Τον πήρε ελεύθερο ρε φίλε 30 χρονων, βγήκε 2ος ο βαζελος και μετά από 1 χρόνο τον πουλάει 5 μύρια. Εγώ θα έλεγα όντως καλό ντιλnavigator11 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09 Τεράστια πετυχεσά τελικά ο Μαξίμοβιτς στο Αιλάντα. Πέρασε και δεν ακούμπησε, ο ορισμός.
Η αναζήτηση βρήκε 708 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν σκέφτονται αντικατάσταση του Καμαρά με τον Ζαφείρη προφανώς βγάζει νόημα, είναι upgrade, και δεν θα γκρινιάξω και πάρα πολύ.
Ωστόσο εγώ θα ήθελα τον Μαντύ στην ομάδα, είναι ένας παίκτης που πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει και θεωρώ ότι έχει αδικήθεί από την τακτική προσέγιση του Λουτσέσκου ...
Ωστόσο εγώ θα ήθελα τον Μαντύ στην ομάδα, είναι ένας παίκτης που πάντα βρίσκει τον τρόπο να προσφέρει και θεωρώ ότι έχει αδικήθεί από την τακτική προσέγιση του Λουτσέσκου ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρία πραγματάκια από μένα
1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους
2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal
3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
1. Αμφισβητώ τα 5 μύρια για τον Maksimovic, απλά επικαλούνται ένα δημοσίευμα τούρκικου λογαριασμού. Στο τέλος θα δούμε μάνα 2.5 + κάνα μπόνους
2. Καλό σημάδι η σημερινή ησυχία για Ζαφείρη, δεν θα αργήσει το Done Deal
3. Κάτω τα χέρια από τον Μαντί
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή ιδέα ακούγεται, μήπως να εφαρμοστεί και εδώ πέρα?pirate_salonica έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:27Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα![]()
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο Οστραβομανια να το γράψεις :opaokara:
Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα :lol:
Καλή ιδέα ακούγεται, μήπως να εφαρμοστεί και εδώ πέρα?
Να ρωτάμε δηλαδή πότε γενήθηκε το δεξί εξτρεμ ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μολδαβός ήταν φίλε μ μπραντ πιτ
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβλέπω να μου χαλάνε την καλή διάθεση που μου έχει δημιουργηθεί με πώληση Μαντί
- Τρί 12 Αύγ 2025, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Για παίκτη που πήραμε ελεύθερο τα 5-6 μύρια είναι καλά.Το να έχεις όμως Καμάρα στον πάγκο είναι πολυτελεια
- Τρί 12 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Μη μείνουμε με το πουλί στο χέρι στο τέλος φοβάμαι.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 13:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγνώμη αλλά αυτό είναι ότι πιο γελοίο έχω ακούσει...
Τι σημαίνει μένουν ακόμα δύο βήματα από τα τα οποία το ένα είναι η οικονομική συμφωνία με την ομάδα;; :D
Σε όλες τις μεταγραφές αυτό δεν είναι ένα από τα δύο βασικά βήματα έτσι και αλλιώς;;; Το άλλο είναι να τα βρεις και με τον παίκτη
Δηλαδή ...
Τι σημαίνει μένουν ακόμα δύο βήματα από τα τα οποία το ένα είναι η οικονομική συμφωνία με την ομάδα;; :D
Σε όλες τις μεταγραφές αυτό δεν είναι ένα από τα δύο βασικά βήματα έτσι και αλλιώς;;; Το άλλο είναι να τα βρεις και με τον παίκτη
Δηλαδή ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί ρε συ ο πλέον σιχαμένος; από κάτι αλλά φυντάνια που έχουν περάσει από Ελλάδα πολύ πιο αξιοπρεπής. Και η νεανική ομάδα της εθνικής που έφτιαξε πολύ αξιοπρεπής.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τους πλέον αξιόλογους και συμπαθείς ανθρώπους ο Γιοβάνοβιτς και αδιαμφισβήτητα καλός σ'αυτό που κάνει. Δεν θα τον ήθελα σε μας για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά μακάρι να υπήρχαν συμπαθέστατοι αντίπαλοι όπως αυτός, ο Βαλβέρδε, ο Μεντιλίμπαρ κλπ. Δεν παλεύεται η τοξικότητα.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
ο Καμαρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να φυγει!!! χαφ με 8-10 γκολ δεν το βρισκεις ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 10:32
- Jump to forum
- Jump to topic
μην με κάνετε έτσι, πήγα και στην εκκλησία, μετέλαβα, μην με ξεσηκώνετε
ποιος τσάλοφ κι άλλη ευκαιρία ρε παιδιά
παίχτης που δεν κάνει τίποτα σε υψηλό βαθμό?
άμα φτάσουμε να λέμε "εντάξει, πιέζει τουλάχιστον", ε ας πάρουν εμένα, κι εγώ θα τρέχω χωρίς να παίρνω 1 μύριο
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΡ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ
ποιος τσάλοφ κι άλλη ευκαιρία ρε παιδιά
παίχτης που δεν κάνει τίποτα σε υψηλό βαθμό?
άμα φτάσουμε να λέμε "εντάξει, πιέζει τουλάχιστον", ε ας πάρουν εμένα, κι εγώ θα τρέχω χωρίς να παίρνω 1 μύριο
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΦΟΡ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ