Γι αυτό το ανέφερα. Είναι κουραστικό να μπαίνεις να μάθεις νέα και να διαβάζεις για Λύρατζη και Τζίμα με την υπόθεση του "what if".nunies4 έγραψε: Τετ 31 Δεκ 2025, 11:08Αν υπήρχε ρε Αποστολή θα διαβάζαμε αναλύσεις για τον Λυρατζη;
Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές
- Τετ 31 Δεκ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Τετ 31 Δεκ 2025, 17:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Πορτα, καλαντα, θεος.
Θεος = jesus αρα καποιος λατινος.
Πορτα και καλαντα δυσκολευομαι.
Θεος = jesus αρα καποιος λατινος.
Πορτα και καλαντα δυσκολευομαι.
- Τρί 19 Μάιος 2026, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Οπωσδήποτε παραμονή Ραζβαν, με βελτίωση ρόστερ χωρίς ακρότητες, βελτίωση επιτήρησης και υποστήριξης του τεχνικού τημ τεχνοκρατικά και επιστημονικά και σωστότερο πλάνο προγραμματισμού σεζον ως προς διαχείριση χρόνου συμμετοχής παικτών και ροτεισον
Και μετά ξαναμιλάμε
Νομίζω ότι πιο εύκολα ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Σε διοίκηση πρωτοδικειου εμφανίστηκε επενδυτής που θέλει να επενδύσει και εμείς το κάναμε netflix και game of thrones. Λες Και αυριο αν έρθει κάποιος άλλος επενδυτής εδώ μέσα όλοι θα ξέρουμε τις προθέσεις του. Η ο Ιβαν έχει να φοβάται κάτι από οποιονδήποτε με την αποδοχή που έχει. Και για τον Ιβαν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τις αντεγκλήσεις και μάλιστα για γελοίους λογους
Συγγνώμη αλλά δεν είναι θέμα αντεγκλήσεων, αλλά θεωριών συνωμοσίας, ακατάσχετης μπουρδολογίας και τοξικότητας που σαφώς και δεν είναι πρέπον να μένει έτσι, σε "περίεργες" μάλιστα εποχές και σε μια συγκυρία που στο μπάσκετ, αρχίζουν δειλά ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τις αντεγκλήσεις και μάλιστα για γελοίους λογους
Συγγνώμη αλλά δεν είναι θέμα αντεγκλήσεων, αλλά θεωριών συνωμοσίας, ακατάσχετης μπουρδολογίας και τοξικότητας που σαφώς και δεν είναι πρέπον να μένει έτσι, σε "περίεργες" μάλιστα εποχές και σε μια συγκυρία που στο μπάσκετ, αρχίζουν δειλά ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Η οικειοποίηση του μπάσκετ προήλθε από τα 2-3 χιλιάδες σταθερά άτομα η οποία πάλι προήλθε από την ανυπαρξία του ΠΑΟΚ οπότε είναι και μέχρις ενός σημείου δικαιολογημένη.
Εσύ που ψοφάς για βόλεϊ (μη ξεχνάς ότι στο βόλεϊ πήραμε τελευταία δεκαετία, 9 τίτλους νομίζω) φαντάσου να ήταν η ομάδα όπως ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κύριος Χατζόπουλος ο μόνος που κράτησε το τμήμα σε υψηλά στάνταρ ρίχνοντας και τα χρέη λειτουργώντας σαν άλλη μάνα του συλλόγου δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανένα. Θα κάνει ότι καλύτερο για την ΚΑΕ λαμβάνοντας υπόψιν το τι θα παρουσιάσει ο κάθε επενδυτής (proof of intent) και θα πάρει την ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Η τοποθέτηση Καλπάκη δεν είναι τίποτα άλλο από δημιουργία εντυπώσεων με άκρως αμφισβητήσιμο στόχο
Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι
Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε
Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον ...
Δεν βγάζει καλά καλά νόημα, ένας αχταρμας υπονοιων είναι
Αν έχει την καλοσύνη να εξηγήσει τι εννοεί και τι του φταίει, ίσως καταλάβουμε
Ποια αγάπη έδειξε ο Μυστα στο μπάσκετ; Αρχικο ενδιαφέρον ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
"Η Ιστορία των μέτοχων ΚΑΕ ΠΑΟΚ αρχίζει το 2008-9 περίπου όταν η ομάδα μας μπήκε μέσα από την διοίκηση Πανελουδη και παρέδωσε τις μετοχές στον ΑΣ ΠΑΟΚ
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με συμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων
Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ κατόπιν ...
Αυτός στην συνέχεια τις μεταβίβασε σε δέκα θεματοφυλακές με συμφωνη γνώμη και των οργανωμένων φιλάθλων
Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ κατόπιν ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι λάθος έχει κάνει ο Χατζόπουλος
Βγηκε ένα συμπέρασμα ότι εσκεμμένα καθυστερεί την πώληση κάτι που δεν στηρίζεται απολύτως πουθενά, σε κανένα δημοσίως γνωστό συμβάν
Με βάση τα όσα μας έχουν γίνει γνωστά, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΤΑΣΗ Μυστακίδη
Υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος ...
Βγηκε ένα συμπέρασμα ότι εσκεμμένα καθυστερεί την πώληση κάτι που δεν στηρίζεται απολύτως πουθενά, σε κανένα δημοσίως γνωστό συμβάν
Με βάση τα όσα μας έχουν γίνει γνωστά, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΡΌΤΑΣΗ Μυστακίδη
Υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ολες μα ολες τις επιχειρησεις γινεται πρωτα οικονομικος ελεγχος που μπορει να κρατησει καποιο διαστημα.Ειναι το φυσιολογικο.
Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...