Η αναζήτηση βρήκε 181 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

Ποια τσεκούρια ρε;
Με διαιτησίες χάσαμε δύο Ευρωπαϊκούς τελικούς.
από Χόλγκερ Τρίμχολντ
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:34 Ποια τσεκούρια ρε;
Με διαιτησίες χάσαμε δύο Ευρωπαϊκούς τελικούς.
Μην συγχύζεσαι Αποστόλη....είμαστε σε κρίσιμη ηλικία....
από Caballo Viejo
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Το μόνο που τους νοιάζει είναι αυτό. Μια ζωή τα ίδια.
από thomas Murg
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Χοντρή ζημιά διαβάζω ο Αλφαρέλα. Κρίμα για το παληκάρι! Περαστικά του και γρήγορη επιστροφή.
από Miles
Σάβ 29 Νοέμ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Φαντάζομαι ότι ακόμα και στην πόλη του Λιντς αν πεις ζήτω η United, θα φας ξύλο :mrgreen:
από keep_paokizein
Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 20/9 20:30 NovaSports

Ηδη με πήραν τρεις μπαμπάδες αν μπορώ μαζί με τον δικό μου να παρω και τα δικά τους 12χρονα στο γήπεδο.

Κι επειδή ο διπλανος μου δε θα ρθει θα μεταβιβάσει το διαρκείας στο γιο μιας φίλης, ο οποίος είναι 16 χρόνων και δεν εχει παει ποτέ στην Τούμπα.

Οταν τον ειδοποίησε πριν λίγο η γυναικα μου, ο ...
από Blackgr4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Από το καλοκαίρι:
που ψάχναμε για προπονητές πριν ακόμα απολυθεί ο Λουτσέσκου..
που διαπραγματευόμασταν με τον Μεϊτέ τρεις εβδομάδες για να πάρει το 1+1 αντί για διετές..
που δεχθήκαμε να πουλήσουμε τον Ντέλια 10 εκατομμύρια κάτω από το ποσό που πουλήθηκε ο Ιωαννίδης..
που φέραμε κάτι δανεικούς και ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του ...
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στα νεύρα μου κι εγώ. Φάγαμε 7 γκολ - ΕΠΤΑ - σε λεβαδειά και τρίπολη. Και με τερματοφυλακάρα πίσω που σε έσωσε κι από χειρότερα.

Τι καλύτερο ρόστερ δηλαδή να χρειαστείς για να γλυτώσεις από τέτοια ξεφτίλα;

Ανησυχώ οτι κάποια στιγμή φέτος, κόντρα σε δυνατή ομάδα, είτε στην Ευρώπη, είτε από ...
από Taseos
Σάβ 04 Οκτ 2025, 06:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Ε όχι και δεν ταίριαξαν ποτέ με το dna του ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το dna του ΠΑΟΚ, μοιρολατρία, πως μας βρήκε η ζωή, το κατεστημένο , ο υπέροχος λαός που αφού του πηδήξουν όλοι την ομάδα του λένε και πόσο φανταστική ατμόσφαιρα είχε στο γήπεδο όταν τον πηδούσαν, τα πρωταθλήματα Αυγούστου στα βασικά αθλήματα ...
από Pellaios
Σάβ 04 Οκτ 2025, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά δεν πιστεύω αυτά που ακούω και διαβάζω το τελευταίο διάστημα......Ρε πως γίναμε έτσι....
Χάσουμε κερδίσουμε την Κυριακή μία είναι η οδός και αυτή είναι στήριξη και συσπείρωση
Πριν από χρόνια φώναζαν οι βαζελοι ότι ο Βαρδινογιάννης έχει καβούρια στην τσέπη και ήρθε ο πολυμετοχικος να τους ...
από Maxpaok
Σάβ 04 Οκτ 2025, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

Πράγματι οφείλουμε να στείλουμε την θετική μας ενέργεια, την στήριξη μας για την μνήμη των αδικοχαμένων μας παιδιών και την αναστροφή του κλίματος.

Σκίστε τους!!!!
από Eagle1980
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Στο δυτερο ημιχρόνιο είδαμε τον Π.Α.Ο.Κ. που θέλουμε !!! Στο πρώτο ήταν σκια του εαυτού του. Μπραβο στην ομάδα που στο δευτερό εβγαλέ αντίδραση και βούλωσε στόματα μαζί και το δικό μου,Σιγουρα απο το πληκτρολόγιο ασκουμε καμια φορά και λάθος κριτική αλλα είχαμε αδερφια μου να δούμε νίκη πεντε ...
από Kostas_FI
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση, φάνηκε ότι παίζαμε με 100 κιλα βάρος απο την ψυχολογική πίεση, αλλά βγάλαμε πάθος και ένταση μετά το πρώτο ημίχρονο. Το ματς θεωρώ το διάβασε πολύ καλά ο Ραζβαν, ορθώς δεν πήγαμε να παίξουμε Build up κτλ , με αυτόν τον γάβρο θα τρώγαμε 2 και 3 στο ημίχρονο.

Ο ...
από Eagle1980
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Γερασίμου αυτο πρεπει να γίνει και άλλη ενίσχηση τον γενάρη για τον στόχο των 100 !!!