Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Βλέπω τωρα τα βιντεο και διαβάζω αυτά που είπε και πραγματικά έχω συγκινηθεί... αυτός ο άνθρωπος είναι ένα με εμάς, ΤΕΛΟΣ. Αν έχουμε λεφτά και χάσουμε την ψυχή μας τι να το κάνω. Ο Ανθρωπος αυτός είναι ο Μεγαλύτερος ευεργέτης της ομάδας και επειδή για άλλους λόγους δεν βρίσκεται εδώ βγήκαν οι ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μεσα κι εγω…Magdi Tolba 4 έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 12:25Ναι αλλά ρε συ μου ..(ψιλο)αντέγραψες το δικό μου νικνειμ.
Θα σε καταγγείλω για..κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μπαινεις να διαβασεις για κανενα πιθανο αποκτημα, να δεις κανενα καλο κουιζ απο τον Prist και να αρχισεις να ψαχνεις ποιος μπορεί να ειναι, αφού βρείς τους πιθανους να κανεις βιντεοθεραπεια για να ψηθείς και 8 στα 10 σχόλια ειναι τοξικα....
'' Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και ...
'' Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έχω μια μεγάλη απορία για την κατασταση που δημιουργήθηκε.
Το σενάριο ειναι οτι επειδή δεν ανεβαζαν τις αποδοχές του Ντελια, αυτος ειναι απογοητευμένος και μιλησε με την Στουτγκαρδη, συμφώνησε μαζι τους τις απολαβές του και τους παρέπεμψε στην ομαδα για συζητήσεις.
Εκαναν προταση λοιπον και ο ΠΑΟΚ ...
Το σενάριο ειναι οτι επειδή δεν ανεβαζαν τις αποδοχές του Ντελια, αυτος ειναι απογοητευμένος και μιλησε με την Στουτγκαρδη, συμφώνησε μαζι τους τις απολαβές του και τους παρέπεμψε στην ομαδα για συζητήσεις.
Εκαναν προταση λοιπον και ο ΠΑΟΚ ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Άπο την στιγμή που εχει συμβόλαιο η ομάδα κρατα τα κλειδιά. Γι αυτό θα γυριζε οπως και να εχει, νομίζω.Jim_Chatz έγραψε: Παρ 25 Ιούλ 2025, 22:31 Ρε παιδιά αν ήθελε πραγματικά να φύγει, πιστεύετε ότι θα ερχόταν πίσω? Μέχρι το αεροδρόμιο έφτασε
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
αυτό που αποδεικνύεται πάντως είναι ότι τα γεγονότα με τον Κατσαρή δεν ήταν τυχαία. Ούτε τέλειωσε με τις αποχωρήσεις Κατσαρή-Κυριάκου. Υποβόσκει μια κόντρα που πρέπει να καταλάβουμε από πού ξεκινάει. Όλοι θέλουν να φτιαχτεί το γήπεδο πιστεύω αλλά πρέπει να καταλάβουμε τι σκοπό έχει ο καθένας ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
είναι που ξεπουλάει ο Σαββίδης και δεν εχει σάλιο....
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.
Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω με τα θέλω όσων κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα προσπαθήσω να είναι αυτό στο τελευταίο μου μήνυμα στο παρόν τοπικ, εξάλλου ο καθένας πλέον έχει επιλέξει την θεση του και τα επιχειρήματα του.
Για μένα απλά είναι ντροπη μας και η μεγαλύτερη μας ήττα ως οργανισμός η νομιμοποίηση του ερασιτέχνη να αναγάγει σε ένα άτυπο οικονομικο Μπρα ντε φερ ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει το Μουντιαλ του χρόνου και όλοι θα ήθελαν να καπαρώσουν θέση στην Εθνική. Ο μόνος λόγος που ο Γιακουμάκης θα σκεφτόταν να γυρίσει είναι νομίζω αυτός. Δεν ψαχτήκαμε εμείς σίγουρα, αυτός ψάχνει να απεμπλακεί από τους εσκομπαρ.
Το είπε και κάποιος άλλος, αν δεν ήταν Έλληνας και δεν ειχε παιξει ...
Το είπε και κάποιος άλλος, αν δεν ήταν Έλληνας και δεν ειχε παιξει ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναπεφτουμε σε τοξικοτητα και μιρλα μετρώντας συν και πλην αν εβαλε και ποσο εβαλε ο Ιβαν και αμαν μας εφαγε η αυτάρκεια και αλλα νταλα.
On topic τωρα. Ο Γιακουμακης ειναι εξαιρετικός και θα κανει την διαφορά, αυτο λενε τα δεδομένα. Αν βγει παλτό πρώτα αυτος χάνει θεωρώ οτι θα εχει και κινητρο ...
On topic τωρα. Ο Γιακουμακης ειναι εξαιρετικός και θα κανει την διαφορά, αυτο λενε τα δεδομένα. Αν βγει παλτό πρώτα αυτος χάνει θεωρώ οτι θα εχει και κινητρο ...
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στον ποταμο ψεμματος παραπληροφορησης απο το γνωστο γραφειου τυπου του μυστακιδη ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.......στην συναντηση με ΑΣ η απολυτη κοροιδια η δικηγορος δεν εδειξε το μνημονιο μυστακιδη λεει ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Εχουμε ξεκάθαρα ελειψη ρυθμού και δεν εχουμε ενταση. Στο 1ο δεκάλεπτο ειμασταν να μας κλαίνε βελτιωθήκαμε μετα το 20 αλλα εξακολουθούμε να υπολοιπομαστε σε ενταση.
Τα ιδια θεματα με περσι εχουμε, αριστερα, κεντρο και φορ.
Πιστευω θα ειμαστε καλύτεροι στο δεύτερο, φτηνά τη γλυτωνουμε μεχρι τωρα, θα ...
Τα ιδια θεματα με περσι εχουμε, αριστερα, κεντρο και φορ.
Πιστευω θα ειμαστε καλύτεροι στο δεύτερο, φτηνά τη γλυτωνουμε μεχρι τωρα, θα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαλια θα ειναι ο Ραγκατσης κουρεμένος γουλί…
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντως απο τα βιντεο φαινεται καλος,blackzone44 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:02 Μάγκες ναι ο Ζαφειρης είναι και από ότι μαθαίνω είναι και κλεισμένος στα €9.500.000 η μεταγραφή του και όχι 8.5 όπως είπα εχθές.![]()