Η αναζήτηση βρήκε 24 εγγραφές

Return

από zissos
Παρ 27 Ιουν 2025, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Γιουροπ η δουλειά δικέ μου, χάι ντεφινίσιον να πούμε
Εύγε!
από zissos
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Τσιμέντο να γίνει, που έλεγε και μια ψυχή...
από zissos
Παρ 04 Ιούλ 2025, 16:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Ο πιό ΠΑΟΚ βραζιλιάνος όλων των εποχών. Από κοντά και ο Μάτος
από zissos
Δευ 07 Ιούλ 2025, 13:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Για μένα θα είναι τραγικό να λογίζεται ως βασικός, ο μεγαλύτερος γκαφέρ που έχει φορέσει την φανέλα μας, επειδή έβαλε κανά δυο γκολ στα πλέι οφ, που αυτά έσωσαν την (αμυντική) εικόνα του γιατί αμυντικά είναι ανεπαρκέστατος. Αν δεν πάρουμε βασικότατο σέντερ μπακ να κάνει δίδυμο με τον Κεντζιόρα, θα ...
από zissos
Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο Μπούζας, όταν είχαμε προπονητή τον Τούντορ, είχε πει το "του δώσαμε και ψωμί να φάει". Τελικά ο Τούντορ τώρα είναι στην Γιουβέντους και τον δίνουν αυτοί ψωμί να φάει.
Η σημερινή κυβέρνηση μετά από ένα τσουβάλι σκάνδαλα και με ένα τσουβάλι ακόμα να έρχεται (ταμείο ανάκαμψης, ΕΛΓΑ) επιχειρεί πόλωση ...
από zissos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

gika έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:55 Δεν έχουν καμία υποχρέωση να ενημερώσουν τον Ιβάν.
Αλλά θα ήταν χαζοί αν δεν προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν μία αντιπρόταση από τον Ιβάν.
Το γήπεδο δεν είναι του Ιβάν, είναι του ΑΣ.
Εγώ θα έλεγα ότι έχουν κάμποσα εκατομμύρια λόγους να ενημερώσουν τον Ιβαν.
από zissos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή τη στιγμή εγώ καταλαβαίνω ότι ο Ερασιτέχνης με τον Μυστακίδη προσπαθούν να εξωθήσουν τον Σαββίδη από την ΠΑΕ. Με πρόσχημα το γήπεδο.
Από εκεί και πέρα τίποτα.
Κανένα πλάνο για την ομάδα, κανένα για τα τμήματα του ερασιτέχνη. Εγώ δεν μπορώ να δω με καλό μάτι κάτι που στήνεται υπόγεια και ...
από zissos
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Όταν εννοείς δεν επεσε φραγκο;;;

Δηλαδη αν έδινες σε άλλους παίκτες για μεταγραφή πχ 2εκ για αρ. Μπακ 1,5εκ για δεξί και 4 εκ. Για τον αντίστοιχο μειτε θα ήσουνα πιο ικανοποιημενος;;

ποτε δεν ειπα δεν ειναι σωστες επιλογες αυτες που εγιναν αλλα ο ουρμπανσκι δεν αποκτηθηκε γιατι ηθελαν ...
από zissos
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 01:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ρε φίλε τι ερωτησεις είναι αυτές. Ας έρθει ο οποισδήποτε να αγοράσει την μισή Μακεδονία και μετά το συζητάμε.
από zissos
Τρί 22 Ιούλ 2025, 23:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ο βάζελος για κονφερενς είναι, για παραπάνω δεν είναι
από zissos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 09:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το καλύτερο βιογραφικό στην χώρα (πέρα του πρωθυπουργού), είναι ο Μαρσιάλ.
από zissos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 10:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ δεν τον ξέρω τον Cheddira, Διαβάζω ότι ανήκει στην Νάπολι, υπήρξε διεθνής με το Μαρόκο κλπ. Δεν θα πω ότι με ψήνει ή όχι γιατί δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν έχω την εντύπωση όμως ότι πρόκειται για κάποιον που είναι με 67% αναπηρία και δικαιούται επίδομα από την πρόνοια όπως θεωρούν πολλοί συνοπαδοί ...
από zissos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Το βάζω εδώ με αφορμή το γηπεδικό:

Μητσοτάκης: “Η παραχώρηση του ΣΕΦ στον Ολυμπιακό αποτελεί μια δίκαιη και αναλογική απόφαση, αντίστοιχη με εκείνες για ΟΑΚΑ και κλειστό Άνω Λιοσίων”
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook το πρωί της Κυριακής (27/7), αναφέρθηκε στην ...
από zissos
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δεν γίνεται να θες να αγοράσεις ένα μαγαζί από κάποιον που τον σνομπάρεις σε βαθμό που δεν καταδέχεσαι να του μιλήσεις.
Βάζοντας τρίτους και λυτούς και δεμένους κλπ.
Δεν είναι τρόπος ΠΑΟΚ αυτός.
Ανοίγεις τα χαρτιά σου, λες τι έχεις σκοπό να κάνεις με το μαγαζί, επικοινωνείς την πρόταση σου ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ...