Βγαίνει ο προπονητής της ομαδας μας, και δηλωνει ευθαρσώς ότι του είναι χρήσιμος ο παίκτης και ειναι υποτιμημένος:
«Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ, πιστεύω ότι θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος. Θα προσαρμοστεί όσο περνάει ο καιρός. Είναι αρκετά υποτιμημένος, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό δημιουργούσε ...
Η αναζήτηση βρήκε 37 εγγραφές
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα, είμασταν αρχιδάτοι και είχαμε τσαγανό παλεύοντας για όλες τις μπάλες. Αν παιζουμε ετσι δεν υπαρχει αντίπαλος στην Ελλαδα να μας πιάσει. Μας παει και το συγκεκριμένο γήπεδο.
Μου έκανε εντυπωση η ''παραδοχή'' των ποδοσφαιριστων του γαυρου με την συμπεριφορα τους, ότι στα ισια δεν ...
Μου έκανε εντυπωση η ''παραδοχή'' των ποδοσφαιριστων του γαυρου με την συμπεριφορα τους, ότι στα ισια δεν ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ο ΠΑΟΚ και ο ρομαντισμός είναι έννοιες ταυτόσημες και ευτυχώς για εμάς τους φιλάθλους αυτη ειναι η βάση της αγάπης μας γι αυτή την ομάδα. Θέλουμε ο επικεφαλής(ιδιοκτήτης-μέτοχος) να έχει τις ίδιες αξίες με εμάς να είναι μπεσαλής και έντιμος που πάνω απο όλα να βάζει την αξιοπρέπεια και την τιμή και ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 17:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είπα να μην μιλήσω αλλά δεν αντέχω, νομίζω ότι όσους μας ενοχλεί αυτή η κατάσταση είναι συγκεκριμένος ο λόγος.
Αλαζονία, νεοπλουτισμός και αχαριστία απέναντι στον Χατζόπουλο. Τέλος.
Η ομάδα εχει συνέχεια. Αν κάποιοι θέλουν να την ξεχάσουν ή να πάθουμε λοβοτομή ειναι πρόβλημά τους.
Ο Σαββιδης ...
Αλαζονία, νεοπλουτισμός και αχαριστία απέναντι στον Χατζόπουλο. Τέλος.
Η ομάδα εχει συνέχεια. Αν κάποιοι θέλουν να την ξεχάσουν ή να πάθουμε λοβοτομή ειναι πρόβλημά τους.
Ο Σαββιδης ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 18:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Είναι κρίμα και άδικο, μεγαλη αμαρτία να χανονται νεα παιδια με αυτόν τον τροπο ανεξάρτητα απο την ομαδα που υποστηρίζουν. Πάνω απο όλα πρέπει να είμαστε Ανθρωποι.
Εγώ που έχω γιό στην ηλικία του με πιανει τρέλα και στην ιδέα ακόμη πως θα είναι αυτοί οι δύσμοιροι γονείς.
Εφυγε απο το σπίτι ορθιος ...
Εγώ που έχω γιό στην ηλικία του με πιανει τρέλα και στην ιδέα ακόμη πως θα είναι αυτοί οι δύσμοιροι γονείς.
Εφυγε απο το σπίτι ορθιος ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 13:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Πάντως πρέπει να ξεφύγουμε από του φιλότιμους ποδοσφαιριστές...φτάνει πια..
Ταχύτητα και φρέσκιες ιδέες στην ανάπτυξη θέλουμε. Ποδοσφαιριστές με κλειστη τρίπλα και να κανουν το αναπάντεχο.
Βέβαια η ερώτηση που έχω εγώ ειναι αν ο προπονητης παιζει αυτο το ποδόσφαιρο γιατι έχει αυτούς τους πάικτες ή ...
Ταχύτητα και φρέσκιες ιδέες στην ανάπτυξη θέλουμε. Ποδοσφαιριστές με κλειστη τρίπλα και να κανουν το αναπάντεχο.
Βέβαια η ερώτηση που έχω εγώ ειναι αν ο προπονητης παιζει αυτο το ποδόσφαιρο γιατι έχει αυτούς τους πάικτες ή ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Από το ημιχρονο σταματάω να βλέπω εμάς και το γυρνάω στο χαρτί γιατί η αγωνία μου ήταν να ισοφορίσουν τον γάυρο. Μόλις το βάζουν hi 5 στο σπίτι χαμός και με το που το γυρνάμε και δεν μετράει το 3-1 λέω φωναχτά....μπα το χαρτί δεν τρ'ωει γκολ εμείς ειμαστε ικανοί να μας ισοφαρίσουν....αυτοί ημασταν ...