Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές

Return

από panta
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εμένα ο Ησαϊάδης με έπεισε όταν αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησής του και περιέγραψε τον εαυτό του ως άλλον Σίμπα από το lion king.
Συγκινήθηκα
από DonnieMcGrath
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δηλαδή ότι εσείς θα εισασταν εν δυνάμει επενδυτές (δεν λεω ο Σαββίδης, ένας οποιοδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ επενδυτής) και θα μετά την σημερινή συνέντευξη θα δεχόσασταν να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με έναν άνθρωπο που κραδαίνει ένα μπουκαλάκι νερό και τρέμει από τα νεύρα του, μια κυρία που είναι δικηγόρος ...
από Nassos
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Να δοθούν τα πρακτικά νομίζω το θέλουμε όλοι. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος κοροϊδεύει ποιον.
από joshua
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:40
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ που φτάσαμε πάντως και απο τη στιγμή που τόσο η πλειοψηφία του κόσμου,όσο και ο βασικός χρηματοδοτης του ΑΣ, έχει άρει την εμπιστοσύνη του στη παρούσα διοίκηση του ερασιτέχνη,η παραίτηση του ΔΣ και η διενέργεια εκλογών είναι μονόδρομος. Ευχής έργον να προκύψει ένα νέο σχήμα όσο το δυνατόν πιο ...
από icue
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ που φτάσαμε πάντως και απο τη στιγμή που τόσο η πλειοψηφία του κόσμου,όσο και ο βασικός χρηματοδοτης του ΑΣ, έχει άρει την εμπιστοσύνη του στη παρούσα διοίκηση του ερασιτέχνη,η παραίτηση του ΔΣ και η διενέργεια εκλογών είναι μονόδρομος. Ευχής έργον να προκύψει ένα νέο σχήμα όσο το δυνατόν πιο ...
από Retzi
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Για αυτο μηπως φταιει και ο λαος που τοσα χρονια δεν πιεζει προς αυτην την κατευθυνση και εχει καταντησει ο ΑΣ μαγαζακι μεταξυ συγγενων και φιλων? Τοσα χρονια τι κανουμε για να αλλαξουμε αυτην την κατασταση? Απολυτως τιποτα. Και τωρα ξαφνικα ανακαλυψαμε την Αμερικη.
από DamoN
Δευ 30 Ιουν 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αν είναι πιο αργός από τον Ολιβέιρα δεν ολιβειριζει αλλα μελλοθανατιζει
από ReignMan
Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Ξερω ειμαι minority εδω αλλα δεν θελω Ακπομ.
από Refused1337
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοιον παίχτη θέλει ο ΠΑΟΚ, Samuel Eto να είναι.
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
από smoothcriminal1926
Τετ 02 Ιούλ 2025, 02:03
Jump to forum
Jump to topic

Την ικανοποίηση σας για να αποτελεί ο Άκπομ το βασικό μας φορ δεν την συμμερίζομαι. Πολύ τίμιος παίχτης, μέσα στα θέλω του Λουτσέσκου, αλλά μια γενική μετριότητα. Κάτι κοντρολ, κάτι κεφαλιές με ώμους, κάτι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μου έχουν μείνει στο μυαλό. Ειδικά απο την στιγμή που χρειάζεται ...
από Blackgr4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
από alexgarcia6
Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Γιονι οτο στην αλαβες και επισημα
από Tolaros
Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Όσο είδατε διάφορα στην πολιτική μεταγραφών και συμβολαίων μετά τις πωλήσεις Τζολη, Γιαννούλη, Κουλιε, Τζίμα, άλλο τόσο θα δείτε και άμα πωληθεί ο Ντελιας. Όχι 20, 40 να πωληθεί.
από danirifle
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:23 Καλά μην με κάνεις να νιώθω τύψεις ρε φίλε. Πραγματικά στενοχωρηθηκα.

Τι ήθελα και το έγραψα ο ηλιθιος
ρε αδερφέ, τι λες?
για το συγκυριακό του πράγματος το γράφω
προφανώς και δε φταις, προς θεού
εκφράσεις τέτοιες λέγονται και γράφονται άπειρες φορές, δε σημαίνει κάτι
από paokspren
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:23 Καλά μην με κάνεις να νιώθω τύψεις ρε φίλε. Πραγματικά στενοχωρηθηκα.

Τι ήθελα και το έγραψα ο ηλιθιος
Όχι ρε συ, μην φορτώνεσαι τύψεις.
Μια απλή σύμπτωση με μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά. Όλα οκ, δεν χρειάζονται ενοχές.

Κρίμα για το παιδί και τον αδερφό του.