Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δυνατό όνομα το χαφ.

All in το φορ.

Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.

Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
από Σουριναμέζος
Παρ 01 Αύγ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

jibbie έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 15:55 Απ ότι καταλαβαίνω πάντως φίλε η πηγή σου έκανε λάθος με ντελια άρα λογικά άκυρο του Γερμανού ;
Καλά δεν είναι ότι έκανε λάθος η πηγή ίσα ίσα, το ότι έγινε κωλοτούμπα στο 95' είναι άλλο θέμα
από Frans van Rooij
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα. Το συμβόλαιο του Γιακουμάκη στο Μεξικό είναι λίγο πάνω από 2.5 εκατ. Ευρώ καθαρά. Οι συζητήσεις που κάνουμε είναι για δανεισμό και για να πληρώσουμε μέρος του συμβολαίου.
από Azrael
Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Μπράντον Τόμας, ο οποίος συμφώνησε με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε της σεζόν 2024-2025. Αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για μια τριετία, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 2024 ...
από Panx Romana
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...
από Odi
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
από sic-4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Τι μαλακιες διαβάζει κανείς στο μεταγραφές τοπικ δεν λέγεται
Πιο trash και από το big brother

Για να επικυρώσω κι εγώ από την πλευρά μου αυτό που λέει ο rene
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την άκυρη όπως αποδεικνύεται πληροφορία που έδωσα χτες και αναστάτωσα όλο το φόρουμ
Μαλάκια μου ...
από WeWillRockYou
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως με αφορμή τον αποχαιρετισμό Μπράντον, θα ευχηθώ οποιοσδήποτε φορ έρθει να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και να στηριχτεί.
Οχι φαινόμενα σαν αυτά που είδαμε στο προφίλ Cheddira με κόσμο να βρίζει και να μην θέλει τον παίχτη, πριν ακόμα του γίνει πρόταση.
Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ από παιδάκι ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.

Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
από paris2
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ ...
από Jim_Chatz
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Μαυρο Χιονι έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:10 Μας ενδιέφερε ποτέ ο Ακπομ ή ναχαμεναλεγαμε; Βέβαια από τις κυριακάτικες καφενειακες οικονομικές αναλύσεις καλύτερα ο Ακπομ θα πω εγώ.
Πιο πολύ για τον Ντουκς το ανέφερε ο φίλος, γιατί αποτελεί στόχο της Μπέρμιγχαμ και δικό μας
από WeWillRockYou
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Για τον Ακμπομ ήταν δύσκολο εξ αρχής γιατί ο Αγιαξ ήθελε να τον πουλήσει.
Η είδηση μας ενδιαφέρει περισσότερο γιατί η Birmingham είχε κάνει πρόταση στον Ντουκς και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα είχαμε μπει σφήνα.
από Mitsospaoki4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Η πλάκα έχει και τα όρια της.
Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες.

Ειδικά εδώ μέσα υπάρχει κόσμος που ενημερώνεται για τα της ομάδας και λίγο πολύ τα νεύρα όλων μας μετά τις νέες μεταγραφικές καθυστερείς , είναι τεντωμένα.
από xrisitsapa
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα όταν βγήκε στον sport fm ο τζορμπατζογλου να πει για τον Γιακουμάκη, συνέχεια έλεγε με υπονοούμενα για τον Αύγουστο ότι θα γίνουν πολλά και διάφορα. Τον άκουσε κανείς άλλος????

Υποθέτω μιλάει για Τσαλοφ και Ντεσποτοφ.

Είναι κρίμα πάντως πόσο εύκολα μπορούμε να πουλήσουμε τον Βούλγαρο ...
από embuji
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:07 Να οριστε...η αεχ παιρνει Γιοβιτς και ετσι θα εχουμε μια αμεση συγκριση ποιος κινηθηκε με ποδοσφαιρικη λογικη και ποιος οχι
επισης τελειωνει και το παραμυθι δεν ερχονται τετοιοι παικτες Ελλαδα πριν το τελος των μεταγραφων. Μια χαρα ερχονται. Αν δωσεις τα λεφτα.