Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Πρεπει να βγει άμεσα ανακοίνωση απο τους συνδέσμους. Δεν μιλάμε απλα για άλλη μια πώληση... Μιλάμε για το ξεπούλημα του σπουδαιότερου ισως ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει η ομάδα απο τα σπλαχνα της μετα τον Κούδα. Σε μια χρονια που ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ....ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ...ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζεις σε ένα πρωτάθλημα και μια ομάδα που πολλοί παίκτες επιπέδου δε θέλουν να έρχονται. Τις ελάχιστες φορές που έχεις διαμάντια, αντί να κάνεις τα πάντα να τους έχεις ευχαριστημένους και να θέλουν να είναι εδώ, δε κάνεις τίποτα.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν υπάρχει μέσα σε 1 χρόνο η ανάγκη για 11.5+18+5+20 (μόνο από πωλήσεις) εκατομμύρια έσοδα, χωρίς να γίνονται ούτε το 1/4 από αυτά αγορές, τότε να βρεθεί η επόμενη μέρα της ομάδας.pirate_salonica έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:05 Πολύ μεγάλη, μάλλον, η ανάγκη για έσοδα... (δεν το λέω ειρωνικά)
Φτανει
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.
Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.
Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.
Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απορώ τι σας νοιάζει αν φύγει για 20 ή για 30Μ. Σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί από 30αρη κοντρολαρισμένο που θα έρθει ελεύθερος, δανεικός, ή με 2Μ μαξ, και θα γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω να φωνάζουν υπνωτισμένοι όλοι "balance". Όλη η ομάδα από πάνω μέχρι κάτω λειτουργεί με τρόπο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ τι βολικό που βγήκε η είδηση την τελευταία μέρα ανανέωσης των διαρκείας και όταν ήδη έχουμε ανανεώσει 12-13Κ κάτοχοι από πέρσι..
Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.
Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.
Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Πότε δεν έχω μιλήσει άσχημα .
Μετά και το σημερινό θα πω ολόψυχα να πάνε να γαμηθουνε ομαδικώς .
Μηδενος εξαιρουμενου .
Την σεζόν των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ πωλείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και παράλληλα καλύτερος παίκτης .
Μια σεζόν που έβγαλαν 30 εκ από πωλήσεις .
Ενα παιδί που δεν ...
Μετά και το σημερινό θα πω ολόψυχα να πάνε να γαμηθουνε ομαδικώς .
Μηδενος εξαιρουμενου .
Την σεζόν των 100 χρόνων του ΠΑΟΚ πωλείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο και παράλληλα καλύτερος παίκτης .
Μια σεζόν που έβγαλαν 30 εκ από πωλήσεις .
Ενα παιδί που δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να κλάψω ρε μ@λ@κες γαμώ την παε νιώθετε λίγο από ΠΑΟΚ ;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
επειδή μου βρωμάει πολύ παραμύθι στην όλη φάση, εάν δεν πουληθεί ο ντέλιας, θα είναι το λογικό και το αυτονόητο
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
κανένας σαββίδης δεν θα γίνει "θεός" στα μάτια μου
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδη ηταν ο Ιβαν αραχτος με το fredo του και ενα ποδι πανω στο γραφειο, σκρολαρε στο ιντερνετ και ξαφνικα διαβαζει οτι ο Ντελιας εκλεισε στην Στουτγκαρδη;;
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;
Ειμαστε ...
Και μετα τι εγινε;; Τον πηρε τηλεφωνο να μαθει αν αληθευει για να του πει γυρνα πισω ρε μπραταν που σε λεω εγω τωρα μπλιετ;;;
Ειμαστε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σωστό πρωτοσέλιδο είναι ότι ο Σαββίδης κατάλαβε το αυτογκόλ που έβαλε αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις του κόσμου και τελικά πήρε πίσω το λόγο του. Γιατί για να υπάρξει ντιλ πρέπει να δώσεις το οκ.
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να ...
Ας κάνει τώρα τα αδύνατα δυνατά να ικανοποιήσει το παιδί για να μείνει.
Αλλά να προσπαθείς να ...