Στην εκπομπή του φαλακροβάζελου παρουσιάστηκαν τα στατιστικά της SL μέχρι τώρα (έξι αγωνιστικές). Πρώτος ο ΠΑΟΚ στις εξής κατηγοριες:
x goals παθητικό = 3,3
x goals επίθεση = 13,5
μεγάλες ευκαιρίες = 22 (πάνω από 0,45 xgoals)
Μεταβιβάσεις (πάσες) = 472,4
Αν και μικρό το δείγμα, κάποια απλά ...
Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Καλυτερα Γεωργιαδη που ειναι ο δικος μας sir takis σε επιστροφες καταστροφες
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως και μου ξεσαλώσατε;; Μάθατε κάτι ή σας άφησαν οι μοντ λόγου κατάθλιψης ;
- Δευ 18 Μάιος 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή φέτος εκτός από μεταγραφές καλοκαιριού θα έχουμε και προπονητολογία. Προετοιμάζομαι ψυχολογικά για πολλαπλά συνεχόμενα μπαν
- Δευ 18 Μάιος 2026, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
εγώ ποντάρω στον Ποστάκογλου.
πρόσεξα μερικά ποστ φίλων. Για το πόσο εύκολο είναι να είσαι πρωταγωνιστής, τιτλούχος από την ήδη επόμενη σαιζόν μετά λούτσε εποχή. Με 3-4 μεταγραφάρες και διατήρηση του όποιου, ποιού?, κορμού.
Αν και όλοι το βροντοφωνάζουμε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, θα πω ...
πρόσεξα μερικά ποστ φίλων. Για το πόσο εύκολο είναι να είσαι πρωταγωνιστής, τιτλούχος από την ήδη επόμενη σαιζόν μετά λούτσε εποχή. Με 3-4 μεταγραφάρες και διατήρηση του όποιου, ποιού?, κορμού.
Αν και όλοι το βροντοφωνάζουμε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, θα πω ...
- Τρί 19 Μάιος 2026, 06:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω να πιστεύω πως κράτησαν την ομάδα εδώ μέχρι την Τετάρτη για να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις δια ζώσης πριν φύγουν και όχι για καψόνι από το playbook του Μονεμβασιώτη. Οπότε περιμένω μέχρι τότε να έχουμε κάποιες αποφάσεις και απαντήσεις για το που βαδίζουμε.
Μπορεί να πήγανε να κάνουν ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
Εγω παντως θα το δω χωρις φωνη απο το ταμπλετ...οπως με τη Μουρθια..στην ιδια γωνια του καναπε κ πανηγυρια χωρις φωνη σε καθε καλαθι να μν ξυπνησουν τα μικρα...Αν δωσει ο Θεος κ τ παρουμε, θα βγω μπαλκονι να ουρλιαξω!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ
- Τετ 29 Απρ 2026, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
Eχεις πλανοDimitris_L4 έγραψε: Τετ 29 Απρ 2026, 17:54 Εγω παντως θα το δω χωρις φωνη απο το ταμπλετ...οπως με τη Μουρθια..στην ιδια γωνια του καναπε κ πανηγυρια χωρις φωνη σε καθε καλαθι να μν ξυπνησουν τα μικρα...Αν δωσει ο Θεος κ τ παρουμε, θα βγω μπαλκονι να ουρλιαξω!!!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ