Η αναζήτηση βρήκε 25 εγγραφές

Return

από magdy
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

πάντως με Ζαφειρη και Λοκονγκά εισαι σε αλλο επίπεδο τετράδας χαφ, με Μειτε και Μαντυ.
Αν πάντως ολοκληρωθεί αυτό το κρεσεντο μεταγραφων μένει μια απορία γιατί δεν γινόταν ολο αυτό απο πέρσι.
Αλλά ας το απολαύσουμε πρώτα...
από magdy
Δευ 11 Αύγ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Κάθησα και ειδα σε βίντεο ΌΛΗ τη συνέντευξη για να σχηματίσω την δική μου άποψη σε σχέση με τις προθέσεις αλλά και όλη την κατασταση.

Έχω καταλήξει στην εξής άποψη παρά το γεγονός ότι είμαι 100% υπερ Σαββίδη.
1. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια δήλωση του Κυριάκου ήταν η αιτία όπως αναφέρθηκε. Μάλλον ...
από magdy
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ειπα οτι δεν θα ξανασχολιασω για βοηθησω να μειωθεί η ενταση αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ. Σε τι βοηθάει η ανακοίνωση της ΠΑΕ εκτος απο την πολωση δεν καταλαβαίνω. Ειπαμε να πεσουν οι τόνοι για να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος κι ας διαφωνούμε, οπως κανουμε σε αυτό το φορουμ.
Καπου πρεπει να σταματήσει ...
από magdy
Δευ 11 Αύγ 2025, 21:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Το θέμα είναι ότι την πόλωση την προκάλεσαν και την συνέχισαν οι του ΑΣ, γιατί απλά αν δεν μιλούσαν με υπεκφυγές και ήταν ειλικρινείς,και δεν έθιγαν το Σαββίδη, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση της ΠΑΕ, η μάνα του συλλόγου δεν έπρεπε να προστατέψει την ενότητα του συλλόγου?

Συμφωνώ απόλυτα, ομως ...
από magdy
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Σαν μωρα που σας ταξαν παγωτο κανετε μερικοι. Καλοπροαίρετα ενας λεει μια πληροφορία και θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν βγει; 50 περιπτώσεις δουλεύονται κάθε μεταγραφική περίοδο και κανουμε το χαβα μας εμεις εδω για να εκμεταλλευτούμε inside info που εχουν καποιοι. Κι εγω παντως πιστεύω οτι εγινε ...
από magdy
Δευ 18 Αύγ 2025, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

Ολοι εχουμε κολλήσει με Ζαφείρη αλλα ο Μαροκινος ειναι επισης πολυ καλος κυριως στα μαρκαρίσματα οπως ειδα στα βιντεο και αν δειτε τα στατιστικά, στις ανακτησεις ειναι εξαιρετικος. Το ξαναειπα, ενας πιο μπαλατος Σιωπης φαινεται σε μενα. Αν κλεισουν και οι δυο αποκτουμε ταχυτητα και ντριπλα στο ...
από magdy
Δευ 01 Σεπ 2025, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Απόλαυση η σημερινή μέρα στο φόρουμ.... :opaokara: πραγματικά ρε παιδες σας θαυμάζω κάθε ποστ και ενα έπος.
όσο τοξικ ηταν μερικές σελίδες τόσο καταπληκτικές είναι οι τελευταίες. :D
από magdy
Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Διαβάζω σχόλια και νομίζω ότι έχουμε πάθει λοβοτομή. Ο Χατζόπουλος είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος που έσωσε το τμήμα μπάσκετ, όταν βγήκε μπροστά σε mision impossible που όλοι του έλεγαν ότι είναι τρελός για δεσιμο, αγνόησε τον κίνδυνο, εβαλε μπροστά το συναισθημα κόντρα στη λογική και εδω και 5 (πέντε ...
από magdy
Δευ 08 Σεπ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

nunies4 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57 Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
τραγικο εχεις δίκιο.... ''πράσσειν άλογα''
από magdy
Τετ 24 Σεπ 2025, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Παιχνίδι που δεν σου κάθεται να το κερδίσεις φροντίζεις να μην το χάσεις γιατί όπως είδαμε και πέρσι κάθε μα κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.
Μέσα από το γήπεδο έκανε μπαμ ότι ο Οζντόεφ σήμερα ήταν σε πολύ κακή μέρα. Και συμπαράσυρε και τον Μεϊτέ. Το κέντρο μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν βούτυρο.
Το ...