Η αναζήτηση βρήκε 236 εγγραφές

Return

από Λεμεσος4
Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το θεμα ειναι καθαρα πολιτικο. Οι αμερικανοι δεν θελουν τον Σαββιδη και πιεζουν την κυβερνηση. Η κυβερνηση κανει τα παντα για να διωξει τον Σαββιδη. Καναλια δημοσιογραφους πολιτικοι ακομα και της πολης μας. Αφου δεν τα καταφεραν μεχρι τωρα αποφασισαν να χρησιμοποιησουν αισχηστα μεσα. Την ...
από tolis14
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από renegade
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια όλα τα προβλήματα τα οποία έχουν δημιουργηθεί με διάφορους παίκτες, μόλις αναλαμβάνει προσωπικά ο ιβάν αυτά λύνονται μέσα σε μερικές ώρες.
Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι...το παραπάνω μεταφράζεται και έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του
από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:27
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια ...
από tolis14
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

από paokspren
Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

από Blackgr4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι γράφετε ατάκες του τύπου "μας έκαναν μπουρδέλο" πχ, να ξέρετε πως μιλάτε για τη πάρτη σας. Εσείς τους αφήσατε να σας κάνουν. Εσείς αποφασίσατε να διαλέξετε στρατόπεδα λες και ήταν αναγκαίο, εσείς αντιμετωπίζετε το σκηνικό λες και περνάτε εξετάσεις.
Δεν είστε αναγκασμένοι. Ενημερωτικά το λέω ...
από renegade
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ δύο ...
από eorptol1
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τελη τελη να σοβαρευτει και να ερθει απο την πορτα οχι απο το παραθυρο
από eorptol1
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:57
Jump to forum
Jump to topic

Μεσα στον ποταμο ψεμματος παραπληροφορησης απο το γνωστο γραφειου τυπου του μυστακιδη ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.......στην συναντηση με ΑΣ η απολυτη κοροιδια η δικηγορος δεν εδειξε το μνημονιο μυστακιδη λεει γιατι ...
από Parolos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Εφόσον το πιάσατε και αυτό το θέμα,

όπως το είπες ο ένας θα φέρνει 30.000 κόσμο και ένας άσχετος ιδιώτης θα εκμεταλλεύεται τα μαγαζιά, ενώ θα παίρνει και ενοίκιο.

Και κάπως έτσι βρήκες την εξίσωση ότι όποιος έχει το γήπεδο, πρέπει να έχει και την ΠΑΕ.

Και κάπως επίσης έτσι, ανακαλύπτεις και το ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:51
Jump to forum
Jump to topic

Στις άλλες περιπτώσεις (Καραϊσκάκη, Φιλαδέλφεια) έγιναν τα γήπεδα από τους
ιδιοκτήτες της ομάδας. Όταν ήθελε
ο καθένας για δικούς του λόγους πούλησε την ομάδα.
Ιδιοκτήτης της ομάδας στον ΠΑΟΚ και κατά γενική ομολογία έχοντας βάλει περισσότερα λεφτά από τους προαναφερθέντες στις ομάδες (είπαμε ότι ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

11-6-2023(τελευταία στοιχεία που θα
βρήκα για τους big4)
ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΠΑΟΚ 129 εκατομυρια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 76 εκατομυρια
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26 εκατομυρια
ΑΕΚ 11 εκατομυρια

Θέλετε τώρα εσείς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ
ο ιδιοκτήτης της πρώτης ομάδας να
αφήσει κάποιον άλλο να κτίσει και να εκμεταλλεύεται το γήπεδο ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζω.
Δηλαδή έβαλα εγώ 161 εκατομυρια
σε 13 χρόνια, θέλω να μείνω άλλα τόσα
και θα κάνει άλλος το γήπεδο;
Από το παράθυρο.
Με τον μαντήλι δεν έχει να κλάψει ΑΣ;

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ.

ΛΟΓΙΚΑ
ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Και λέτε τώρα εσείς ότι δεν σας νοιάζει
ποιος θα το κάνει;
Και γιατί ρε μάγκες αφού όπως συμφωνούμε ...
από eorptol1
Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

το οτι υπαρχουν ατομα που δικαιολογουν ολη αυτην την μυστικοπαθεια του ΑΣ με το μνημονιο με μυστακιδη μου φαινετε απιστευτο