Η αναζήτηση βρήκε 234 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
[...]
======================
Μετά από όλα τα διδάγματα ηθικής που έκαναν προς όλες τις κατευθύνσεις, έχω κι εγώ να τους πω το εξής:
Η συζήτηση τού ΑΣ για χτίσιμο νέου γηπέδου θα έπρεπε να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ με την ΠΑΕ και όχι με "ηθικό προβάδισμα". Πολιτικούς έπρεπε να έχουν πιάσει για να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η "κινητικότητα" ελπίζω να βγει σε καλό για το νέο γήπεδο (ήδη στα μεταγραφικά βλέπουμε πρόοδο, μακάρι να μην είναι αντιστρεπτή). Ο Ιβάν πραγματικά θα μπορούσε να το είχε χτίσει μέχρι το 2026 (το 2018 τσέπωσε το 1,5 μπίλιον από τους Ιάπωνες). Και ο ΑΣ έπρεπε πολύ νωρίτερα να νοιαστεί για αυτή ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλείστε το για λίγες μέρες, έχουμε αγώνα την Πέμπτη το καταλαβαίνουμε ή όχι; Μετά τον αγώνα ανοίξτε το πάλι. Δεν οδηγεί πουθενά τώρα.
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Το να το παρει ο καθε καραγκιοζης και να το κανει σημαια κατα του φορουμ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Τι κάθεσαι και εξηγείς και εσύ ρε psykoman με νηφαλιοτητα. Δεν βλέπεις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος ανέφερε τον Μυστακίδη;
Αυτό ρώτησα εγώ;
Εγώ λέω το εξής:
1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του έργου ...
Αυτό ρώτησα εγώ;
Εγώ λέω το εξής:
1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του έργου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την ποιότητα του μνημονίου το έγραψα μόλις το διάβασα.
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο κάθε ...
Έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που είδα και απόρησα γιατί το έβγαλε προς τα έξω η ίδια η ΠΑΕ.
Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος εκεί έξω να κάτσει να το αναλύσει, κι έτσι ο κόσμος που δεν ξέρει από τέτοια καταλαβαίνει ότι του πει ο κάθε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Για κάθε 500 σελίδες στο παρόν τοπικ θα έχουμε κι από ένα μνημόνιο συνεργασίας, όπως στις μεταγραφές;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
jibbie εχω πει τη συνολικη μου αποψη. Ο συγκεκριμενος ΑΣ εχει προτιμηση στον Μυστακιδη για λογους που ξερει εκεινος και θα μπορουσα να μαντεψω, αλλα να συζητησω εκτος φορουμ. Παρολα αυτα ομως γνωριζοντας οτι κατι τετοιο δεν θα μπορουσε να περασει ευκολα ,επιλεγει να δωσει την ευκαιρια στον Ιβαν να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά από αυτό το δελφιναριο που είδαμε σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του ξεκατινιασμιατος του τελευταίου μήνα, ίσως είναι η καλύτερη στιγμή να σηκωθούν να φύγουν όλοι οι αστείοι που παριστάνουν τους διοικούντες(και στον ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ και παντού) και να πάρουν την θέση τους άνθρωποι με ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 07:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.
Τι είπε ο πάτερ?? Τρια (3) ονόματα.
'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό ...
'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα. Γνωστό ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να μαι σε μια γωνιά, να βλέπω τον παπά να διαβάζει τα post.