Γιουροπ η δουλειά δικέ μου, χάι ντεφινίσιον να πούμε
Εύγε!
Η αναζήτηση βρήκε 24 εγγραφές
- Παρ 27 Ιουν 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Τσιμέντο να γίνει, που έλεγε και μια ψυχή...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Ο πιό ΠΑΟΚ βραζιλιάνος όλων των εποχών. Από κοντά και ο Μάτος
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Για μένα θα είναι τραγικό να λογίζεται ως βασικός, ο μεγαλύτερος γκαφέρ που έχει φορέσει την φανέλα μας, επειδή έβαλε κανά δυο γκολ στα πλέι οφ, που αυτά έσωσαν την (αμυντική) εικόνα του γιατί αμυντικά είναι ανεπαρκέστατος. Αν δεν πάρουμε βασικότατο σέντερ μπακ να κάνει δίδυμο με τον Κεντζιόρα, θα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Ο Μπούζας, όταν είχαμε προπονητή τον Τούντορ, είχε πει το "του δώσαμε και ψωμί να φάει". Τελικά ο Τούντορ τώρα είναι στην Γιουβέντους και τον δίνουν αυτοί ψωμί να φάει.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση ...
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Εγώ θα έλεγα ότι έχουν κάμποσα εκατομμύρια λόγους να ενημερώσουν τον Ιβαν.gika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:55 Δεν έχουν καμία υποχρέωση να ενημερώσουν τον Ιβάν.
Αλλά θα ήταν χαζοί αν δεν προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν μία αντιπρόταση από τον Ιβάν.
Το γήπεδο δεν είναι του Ιβάν, είναι του ΑΣ.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή τη στιγμή εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ερασιτέχνης με τον Μυστακίδη προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη από την ΠΑΕ. Με πρόσχημα το γήπεδο.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Όταν εννοείς δεν επεσε φραγκο;;;
Δηλαδη αν έδινες σε άλλους παίκτες για μεταγραφή πχ 2εκ για αρ. Μπακ 1,5εκ για δεξί και 4 εκ. Για τον αντίστοιχο μειτε θα ήσουνα πιο ικανοποιημενος;;
ποτε δεν ειπα δεν ειναι σωστες επιλογες αυτες που εγιναν αλλα ο ουρμπανσκι δεν αποκτηθηκε γιατι ηθελαν ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 01:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ρε φίλε τι ερωτησεις είναι αυτές. Ας έρθει ο οποισδήποτε να αγοράσει την μισή Μακεδονία και μετά το συζητάμε.
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ο βάζελος για κονφερενς είναι, για παραπάνω δεν είναι
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το καλύτερο βιογραφικό στην χώρα (πέρα του πρωθυπουργού), είναι ο Μαρσιάλ.
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το βάζω εδώ με αφορμή το γηπεδικό:
Μητσοτάκης: “Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό αποτελεί μια δίκαιη και αναλογική απόφαση, αντίστοιχη με εκείνες για ΟΑΚΑ και κλειστό Άνω Λιοσίων”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook το πρωί της Κυριακής (27/7), αναφέρθηκε στην ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Δεν γίνεται να θες να αγοράσεις ένα μαγαζί από κάποιον που τον σνομπάρεις σε βαθμό που δεν καταδέχεσαι να του μιλήσεις.
Βάζοντας τρίτους και λυτούς και δεμένους κλπ.
Δεν είναι τρόπος ΠΑΟΚ αυτός.
Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λες τι έχεις σκοπό να κάνεις με το μαγαζί, επικοινωνείς την πρόταση σου ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ...
Βάζοντας τρίτους και λυτούς και δεμένους κλπ.
Δεν είναι τρόπος ΠΑΟΚ αυτός.
Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λες τι έχεις σκοπό να κάνεις με το μαγαζί, επικοινωνείς την πρόταση σου ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαλάζια μετάλλαξη