Η αναζήτηση βρήκε 708 εγγραφές

Return

από Odi
Τρί 19 Αύγ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δεν υπάρχει καμία γκρίνια στο να γράφει κάποιος την πραγματικότητα.

Το ρόστερ έχει ελλείψεις και οι μεταγραφές έχουν αργήσει σε κομβικές θέσεις. Είναι η αλήθεια.

Ελπίζω να μην το πληρώσει η ομάδα αυτό.
από Tolaros
Τετ 20 Αύγ 2025, 08:10
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα που το θυμήθηκα, όσοι μπήκαν ή μπαίνουν σε σάιτ άλλης ομάδας και βρίζουν κόσμο για γίνει μια μεταγραφή , είστε ζώα δίποδα και ντροπή για τον ΠΑΟΚ.
Κωλοζωα για την ακρίβεια
από JohnDag
Τετ 20 Αύγ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Πού υπογράφω για να πάρω την έγκριση να σχολιάζω στο τοπικ των μεταγραφών για τις μεταγραφές παιδιά;

Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.

Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
από boogeyman77
Παρ 22 Αύγ 2025, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ειλικρινα τρια ματς δεν μπορεσα να καταλαβω τι μας λειπει. Ηταν μια ευθεια γραμμη η ομαδα και μονο ο Παβλενκα εδειχνε σημεια ζωης. Αν δεν ηξερα κανεναν και εβλεπα ΠΑΟΚ πρωτη φορα θα ελεγα οτι θελει 15 παικτες, οχι ενα χαφ και ενα φορ και ενα στοπερ.

Επειδη λοιπον δεν φταινε ολοι οι παικτες ...
από paokspren
Παρ 22 Αύγ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Κανενα στοχο δε θα χασουμε..η ομαδα ειναι βαρια..εχουμε παιχτες κλειδια ντεφορμε οπως Αντριγια Ντελια ..δεν εχει ενσωματωθει ο Γιακουμακης..

Ευρωπη θα παιξουμε,οπως κ να εχει μεχρι τελος Γεναρη, οποτε ενας στοχος ηδη επετευχθη...

οτι υπαρχουν κενα εννοειται οτι υπαρχουν!!! Αλλα παιδια ετσι ...
από paokspren
Παρ 22 Αύγ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο μετρόπολις ρε παιδιά εδώ και 3-4 μέρες συζητάμε για τον Μαυροπάνο εδώ μέσα. Ενδιαφερθήκαμε και δεν προχώρησε, είτε κοστίζει υπερβολικά είτε προτίμησε τον γαύρο. Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι και το τέλος του κόσμου.
από JohnDag
Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:31
Jump to forum
Jump to topic

Η καθαρά ποδοσφαιρική κίνηση είναι να πας σε επιλογή πολύ καλού παίκτη από τώρα. Και ας είναι δανεικός με μια φυσιολογική ρήτρα (5-6Μ).

Ο Οζντόεφ είναι 32 πλέον και του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του. Από το Γενάρη που θα ρθει και ο Ζαφ, ο Ρώσος θα πάρει την θέση του 5ου στην ιεραρχία. Θα λήξει το ...
από kataramenos5
Κυρ 24 Αύγ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

ΦΕΡΤΕ ΕΝΑ ΧΑΦ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΠΕΡ.
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ.
Δε βγαινει η χρονια ετσι.Καντε κατι.
από joshua
Δευ 25 Αύγ 2025, 08:37
Jump to forum
Jump to topic

Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
από JohnDag
Τετ 27 Αύγ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.

Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.

Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.

Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ, Μάντσεστερ ...
από Mitsospaoki4
Τετ 27 Αύγ 2025, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.

Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).

Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
από JohnDag
Τετ 27 Αύγ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι που έχω σε μεγάλη εκτίμηση Μίχα και Πολωνό και πιστεύω ότι μέχρι και ο Λόβρεν θα είναι άλλος παίκτης φέτος ήθελα κάτι πιο σίγουρο ως επιλογή.

Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.

ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
από Kabamaru11
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

danirifle έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54 εκεί που νομίζω ότι κερνάω σφινάκια και ψήνω μαυροπάνο και ανάβουνε τα φώτα στο κλαμπ και τελικά μιλάω με βολιάκο
Στο 8μπολ εχω παθει κατι παραπλησιο.
από Ragnar1926
Παρ 29 Αύγ 2025, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Είναι λίγο unpopular αυτό που θα πω αλλά εγώ δεν θέλω άλλο μεσοεπιθετικό . Αυτή την στιγμή έχουμε 6 πρωτοκλασάτους μεσοεπιθετικούς + τον χατσιδη και τον μπαλντε , αν έρθει κάποιος ακόμα αυτομάτως θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής από έναν από τους ήδη υπάρχοντες , με πιο πιθανόν του Πέλκα που ...