Η αναζήτηση βρήκε 220 εγγραφές
- Κυρ 08 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ αφού είδα τον Μεϊτέ ηρέμησα
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο βάζελος, το σημερινό ήτανε από ταινία επιστημονικής φαντασίας
- Δευ 16 Μαρ 2026, 16:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Τον Κάτρη γιατί δεν τον πήρε?
- Δευ 16 Μαρ 2026, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αδιανόητο πάντως που δεν κάλεσε τον Μιχαηλίδη. Ακόμα και ένας άμπαλος χαμουτζής από τα καφενεία από εκεί θα ξεκινούσε τις κλήσεις. Μιλάμε για φοβερή ξεφτίλα
- Δευ 16 Μαρ 2026, 18:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ούτε τον Ταμπόρδα δεν κάλεσε?
- Τρί 28 Απρ 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Πρέπει να την αγαπάει πολύ την ανηψιά του ο Σαββίδης για να προσλαμβάνει εδώ και εκεί στις εταιρίες του τον Παπαμιμίκο.
- Τρί 28 Απρ 2026, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ο Σαββίδης είναι ένας μεγαλοπαράγοντας για τα Ελληνικά δεδομένα και οποιοσδήποτε κανονικός πολιτικός θα προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανονικοί πολιτικοί, υπάρχουν είτε δεξιοί προσκολλημένοι σε τζάκια, είτε τυχοδιώκτες , είτε νούμερα για τις ...
- Παρ 08 Μάιος 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κίνηση που δείχνει έναν μετασχηματισμό της ΚΑΕ σε πιο σύγχρονα επαγγελματικά επίπεδα. Να τα λέμε όλα. Για το μπάσκετ δεν χρειάζονται 150 στρέμματα, 2 καλά court και κάποιες σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι ότι χρειάζεται. Μην μειώνουμε την σημαντικότητα της επένδυσης.
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: NBA πριν τώρα και μετά....
Αυτό που συμβαίνει στο 4ο παιχνίδι ανάαμεσα στη Φιλαδέλφια και την Νέα Υόρκη δεν έχει προηγούμενο. Στο ημίχρονο οι Νικς έχουν 81 πόντους με 18!! τρίποντα.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Να γράψω και εγώ την αποψάρα μου, πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο τέμπο ανάπτυξης και σταθερές αποστάσεις ανάμενα στις γραμμές και θέλει χαφ που να εξυπηρετούν το πλάνο του. Δεν έχω καταλάβει τόσο ότι έχει αδικήσει παίχτες, όσο το ότι δεν θέλει να χαλάει το τέμπο και τις ...