Η αναζήτηση βρήκε 579 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Περουβιανός Ζαμπράνο
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Jibbie, το καταλαβαίνω αυτό.
Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.
Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.
Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ, Μάντσεστερ ...
Απλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να ανταγωνιστεί τις Σέρρες και την Λάρισα.
Αυτούς 9 φορές στις 10 τους κερδίζεις και με Λοβρεν/Μπαταουλα στα στόπερ, δεν χρειάζεται καν μεταγραφή.
Ο ΠΑΟΚ έχει να ανταγωνιστεί τους άλλους 3 μεγάλους του κέντρου και στην Ευρώπη Σοσιεδαδ, Μάντσεστερ ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Γράφεται κάποιοι για τον Μιχαηλίδη, λες και είναι ο Μαλντίνι.
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
Οκ καλός στο ψηλό παιχνίδι και με καλές προωθήσεις, αλλά και με σοβαρές αδυναμίες που πέρσι στοίχησαν..
Σε έναν ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα θα ήταν καλός για το ροτεισον (όπως και το 2024).
Αν είναι να φέρουμε στόπερ μόνο και μόνο για ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι που έχω σε μεγάλη εκτίμηση Μίχα και Πολωνό και πιστεύω ότι μέχρι και ο Λόβρεν θα είναι άλλος παίκτης φέτος ήθελα κάτι πιο σίγουρο ως επιλογή.
Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
Και τώρα δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας και να μετακινούμε δοκάρια εδώ μέσα.
ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως (τα γραπτά μένουν) λέγαμε ότι είναι ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 8μπολ εχω παθει κατι παραπλησιο.danirifle έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:54 εκεί που νομίζω ότι κερνάω σφινάκια και ψήνω μαυροπάνο και ανάβουνε τα φώτα στο κλαμπ και τελικά μιλάω με βολιάκο
- Παρ 29 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι λίγο unpopular αυτό που θα πω αλλά εγώ δεν θέλω άλλο μεσοεπιθετικό . Αυτή την στιγμή έχουμε 6 πρωτοκλασάτους μεσοεπιθετικούς + τον χατσιδη και τον μπαλντε , αν έρθει κάποιος ακόμα αυτομάτως θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος συμμετοχής από έναν από τους ήδη υπάρχοντες , με πιο πιθανόν του Πέλκα που ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 01:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Με πρώην σκάουτερ της Γιουβέντους είχαμε φέρει πριν πολλά χρόνια δύο δανεικούς. Πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Σκαρτίνια και Φοφανά. Ρε φλασιά που έφαγα βραδιάτικα!
Αν θυμάμαι καλά δεν είχαμε σκάουτερ αλλά στα πλαίσια συνεργασίας με Γιουβέντους μας είχαν δώσει δύο δανεικούς..
Είχε έρθει ένας ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 09:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Λυρατζη και τον Τσιγγαρα δεν τους ηθελε ο Λουτσεσκου για βασικους. Αυτοι δεν θελαν να μεινουν για 2η 3η επιλογη. Ουτε ο ενας θα τους εβαζε με το ζορι για να κατσουν, ουτε αυτοι θα καθοντουσαν με το ζορι χωρις να παιζουν.
Το να θελει καποιος να ειναι βασικος στον Ατρομητο και στην Τριπολη και ...
Το να θελει καποιος να ειναι βασικος στον Ατρομητο και στην Τριπολη και ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε μια πλάκα όμως...
Στο ίδιο ποστ που γράφουμε "μακρυά" γράφουμε και "μάλλον πάει Λάτσιο"...
Για την Λάτσιο κάνει για τον ΠΑΟΚ περισσεύει

- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν τον αφηνει η μαμα του να ερθει.Hayate έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:33 Για Ραμπιο δε θα πάμε τελικά σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο από ότι λενε
- Δευ 01 Σεπ 2025, 10:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc/JnN8Vjsb ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω πιστευω ο παικτης που μιλαμε ειναι ο Μιλικ.
Ο Μίλικ ρε πασάκα μου την προηγούμενη χρονιά έχασε 53 παιχνίδια όντας τραυματίας 382 ημέρες και φέτος φαίνεται να έχει συνέχεια, προτιμώ να βάλω θερμαινόμενα καθίσματα στον πάγκο παρά τον Μίλικ για να τα ζεσταίνει.
https://i.postimg.cc ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να τρελαίνομαι ιδιαίτερα θα πω ότι είναι μια χαρά κίνηση, ειδικά για την τελευταία μέρα των μεταγραφών.
Καταρχήν είναι 100% ενεργός με φουλ χρονιά σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, την Βραζιλιάνικη Serie A.
Έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.
Προσθέτει ...
Καταρχήν είναι 100% ενεργός με φουλ χρονιά σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, την Βραζιλιάνικη Serie A.
Έχει παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.
Προσθέτει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εννοειται οτι θα ειναι τουλαχιστον θεωρητικα το
καλυτερο φορ που ηλθε στον ΠΑΟΚ, οχι μονο φετος.
Μιλαμε για αυτην την ηλικια των 34.
Ισπανια, Γαλλια, 68 συμμετοχες στην εθνικη Δανιας.
Συμμετοχες στην Μπαρτσελονα.
Και φυσικα τον θελει ο Ραζβαν σαν τρελος.
Στα χαρτια προφανως ειναι ανωτερος ο ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 15:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να καταλάβετε λίγο για τι δημοσιογράφικα σκουπίδια έχουμε ο Κολκας σήμερα ειπε οτι ο Καμαρα δεν τραυματιστηκε αλλά είναι τα γνωστά που κάνει όταν είναι να πάει στην Εθνική.
Ο Καμαρα τελικά δεν θα πάει με την Εθνική του σε αυτούς τους αγώνες.
Θα μπορούσε να είναι και μυνησιμο αυτό που είπε για ...
Ο Καμαρα τελικά δεν θα πάει με την Εθνική του σε αυτούς τους αγώνες.
Θα μπορούσε να είναι και μυνησιμο αυτό που είπε για ...