Τα χρέη είναι του ΠΑΟΚ.
Θέλετε να πληρωθούν, ναι η όχι;
Αυτό εξασφαλίζει ο Χατζόπουλος.
Αυτό θέλαμε παντα όλοι.
Τώρα δεν το θέλετε;
Ο Χατζόπουλος
δημιουργησε τα χρέη; Δεν τα βρήκε;
Πριν και πιο πριν δεν υπήρχαν χρέη;
Δε γίναν αγώνες για να μαζευτούν;
Δε βάλαμε από το υστέρημα μας;
Δεν κάναμε ΑΜΚ ...
Η αναζήτηση βρήκε 425 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Υπάρχει κανείς που θεωρεί ότι η δομή, το ιστορικό, το μετοχολογιο, ο τρόπος και η νομική φύση διοίκησης καθώς και τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανήκουν στο 99% των φυσιολογικών εταιρειών;
Γιατί η μεταβίβαση της πρέπει να κρίνεται με βάση το τι κάνουν συνηθισμένες εταιρίες;
Το θέμα είναι να ...
Γιατί η μεταβίβαση της πρέπει να κρίνεται με βάση το τι κάνουν συνηθισμένες εταιρίες;
Το θέμα είναι να ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εξηγησε αυτό το 1% στη περίπτωση της ΠΑΕ.
https://www.sport24.gr/football/sxediazei-tin-agora-tou-paok/
Τι σχέση έχει αυτό με τη περίπτωση μας ρε φιλε; Ο Ιβαν έδωσε δάνειο προκειμένου να αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ και να μη βρεθεί με το καλημέρα με απαξιωμενη επένδυση και μάλιστα πήρε ως ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλα όσα έχουν συμβεί απο το καλοκαίρι είναι για να διδάσκονται σε μεταπτυχιακό του τμήματος ψυχολογίας.
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που εβαλε ...
ΑΠο τη μία έχεις δύο ανθρώπους, εκ των οποίων ο ένας έχει βαλει ( ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - όπως θα εγραφα σε μία ανακοινωση )λεφτά με το τσουβάλι και έφερε ανείπωτες χαρές και ακόμη έναν ανθρωπο που εβαλε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν μιλάς με ανακοίνωση
και δεν έχεις μιλήσει εδώ και
έξι μήνες και δεν έχουμε δει ποιος είσαι
και λίγες ώρες η μέρες πριν τελειώσει
η συμφωνία μιλάς για ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις
με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ σε επίσημη ανακοίνωση,
και ενώ επί τρεις μήνες φαίνονται
να είναι όλα μέλι γάλα και δεν έχει υπάρξει ...
και δεν έχεις μιλήσει εδώ και
έξι μήνες και δεν έχουμε δει ποιος είσαι
και λίγες ώρες η μέρες πριν τελειώσει
η συμφωνία μιλάς για ΝΟΜΙΜΕΣ υποχρεώσεις
με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ σε επίσημη ανακοίνωση,
και ενώ επί τρεις μήνες φαίνονται
να είναι όλα μέλι γάλα και δεν έχει υπάρξει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για να τελειώνουμε.
Υπάρχει υπαναχώρηση.
Και εμένα όταν με φτύνουν
δε λέω ότι βρέχει.
Τον στέλνω στο διάολο, όποιος και να είναι.
Πάω αλλού.
Πάω στα του γηπέδου να δώσουμε όνομα.
Νέα Μόρντορ είναι το φαβορί.
Υπάρχει υπαναχώρηση.
Και εμένα όταν με φτύνουν
δε λέω ότι βρέχει.
Τον στέλνω στο διάολο, όποιος και να είναι.
Πάω αλλού.
Πάω στα του γηπέδου να δώσουμε όνομα.
Νέα Μόρντορ είναι το φαβορί.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τόσο απλά.Montrealiotis έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:04 Συγνώμη φίλε odi, αλλά την πόρτα την κλείνει αυτός που υποτίθεται ότι την άνοιξε. Και το λέω αυτό γιατί επιλέγω να πιστέψω τον Χατζόπουλο που ξέρω και όχι τον άγνωστο δισεκατομμυριούχο.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο περουκας και ο βιολιδης ουτε για πλακα δεν τα εχουν αυτα τα λεφτα, ο Θανασης επισης εινια μεχρι ενα σημειο. Η οικονομικη δυνατότητα ειναι συγκεκριμένη, αρκετή για μην εχουμε χρωστουμενα σε παίκτες και πολλές πολλες καθυστερήσεις. Δεν θα ρισκαρει την περιουσια του κ φυσιολογικο ειναι, ειναι ισχυρος ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 06:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάστε το ποστ του Ρετρο (με τον οποίον στο παρελθόν εχω διαφωνήσει κάθετα σε πολλά) να ξεστραβωθείτε. Αν θέλετε να καθίσετε με τον ¨εναν από μας¨ καλή συνέχεια στην μιζέρια σας με Ιατρίδηδες και ντέρμπι με Μυκόνους και Λαύρια. Και περαστικά...
Υ.Γ. Αδιάφορο αν έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριε Βεζυρτζή,
σε αγαπάμε όλοι για την αγάπη σου και την τρέλα σου για τον σύλλογο και προφανώς σε σεβόμαστε απεριόριστα ...
αλλά δεν γίνεται να βγαίνεις να μιλήσεις και να λες ότι έκανες την μαγκιά να συμφωνήσεις με τρεις παίχτες ... ποιος είσαι ?
το παιχνίδι στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει ...
σε αγαπάμε όλοι για την αγάπη σου και την τρέλα σου για τον σύλλογο και προφανώς σε σεβόμαστε απεριόριστα ...
αλλά δεν γίνεται να βγαίνεις να μιλήσεις και να λες ότι έκανες την μαγκιά να συμφωνήσεις με τρεις παίχτες ... ποιος είσαι ?
το παιχνίδι στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Αλλάξτε τον τίτλο ρε! :mrgreen:
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
Αριστοτέλη Μυστακίδη, δεν σε ήθελα στον ΠΑΟΚ, ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ΑΣ, ούτε πουθενά. Ήμουν εξαιρετικά καχύποπτος για τις προθέσεις σου, λόγω των σχεδόν ταυτόχρονων ανακοινώσεων ΑΣ, Θ4, ΝΔ (ναι ναι, δεν έβγαλαν ανακοίνωση, έβγαλαν non-paper) εκείνο το βράδυ του ...
- Σάβ 29 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Μπραβο σου Μπαρκαρουτσε