Η αναζήτηση βρήκε 471 εγγραφές

Return

από george188
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ο περουκας και ο βιολιδης ουτε για πλακα δεν τα εχουν αυτα τα λεφτα, ο Θανασης επισης εινια μεχρι ενα σημειο. Η οικονομικη δυνατότητα ειναι συγκεκριμένη, αρκετή για μην εχουμε χρωστουμενα σε παίκτες και πολλές πολλες καθυστερήσεις. Δεν θα ρισκαρει την περιουσια του κ φυσιολογικο ειναι, ειναι ισχυρος ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από nunies4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 06:45
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάστε το ποστ του Ρετρο (με τον οποίον στο παρελθόν εχω διαφωνήσει κάθετα σε πολλά) να ξεστραβωθείτε. Αν θέλετε να καθίσετε με τον ¨εναν από μας¨ καλή συνέχεια στην μιζέρια σας με Ιατρίδηδες και ντέρμπι με Μυκόνους και Λαύρια. Και περαστικά...

Υ.Γ. Αδιάφορο αν έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν ...
από nunies4
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
από tad
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Βεζυρτζή,
σε αγαπάμε όλοι για την αγάπη σου και την τρέλα σου για τον σύλλογο και προφανώς σε σεβόμαστε απεριόριστα ...

αλλά δεν γίνεται να βγαίνεις να μιλήσεις και να λες ότι έκανες την μαγκιά να συμφωνήσεις με τρεις παίχτες ... ποιος είσαι ?

το παιχνίδι στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει ...
από Μπαρκαρούτσος
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:

Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
από trouman
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:

Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
από Cylon-4
Δευ 09 Φεβ 2026, 15:50
Jump to forum
Jump to topic

Ετοιμαζει εξωδικο ο Χατζοπουλος και θα του τριψει στην μουρη, ολα τα νομιμα εγγραφα για το cube.
Ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια τα κανει για να πληρωνει ψιχουλα για το παλατακι.
Ή αλλαξε συμπεριφορες ΑΜΕΣΑ ή τον μπουλο απο τον δικο μας ΠΑΟΚ.
από Taseos
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς μάλλον ξετιλυγεται σιγά σιγά το κουβάρι.
από trouman
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:17
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς, ο στόχος του κ. Τέλη είναι η απομάκρυνση Σαββίδη.

Θα φαίνεται όλο και περισσότερο.

Λυπάμαι και απορώ για Βεζυρτζή.

Μονόδρομος η ακόμα καλύτερη ενίσχυση του ποδοσφαίρου, καθώς εκεί περιμένουν την ευκαιρία τους για να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του Σαββίδη.

Ρε τα άτιμα τα τσιμέντα της ...
από paok_athens_g4
Δευ 09 Φεβ 2026, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

Ένα πράγμα μου έρχεται να πω αυτές τις μέρες..
..το μετροπολις, ...τους today κ όλους τους εχθρούς του ΠΑΟΚ που θέλανε να διώξουν τον Ιβάν...τελικά σαν τον Ιβάν δεν εχει...καλύτερο διαφημιστη απο τον Μυστακιδη αποκλείεται να έβρισκε ο Σαββιδαρος ...
από Dimitrisou
Δευ 09 Φεβ 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε εικόνα πόσα πλήρωνε η προηγούμενη διοίκηση στον ΑΣ?

Και το 1/1000! Να πλήρωνε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Ο ένας ήρθε να μας σώσει απ τη διάλυση και μας έφτασε σε επίπεδο τετράδας

Ο άλλος ήρθε να μας πάρει απ το επίπεδο τετράδας και να μας πάει σε επίπεδο πρωτιάς, αλλά οδεύει ...
από leomatos88
Τετ 03 Δεκ 2025, 15:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Συμβαίνουν κι αυτά. Οι τρεις κλεισμένοι να μην είναι και τόσο κλεισμένοι. Ενδεχομένως θα έρθουν τρεις άλλοι, ακόμα καλύτεροι. Όμως συμβαίνουν και τ' άλλα. Ένας εξωθεσμικός να δηλώνει ότι έκλεισε παίχτες που δεν έκλεισε, αλλά να μη μιλάει με τον καθ' ύλην αρμόδιο γιατί δεν είναι θεσμικός. Όπως επίσης ...