Η αναζήτηση βρήκε 884 εγγραφές

Return

από Equalizer
Τρί 21 Απρ 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πριν 25-26 χρονια περίπου είχε βγει ένα αφιέρωμα ενός αθηναϊκού (όνομα και πράγμα) περιοδικού τύπου Νίτρο, Εσκουαϊρ κλπ για την Τούμπα

Διάφορα μεγαλειώδη για το παρελθόν, αλλά και αναφορές στον ξεπεσμό του γηπέδου.

Έκλεινε με τη φράση ότι "κάποτε η υπόκλιση της Τούμπας θα ήταν ήττα, τώρα είναι ...
από nunies4
Τετ 22 Απρ 2026, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΕ και ΚΑΕ παντως ανταλλασουν ευχες & μηνυματα δημοσια.
Μακαρι να ειναι η αρχη για λιωσιμο των παγων και δημιουργιας κατι πολυ μεγαλου
από flash4
Κυρ 26 Απρ 2026, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει η επιλογή, αν θέλουμε όντως να προχωρήσουμε, να μείνει ο Λουτσέσκου. Ο Λουτσέσκου είναι ο βασικός υπεύθυνος που δεν ανανεώνεται το ρόστερ και παίζουμε με Κεντζιόρα , Τάισον, Μπάμπα, Μεϊτέ κτλ. Όπως θα παίζαμε με Κάνιας, Σάκχοφ κτλ αν έμεναν μετά το πρωτάθλημα του 19. Εμπιστεύεται αυτούς ...
από bane1980
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

Η χθεσινή ντροπή και το φετινό γενικότερα θέλουν βαθιές τομές για να γυρίσει η κατάσταση σταθερά και όχι αρπακολατζιδικα όπως λειτουργούμε μέχρι τώρα σε κάτσεις μεγάλων επιτυχιών αλλά και αποτυχιων.

Κάποιοι λίγοι σκουζουμε από πριν από το μαγκικο ότι εάν δεν αλλάξει άρδην ο τρόπος διοίκησης και ...
από aivas19
Κυρ 26 Απρ 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Μαγκες δε κοιμηθηκαμε χτες, μη μας κανετε το ιδιο και σημερα εδω μεσα
από tsou
Δευ 27 Απρ 2026, 15:42
Jump to forum
Jump to topic

Ο τελης θα κριθεί μέσα στο επόμενα χρόνια. Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Καλύτερα ένας ΠΑΟΚ ενωμένος με 2 μπιλιονερς πάρα έναν.

από την άλλη τι άλλο να περιμένει κάνεις από το σαββιδη. κλείνει 14 ολόκληρα χρόνια...το να περιμένει κάποιος ότι ξαφνικά θα αλλάξει τρόπο διοίκησης σε έναν τρομερό ...
από smoothcriminal1926
Δευ 27 Απρ 2026, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ δηλαδή γνωρίζεις από πρώτο χέρι πόσο σοβαρά ασχολείται; Επίσης τι σημαίνει σοβαρή επένδυση; Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που έχεις στο μυαλό σου;

Γενικά μπορεί να γραφτεί επιτέλους κάτι συγκεκριμένο ή πάμε με λόγια της πλώρης που έλεγε και το βιβλίο του Καρκαβίτσα.

Να σου δώσω 2 παραδείγματα ...
από smoothcriminal1926
Δευ 27 Απρ 2026, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ να ρωτήσω κάτι? Γιατί το 24 σε μας ευθυγραμμιστηκαν οι πλανήτες και ήταν τυχερό αλλά του ραλίστα είναι πλάνο? Υπάρχει κάποια εξήγηση? Γιατί εγώ δε θυμάμαι τη μισή αεκ τραυματίες το 24.

Εεε όταν το Γενάρη φέρνεις μόνο έναν ότο και δεν καλύπτεις τα άλλα κενά με καραμπινάτο αυτο του φορ και ...
από Mirko
Δευ 27 Απρ 2026, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Παντως ετσι για να υπαρχει,θεωρειται οτι αν ο Μυστακιδης παρει την ΠΑΕ θα ειναι ολη μερα στα γραφεια?
Γιατι βλεπω να χρησιμοποιειται σαν ενα απο τα προβληματα της ομαδας το οτι ο Ιβαν δεν ερχεται..

Θεωρω πως πρεπει να σταματησουμε την φθορα. Ας μεινουμε στον Ιβαν και ας αφησουμε τον Τελη στα ...
από kataramenos5
Δευ 27 Απρ 2026, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Πλακα εχουμε.
Αλλοι θελουν να ειναι ο Βανιας καθημερινα στα γραφεια και να ελεγχει τα παντα
κι αλλοι οπως εγω να δωσει τα κλειδια σ ενα ΤΔ και να ασχολειται/οριζει αυτος μονο το μπατζετ.
από Equalizer
Δευ 27 Απρ 2026, 17:21
Jump to forum
Jump to topic

Ένας καυγάς που γίνεται με σύγκριση πορτοκαλιών - πεπονιών

Ο Μυστακίδης παίζει να μην ξέρει καν τα ονόματα των παικτών μας ως τώρα.

Αλλά έχει αναλάβει ένα άθλημα στο οποίο διαχρονικά 9/10 φορές ό,τι πληρώσεις το βλέπεις στο γήπεδο. Σε αντίθεση με τη μπάλα παγκοσμίως που γίνεται 9/10 φορές ακριβώς ...
από Μπαρκαρούτσος
Δευ 27 Απρ 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξαναμπαίνω σ'αυτό το topic μέχρι την επόμενη ήττα, να μπω να διαβάσω για ψόφους, πουτάνας γιους και ζώδια μια κι έξω.
από embuji
Δευ 27 Απρ 2026, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Να πω και εγω με την σειρα μου κατι γενικοτερο. Εγω το λεω οτι δε τον εχω εμπιστοσυνη πλεον τον Ιβαν. Τι θα ηθελα να δω για να πω οτι οκ το γυρναει.

Δε με νοιαζει να φερει αλλους 3 ζαφειριδες. Ο γαυρος πεταξε 8 για τον στρεφετσα που τον εστειλε σπιτι σε 6 μηνες. Η καλυτερη μεταγραφη της Α4 ειναι ο ...
από icue
Τρί 28 Απρ 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Το μονο ουσιαστικο που ακουσα ειναι οτι και του χρονου θα παιζουμε στην Τουμπα και οτι το προπονητικο θα ξεκινησει τελος της χρονιας. Ολα τα αλλα ειτε τα ελεγε, ειτε δεν τα ελεγε οταν και αν γινουν θα φανουν. Ειναι σαν να εβγαινε ο ΤΔ και να ελεγε θα παρουμε καλυτερους παικτες απο αυτους που εχουμε ...
από Taseos
Τετ 29 Απρ 2026, 05:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Τίποτα δεν ξέχασε. Το 23 ο κουγια του έκανε μήνυση. Με τον αλκή ο κουγια κατηγόρησε τον γιωργη.παρ όλα αυτά όταν έγινε στο πάρκινγκ ότι έγινε τον πήρε δικηγόρο του λουτσεσκου. Όλοι αυτοί με τα πολλά λεφτά ξέρουν ότι τύποι σαν τον Αυγενάκη σαν τον κουγια σαν τους δημοσιογράφους στα κανάλια είναι ...