Η αναζήτηση βρήκε 220 εγγραφές

Return

από zissos
Πέμ 12 Μαρ 2026, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει ο βάζελος, το σημερινό ήτανε από ταινία επιστημονικής φαντασίας
από zissos
Δευ 16 Μαρ 2026, 17:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ

Αδιανόητο πάντως που δεν κάλεσε τον Μιχαηλίδη. Ακόμα και ένας άμπαλος χαμουτζής από τα καφενεία από εκεί θα ξεκινούσε τις κλήσεις. Μιλάμε για φοβερή ξεφτίλα
από zissos
Τρί 28 Απρ 2026, 16:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Πρέπει να την αγαπάει πολύ την ανηψιά του ο Σαββίδης για να προσλαμβάνει εδώ και εκεί στις εταιρίες του τον Παπαμιμίκο.
από zissos
Τρί 28 Απρ 2026, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Ο Σαββίδης είναι ένας μεγαλοπαράγοντας για τα Ελληνικά δεδομένα και οποιοσδήποτε κανονικός πολιτικός θα προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν κανονικοί πολιτικοί, υπάρχουν είτε δεξιοί προσκολλημένοι σε τζάκια, είτε τυχοδιώκτες , είτε νούμερα για τις ...
από zissos
Παρ 08 Μάιος 2026, 18:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Κίνηση που δείχνει έναν μετασχηματισμό της ΚΑΕ σε πιο σύγχρονα επαγγελματικά επίπεδα. Να τα λέμε όλα. Για το μπάσκετ δεν χρειάζονται 150 στρέμματα, 2 καλά court και κάποιες σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι ότι χρειάζεται. Μην μειώνουμε την σημαντικότητα της επένδυσης.
από zissos
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: NBA πριν τώρα και μετά....

Αυτό που συμβαίνει στο 4ο παιχνίδι ανάαμεσα στη Φιλαδέλφια και την Νέα Υόρκη δεν έχει προηγούμενο. Στο ημίχρονο οι Νικς έχουν 81 πόντους με 18!! τρίποντα.
από zissos
Παρ 15 Μάιος 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Να γράψω και εγώ την αποψάρα μου, πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο τέμπο ανάπτυξης και σταθερές αποστάσεις ανάμενα στις γραμμές και θέλει χαφ που να εξυπηρετούν το πλάνο του. Δεν έχω καταλάβει τόσο ότι έχει αδικήσει παίχτες, όσο το ότι δεν θέλει να χαλάει το τέμπο και τις ...