Τι καλύτερο Ντελια ρε ,κοροιδευομαστε μεταξύ μας;
Ξεφτίλες,πούλησαν ότι καλό έχει βγάλει η ομάδα, δεν μίλησε κανείς.
Αρκετά.
Η αναζήτηση βρήκε 708 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έχουμε πλάνο αντικατάστασης αφού θα ρθει καλύτερος αφού
Να μας πείτε με 60 μύρια έσοδα ΜΟΝΟ από πωλήσεις άμα αρκούν για αυτάρκεια η πρέπει να πουλήσουμε και κανέναν ακόμα
Να μας πείτε με 60 μύρια έσοδα ΜΟΝΟ από πωλήσεις άμα αρκούν για αυτάρκεια η πρέπει να πουλήσουμε και κανέναν ακόμα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν είναι τόσο χαζός που θα κάνει τέτοιο χοντρό λάθος σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η μόνη περίπτωση είναι να επιμένει όντως ο Ντελιας αλλά από την άλλη δεν φαίνεται να κάνουμε και καμιά σοβαρή προσπάθεια να τον μεταπεισουμε (αναπροσαρμογη).
Τρελά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην μπλέκετε την γκοντζαρεβα κλπ μέσα σε όλο αυτό.
Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.
Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.
Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να δω τωρα εχουν τα @@ στη ΠΑΕ να φερουν και 3 παικταραδες η θα παιχτει το σεναριο κρατησαμε τον Ντελια οπως περσι και θα φερουμε δανεικους και ελευθερους μιας χρησης?
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εκεί που λέτε που καθόταν ο Ντελιας με το εισιτήριο στο κινητό και άκουγε στα ακουστικά «το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό» σκάει βίντεο κλήση από τον ιβαν με δάκρυα στα μάτια να του λέει ότι έγινε παρεξήγηση και να γυρίσει πίσω.
Ούτε ο Φώσκολος.
Ούτε ο Φώσκολος.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήταν περίεργη η μέρα, ας ηρεμήσουμε σιγά σιγά γιατί όλοι είχαμε δικαιολογημένα νεύρα.
Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και στεναχωρεθηκαμε στην είδηση φυγής Ντελια, αλλά απ' ότι φαίνεται το μήνυμα έφτασε εκεί που έπρεπε.
Αναμένω την ανανέωση τώρα στην πράξη και όχι όπως πέρσι..
Και να ανανεωσει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.
Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το πρόβλημα το ...
Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το πρόβλημα το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρεμονέζε από μικρά παιδιά..κάντο μωρή αρρώστια το καλό και πάρε το Μαροκινό μπομπερ
από την άλλη μπορούνε αντί να του την πέφτουν με σχόλια στον ίδιο, να του κάνουν απλή ενημέρωση για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη
-Στη Χαλκιδική πας πιο γρήγορα με τάμα παρά με αυτοκίνητο. 2 ώρες πήγαινε, 4 ...
από την άλλη μπορούνε αντί να του την πέφτουν με σχόλια στον ίδιο, να του κάνουν απλή ενημέρωση για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη
-Στη Χαλκιδική πας πιο γρήγορα με τάμα παρά με αυτοκίνητο. 2 ώρες πήγαινε, 4 ...