Η αναζήτηση βρήκε 577 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Δευ 01 Σεπ 2025, 21:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Μακάρι να ισχύει η πρόταση για την αγορά της ΚΑΕ.
Ελπίζω να παρουσιαστεί ένα σοβαρό πλάνο και να μην είναι απλά γιατί δεν έκατσε η αγορά της ΠΑΕ.
ΠΑΟΚ δυνατός με ισχυρούς ιδιοκτήτες και στα 2 τμήματα είναι ιδανικό σενάριο.
από Maklaz
Πέμ 11 Σεπ 2025, 21:28
Jump to forum
Jump to topic

Σας ευχαριστούμε όλους εσάς, τους μεγαλύτερους, που μας ταξιδεύετε σε εκείνες τις εποχές.

Να ξέρετε πως σας αγαπάμε και σας εκτιμάμε λίγο παραπάνω όπως και να το κάνουμε.
από eorptol1
Τρί 30 Σεπ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:53 Εγω νομιζω το timing ειναι καλυτερο για να τα ριξουμε στα παιδια της εξεδρας που γιουχαρουν κατευθυνόμενοι
Το γιουχαισμα από εκεί χαμηλά στην 4 είναι δικαίωμα τούς αν και διαφωνώ...ΑΛΛΑ ΑΗΔΙΆΖΩ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΌ ΣΎΝΘΗΜΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΆΛΕΙ ΣΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗ.....
από DamoN
Δευ 30 Ιουν 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Αν είναι πιο αργός από τον Ολιβέιρα δεν ολιβειριζει αλλα μελλοθανατιζει
από ReignMan
Τρί 01 Ιούλ 2025, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Ξερω ειμαι minority εδω αλλα δεν θελω Ακπομ.
από Refused1337
Τρί 01 Ιούλ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοιον παίχτη θέλει ο ΠΑΟΚ, Samuel Eto να είναι.
Να συνδυάζεται, να έχει έκρηξη, ταχύτητα, ντρίπλα, ασταμάτητη κινητικότητα να είναι και νέος και οταν είναι σε σημείο βολής να σηκώνει το κεφάλι και να την στέλνει στην γωνία, και ας μην είναι και το πιο δυνατό τελείωμα που μπορεί να κάνει κάποιος ...
από smoothcriminal1926
Τετ 02 Ιούλ 2025, 02:03
Jump to forum
Jump to topic

Την ικανοποίηση σας για να αποτελεί ο Άκπομ το βασικό μας φορ δεν την συμμερίζομαι. Πολύ τίμιος παίχτης, μέσα στα θέλω του Λουτσέσκου, αλλά μια γενική μετριότητα. Κάτι κοντρολ, κάτι κεφαλιές με ώμους, κάτι απίστευτες χαμένες ευκαιρίες μου έχουν μείνει στο μυαλό. Ειδικά απο την στιγμή που χρειάζεται ...
από Blackgr4
Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως γνωρίζω τι μπορεί να είπε ο Σαββίδης στους συνδεσμίτες σχετικά με τον Ντέλια, ούτε βλέπω και τον λόγο να τους κρατά ενήμερους επί του θέματος.
Όμως όπως όλοι μας, έχω και εγώ μία άποψη.
Θεωρώ λοιπόν πως κάθε μέρα που περνάει και ο Ντέλιας δεν έχει το κορυφαίο (ή έστω ...
από alexgarcia6
Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Γιονι οτο στην αλαβες και επισημα
από Tolaros
Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Όσο είδατε διάφορα στην πολιτική μεταγραφών και συμβολαίων μετά τις πωλήσεις Τζολη, Γιαννούλη, Κουλιε, Τζίμα, άλλο τόσο θα δείτε και άμα πωληθεί ο Ντελιας. Όχι 20, 40 να πωληθεί.
από danirifle
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:23 Καλά μην με κάνεις να νιώθω τύψεις ρε φίλε. Πραγματικά στενοχωρηθηκα.

Τι ήθελα και το έγραψα ο ηλιθιος
ρε αδερφέ, τι λες?
για το συγκυριακό του πράγματος το γράφω
προφανώς και δε φταις, προς θεού
εκφράσεις τέτοιες λέγονται και γράφονται άπειρες φορές, δε σημαίνει κάτι
από paokspren
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Πέμ 03 Ιούλ 2025, 10:23 Καλά μην με κάνεις να νιώθω τύψεις ρε φίλε. Πραγματικά στενοχωρηθηκα.

Τι ήθελα και το έγραψα ο ηλιθιος
Όχι ρε συ, μην φορτώνεσαι τύψεις.
Μια απλή σύμπτωση με μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά. Όλα οκ, δεν χρειάζονται ενοχές.

Κρίμα για το παιδί και τον αδερφό του.
από DaVinci
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 11:46
Jump to forum
Jump to topic

Δώσαμε Τζόλη με 11 και φέραμε Μιτριτσα δανεικό. Δώσαμε Γιαννούλη με 7,5 και πήραμε Σίντκλεϊ δανεικό. Δώσαμε Κουλιεράκη με 12 και φέραμε Κόλει ελεύθερο. Ο Wotlemade σας έφαγε...
από Blackgr4
Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:16
Jump to forum
Jump to topic

Μακάρι να μην ισχύει του Άκπομ. Για αντί-Τσάλοφ, δηλαδή ως 2ος, προφανώς θα ήταν πολυτέλεια. Για πρώτο όμως προτιμώ κάποιον πολύ πιο σταθερό στο σκοράρισμα και ας κάνει λιγότερα πράγματα.
Θες έναν που να κατεβάζει μπάλες και να έχει επαφή με τα δίχτυα. Σταθερή. Αν όντως δίνουν μέχρι και 2m συμβόλαιο ...