Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ήταν περίεργη η μέρα, ας ηρεμήσουμε σιγά σιγά γιατί όλοι είχαμε δικαιολογημένα νεύρα.
Στην τελική όλοι ΠΑΟΚ είμαστε και στεναχωρεθηκαμε στην είδηση φυγής Ντελια, αλλά απ' ότι φαίνεται το μήνυμα έφτασε εκεί που έπρεπε.
Αναμένω την ανανέωση τώρα στην πράξη και όχι όπως πέρσι..
Και να ανανεωσει ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ετσιθελικά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλοπροαίρετα ρωτάω γιατί κάποιος admin είπε πώς είναι τελειωμένος ο Ντελιας με άνωθεν εντολές.
Ήμασταν όλοι μέσα στην τρέλα και αυτό σε τι βοήθησε Ήρεμα ρωτάω
Επειδή εγώ το έγραψα και δεν παίρνω τίποτα πίσω ούτε εκείνη τη στιγμή χρειαζόταν ηρεμία. Έγραψα αυτό που ισχύει
Ένας ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που έγινε αντιληπτό σήμερα είναι ότι ο κόσμος δε θέλει να παίζουν με την νοημοσύνη του.
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά το πρόβλημα δεν είναι η πώληση Ντελια να είμαστε σοβαροί. Είναι άδικο και για τον ίδιο τον παίκτη αν πιστεύουμε και θέλουμε να μείνει για πάντα εδώ. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον κάνεις δεν πείθεται πως οτιδήποτε γίνεται γίνεται βάση πλάνου που θα μας οδηγήσει κάπου για αυτό και τρέμουμε στο ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ θέσφατο την επ' αόριστον παραμονή Ντέλια και κάθε Ντέλια στην ομάδα.
Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το πρόβλημα το ...
Ειδικά για δικά μας παιδιά που βγάλαμε από τα σπλάχνα μας και τα οποία έχουν ενεργή συμβολή σε πρωτάθλημα δεν θέλω να τους κόψω τον δρόμο αν και όποτε θελήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.
Το πρόβλημα το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά και τα χθεσινά, έχω την άποψη ότι ο Ιβάν, έχει τεράστιο πρόβλημα και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση ερασιτέχνη-Μυστακιδη, ούτε θα τον βλέπαμε και η χρόνια θα ήταν μια από τα ίδια με τον Ντελια πουλημένο.
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
Η κατάσταση δείχνει ότι έχει ιεραρχήσει τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά αυτή την περίοδο.
Και μη μου πει ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρεμονέζε από μικρά παιδιά..κάντο μωρή αρρώστια το καλό και πάρε το Μαροκινό μπομπερ
από την άλλη μπορούνε αντί να του την πέφτουν με σχόλια στον ίδιο, να του κάνουν απλή ενημέρωση για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη
-Στη Χαλκιδική πας πιο γρήγορα με τάμα παρά με αυτοκίνητο. 2 ώρες πήγαινε, 4 ...
από την άλλη μπορούνε αντί να του την πέφτουν με σχόλια στον ίδιο, να του κάνουν απλή ενημέρωση για το τι θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη
-Στη Χαλκιδική πας πιο γρήγορα με τάμα παρά με αυτοκίνητο. 2 ώρες πήγαινε, 4 ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 13:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρα απ'την πλακα δεν μπορω να μπω στη λογικη του να μην κρατας ουτε μιση πισινη ρε παιδι μου. Και να ναι κανας παιχτης που τον εχεις δει εστω ενα 90λεπτο, παει στο διαολο...
Θα βοηθούσε σίγουρα αν 9 στις 10 παρόμοιες επιλογές τα τελευταία χρόνια, για τις οποίες έχει γραφεί κατά κόρον το ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα "παπάς" όλες οι πληροφορίες που μεταφέρονταν εδώ μέσα όλο το καλοκαίρι για "ελλειμένη απόφαση πραγματικής αναβάθμισης στην θέση" και το "ακριβότερο συμβόλαιο που θα δώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ".
Και εις μάτην τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν παρουσιάζοντας το ως δεδομένο στην προσπάθεια τους να μας ...
Και εις μάτην τα εκατοντάδες σχόλια που γράφτηκαν παρουσιάζοντας το ως δεδομένο στην προσπάθεια τους να μας ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποσο ευκολα πουλατε Ντεσποτοφ παντως 

- Παρ 25 Ιούλ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι δυνατόν να γράφει σοβαρά κάποιος ότι εξαρχής ο Ιβαν ήταν αρνητικός στη πιθανότητα πώλησης του Ντελια όταν εχουμε φτάσει 26 Ιουλίου και δεν έχει κληθεί για ανανέωση.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή, τα δύο Μπακ και ο ιβανουσετς με τι χρήματα ήρθανε; Μονοπολης;
Τώρα αυτό σοβαρά το ρωτάς? Από Τζίμα, Κοτάρσκι, Τισουντάλι, το ποσοστό του Αουγκούστο, και κάτι άλλα ψιλά πήραμε περίπου 30Μ. Από τα συμβόλαια που έληξαν εξοικονομήσαμε μισθούς. Και ρωτάς με τι χρήματα ήρθαν δυο ελεύθεροι κι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Η φράση "δεν υπάρχει σάλιο" είναι τελείως παρελκυστική και όποια συζήτηση γίνεται με βάση αυτή στερείται σοβαρότητας.
Σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον μιλάμε για τον Ιβάν όχι μόνο σάλιο υπάρχει, το οικονομικό στάτους είναι γνωστό και η περιουσία σε επίπεδο που ένας κοινός νους δύσκολα μπορεί να ...
Σε προσωπικό επίπεδο και εφόσον μιλάμε για τον Ιβάν όχι μόνο σάλιο υπάρχει, το οικονομικό στάτους είναι γνωστό και η περιουσία σε επίπεδο που ένας κοινός νους δύσκολα μπορεί να ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο κακός ο γκρινιάρης ο αχάριστος κόσμος πηρε ηδη 16κ διαρκείας και πάει για νέο ρεκόρ. Αυτος ο κόσμος που 48 ώρες νωρίτερα έκανε διαδικτυακή (και οχι μόνο) επανάσταση για να μην φυγει ο Ντέλιας.
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...
Την υποστήριξη που βλέπει στη πράξη ο Ιβάν, την είχε μόνο ο Ζαγοράκης (πρόσφατα) και είχε ροστερ που ...