Η αναζήτηση βρήκε 48 εγγραφές

Return

από zissos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Ιβαν 3 χρονια δεν αλλαξε ουτε κουκκιδα απο τις μακετες της populous, δεν ασχοληθηκε καν με αδειες, πουλαει σε χρονο ρεκορ οτι αξιζει, ηθελημενα δεν ανανεωσε τον καλυτερο παικτη της ομαδας. Επισης, καθε καλοκαιρι ταχα μου δεν βρισκει παικτες 2 μηνες αφου διαπραγματευτει (μια επειδη αλλιως τα ...
από zissos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:14
Jump to forum
Jump to topic

Λεω οτι αμφιβαλλω αν επιθυμει ή ακομη και αν μπορει να διαθεσει αυτα τα εκτιμωμενα κεφαλαια (150 μυρια) που απαιτουνται για την κατασκευη γηπεδου. Με αλλα λογια, ΔΕΝ πιστευω οτι θα μας φτιαξει γηπεδο και θα ειμαστε ομηροι του για αρκετο καιρο μεχρι να ακυρωθει το μνημονιο. Για αυτο θελω πρωτα ...
από zissos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ ειρωνεία από τα ιιεκ Μητσοτάκη
από zissos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Να κάνω μια πρόταση; Το 95 σχεδιάζονταν συλλαλητήριο στην Αριστοτέλους για την αρχή του τέλους του μακαρίτη του Βουλινου. Γιατί δεν οργανώνετε κάτι παρόμοιο και τώρα όλοι εσείς που είστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας, έτσι για να γνωριστούμε και να δούμε κάτι. Από το να φωνάζετε στα σοσιαλ για ...
από zissos
Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Προτιμώ να φτιάξει δικό του γήπεδο αλλού και να βάλει την ομάδα να παίζει εκεί παρά να το χτίσει ενας βαλτός του κούλη που θα αποκτήσει μετά και την παε. Και μονο που το κάνω εικόνα να σουλατσάρουν βουλευτές της νδ στα επίσημα χέρι χέρι με τον Μυστακίδη μου έρχεται αναγούλα.

Ρε σείς τι λέτε ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Αν έχει γίνει τέτοιο πράγμα, είναι ότι πιο αντι-ΠΑΟΚ έχω ακούσει στην ζωή μου. Ειναι1000% μπινια.
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα ...
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:21
Jump to forum
Jump to topic

Όλα σχετικά είναι, Για κάποιους έκανε τρομερή δουλειά ο ερασιτέχνης, αξιοζήλευτη
από zissos
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:26
Jump to forum
Jump to topic

Αν φιλε καμπαμαρου ειμαι ενας απο τους 2, εχω πει αρκετες φορες οτι δεν μου αρεσει που δεν εχει μιλησει ο Μυστακιδης, ασχετα εαν το θεωρω εξυπνη κινηση επιχειρηματικα.

Όπως πολύ έξυπνη κίνηση πολιτικά ήταν και η υπόθεση του οπεκεπε που έβαψε μπλε την Κρήτη, απορώ πως δεν την αποθεωνουμε ...
από zissos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο βάζελος έχει πολλά κενά και στα άκρα και στον άξονα, από που να ξεκινήσεις. Επίσης έχει τρομερές αυξομειώσεις στα συμβόλαια. Θα είχε και το πλεόν χάλια κλίμα άμα δεν ήταν ο ΑΣ του ΠΑΟΚ. Κυριολεκτικά είναι σαν να σχεδιάστηκε από ένα παιδάκι στο fm.
από zissos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Η τυχόν προσθήκη Γιακουμάκη σίγουα έχει αρκετά πλεονεκτήματα, ειδικά φέτος που έχουμε βρετανικά χαφ με καλή σέντρα. Είναι αποτελεσματικός με το κεφάλι, έχει μπόλικες γωνίες και τις χρησιμοποιεί, θα παίξει για την ομάδα και πιάνει θέση Έλληνα στην λίστα.
Έχει και αρκετά ερωτηματικά, όσο αφορά άλλους ...
από zissos
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Το νο1 λάθος του Ιβάν Σαββίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει τους πάντες στην Ελλάδα σαν εχθρούς. Σε αυτή την χώρα όλοι γλύφουν κατά πάνω και φτύνουν κατά κάτω. Πάντα πρέπει να περιμένεις την στραβή και οτιδήποτε σχεδιάζεις πρέπει να βασίζεται στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Οι χαμουτζήδες έτσι ...
από zissos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Με τέτοια νούμερα άμα ήταν Αφγανός θα κάναμε τούμπες
από zissos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Σαν επιχειρηματική κίνηση ακούγεται τετραπέρατη
από zissos
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Σαν επιχειρηματική κίνηση ακούγεται τετραπέρατη

Επιχειρηματικά σίγουρα.
Γιατί προσπαθούν να μας πείσουν πως τους νοιάζει το καλό του συλλόγου δεν καταλαβαίνω.
Οποιοσδήποτε ενδιαφερόταν πραγματικά για το καλό του ΠΑΟΚ δεν θα είχε κινηθεί με τέτοιο τρόπο, ακόμα και αν πίστευε σε αλλαγή ...