμαστε μέσα στη χρονιά και να γελάμε. Αλλά κάτι πρέπει να μας είναι ξεκάθαρο: δυνάμεις έξω - κυρίως, αλλά όχι μόνο έξω - από την ομάδα, με μια έννοια και έξω από τη χώρα , σκυλιάζουν ( και μάλιστα με άθλιες ...
από joshua
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
Jump to forum
Jump to topic

Ήταν περίεργη η μέρα, ας ηρεμήσουμε σιγά σιγά γιατί όλοι είχαμε δικαιολογημένα νεύρα.

Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και στεναχωρεθηκαμε στην είδηση φυγής Ντελια, αλλά απ' ότι φαίνεται το μήνυμα έφτασε εκεί που έπρεπε.

Αναμένω την ανανέωση τώρα στην πράξη και όχι όπως πέρσι..

Και να ανανεωσει ...
από Polichni1926
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

τσακάλια για έναν φίλο δεν θα ονοματίζω που είπε ότι ο κόσμος από το πληκτρολόγιο τον κράτησε . προσωπικά εγώ ήμουν στην γέφυρα της τούμπας με κάποια παιδιά από διάφορους συνδέσμους και παιδιά εκτός συνδέσμων ήμασταν 150 σίγουρα οπότε η όποια διαμαρτυρία δεν έγινε μόνο από σοσιαλ όπως είπε !
από loukas karadimos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:31
Jump to forum
Jump to topic

Έγραψα κάτι

Ο ιβαν δεν φοβάται τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί τον ελέγχει, και σε αυτό δεν θα επεκταθώ, ακόμα

Ο ιβαν φοβάται το πως τον βλέπουν οι κάτω σε περίπτωση που μυριστούν ρωγμές στην σχέση του με τον απλό κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ένα σύνθετο πράγμα, τρεις ανακοινώσεις βγήκαν ...
από Polichni1926
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω

Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει

Ένας ...
από alexgarcia6
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.

Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει

Ένας ...
από Skoufos_tou_Lucescu
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:37
Jump to forum
Jump to topic

Ένας ...
από Mīngus
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
από markos4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Για τρολ μια χαρά τα λέει.
Σας χαλάνε την μαγιά;

μετά από τόσο χρόνια στο paokmania ,αναρωτιέμαι ποια ειναι τελικά τα πραγματικά τρολ.
από DamoN
Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:20
Jump to forum
Jump to topic

Εχω φάει βροχή σε ματς μ αυτούς.
Ο βαψομαλλιάς 2 γκολ το 2ο στα χασομέρια .
Λιουμπογια κάπως έτσι . Το πρώτο μ μαλακια Φερναντεζ .
Ανατροπή με κόκκινη μας έκαναν . Όμιλος ΟΥΕΦΑ . Είχαν αρκετό κόσμο αν θυμάμαι καλά
από black death
Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:29
Jump to forum
Jump to topic

Metagrafakias έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:20 Αντι να του ειρωνευομαστε,ας παρουμε κανα μαθημα πως λειτουργουν σοβαρες ευρωπαικες ομαδες....
Καλα τους γερμανους δεν τους πιανεις σε αυτο. Εδώ περα αν κανεις 50% λαϊκή βαση και τέτοια θα χρεοκοπησουν ολες οι ομαδες σε 2 χρονια.
από wickerman
Παρ 25 Ιούλ 2025, 01:44
Jump to forum
Jump to topic

Αυτά δεκτά και λογικά. Ελπίζω το σημερινό να λειτουργήσει ως ξυπνητήρι μπας και δούμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα καλοκαίρια. Δεν είμαι βέβαια και πολύ αισιόδοξος.